Ευχαριστω για την απαντηση!! Ωραιο το sfs!
Πολυυυυ ωραίο....Ευχαριστω για την απαντηση!! Ωραιο το sfs!
Γιώργη είναι πιο αποδοτικό το SFS από την καθαρή μάλλινη..;;
Ανάλογα το στήσιμο Κώστα! Ο φελλός όπως και να το κάνουμε είναι έξτρα αμορτισέρ.. μετά παίζει το γενικό στήσιμο του φυσιγγίου...Γιώργη είναι πιο αποδοτικό το SFS από την καθαρή μάλλινη..;;
Υπάρχουν έτοιμα SFS στην Ελληνική αγορά και που????? Επίσης είναι απαραίτητη η χρήση κουβέτ στο σεταπ με SFS ????? Μπορεί να συναρμολογηθεί ως εξής: φελος κετσες φελος με η χωρίς τη χρήση κουβέτ????? Φαντάζομαι ότι τέτοιου τύπου βυσματωσεις θα μας δίνουν ποιο μαλακια ντουφέκια με καλύτερες συγκεντρώσεις!!!Ανάλογα το στήσιμο Κώστα! Ο φελλός όπως και να το κάνουμε είναι έξτρα αμορτισέρ.. μετά παίζει το γενικό στήσιμο του φυσιγγίου...
Από ότι καταλαβαίνω, χωρίς να ξέρω ιταλικά, ο πίνακας αυτός αναφέρεται στην εσωτερική διάμετρο της κάννης στα διάφορα διαμετρήματα (την "ονομαστική", καθώς και την ελάχιστη και τη μέγιστη), και στο δισκάκι κλεισίματος του φυσιγγίου. Δεν ξέρω αν θεωρεί ότι ισχύει το ίδιο και για τη μάλλινη ή τις fiber τάπες, πάντως πρώτοι οι Ιταλοί δεν το εφαρμόζουν ... Κάποτε είχα πάρει τα NS-20 FIBRE 28gr. (νομίζω ότι δεν τα βγάζει πλέον η NSI) που είχαν χαρτονάκι πάχους 4 χιλ. για εμφρακτήρα πυρίτιδας και τάπα τύπου Diana. Τα είχα μετρήσει και τόσο το χαρτονάκι όσο και η τάπα είχαν διάμετρο κάπου 18,8 - 19 χιλ. Αλλά και κάποιες τάπες μάλλινες και Diana που είχα πάρει παλιότερα από το Siarm αυτή τη διάμετρο είχαν. Το ίδιο και κάποια χαρτονάκια για ρελιαστό κλείσιμο που είχα πάρει επίσης (19 χιλ.)Η CIP ορίζει τις διαστάσεις της μάλλινης τάπας, μίνιμουμ 18.1mm, νορμαλ 18.3mm, μάξιμουμ 18.5mm.
Ο δίσκος, χάρτινος εμφρακτήρας 18.1mm.
Διερωτώμαι, ο μικρότερος χάρτινος εμφρακτήρας προκαλεί καλύτερη διαστολή της μάλλινης;
Ευχαριστω για την απαντηση!! Ωραιο το sfs!
Και που να δειτε την fsf ειδικα τις ροζ τις γαλλικες τι μαργαριταρια ειναι..το χω ξαναπεο λειπουν πολλα διαμαντια απο την ελληνικη αγορα για ιδιογομωσηΠολυυυυ ωραίο....
Ίσως με μικρή ποσότητα από σιλικόνη θερμή η και από την άλλη αλλα να είναι ισχυρήΠώς μπορώ να κολλήσω μάλλινη με φελλό;
Iris?? Ότι καλύτερο....
Μια 200αρια τετοιες για να ριχνω 1 κουτακι τη σαιζον
Τι είναι αυτές κύριε Νίκο;
Πάνω κάτω φυσικό φελλό και στη μέση παραφινη ίνες μαλλί και ένα ειδικό ελαστικό κερί που χρησιμοποιεί η ivoclarΤι είναι αυτές κύριε Νίκο;