Ναι Βίκτωρα.o Fantom νομιζω γεμιζει ενα με κανονικη μαλλινη και οχι Diana.
Πρεπει να παραγγειλω μια σειρα τετια να τα δω γιατι τα λατρεβω τα γνησια μαλλιναFantom 34gr (tecna)....ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ σχέτος...
Fantom 32gr (CSB 1)....
Πάρε και θα δεις.... ...δν θα χάσεις.Πρεπει να παραγγειλω μια σειρα τετια να τα δω γιατι τα λατρεβω τα γνησια μαλλινα
Δοκίμασε τα Τόλη είναι άριστα, έχω μερικά 34γρ νο6 να τα ρίξω με μεγάλη όρεξη στις φάσσες.Πρεπει να παραγγειλω μια σειρα τετια να τα δω γιατι τα λατρεβω τα γνησια μαλλινα
Εγω παλι τις ριχνω οτι εχω θα ξεκινισω ομως με ενα classica που το πενεψατε για αρχη γτ τα φαντομ πρελει να τα παραγγειλωΔοκίμασε τα Τόλη είναι άριστα, έχω μερικά 34γρ νο6 να τα ρίξω με μεγάλη όρεξη στις φάσσες.
Φυσιγγαρες!!!!Τελευταια φυσιγγια για τσεκαρισμα...mythos mg2 fiber no4 που μου αρεσε και νο5 να δω τι λεει κι αυτο και mythos 40gr no3 αυτη φορα, που πιστευω θα ειναι φωτια, δεν εχει βεβαια μαλλινη ταπα το 40αρι απλα τα εβγαλα ολα μαζι φωτο...
View attachment 9705
Γι αυτο εχουν και τσουχτερες τιμες φιλε, πιστευω για λαγο και για πρασινα αξιζουν παντως, για φασσες δεν λεει ειναι πολλα τα λεφτα!Φυσιγγαρες!!!!
Γι αυτο εχουν και τσουχτερες τιμες φιλε, πιστευω για λαγο και για πρασινα αξιζουν παντως, για φασσες δεν λεει ειναι πολλα τα λεφτα!
Εεε μαλινο εκλεμπερ με 1 κιλο σκαγια νικελ το φησηγκη τη ειθελες νανε φθηνα
Ακριβως ετσι ειναι.Καθε λαγο και πρασινο που δεν θα σημαδευεις καλα....κοινως πεταλωμα.....μετα τι ??? και κλαμα η κυρια ??
ΥΓ. Τα χρηματα....ειναι για να τα ξοδευουμε......και να περναμε καλα φιλε!!!!
Ακριβως ετσι ειναι.
Δυο τρια τεσσερα...αναλογα τα κεφια θα ριχτουν στα χαρτονια παντως!!!
Ε ναι παντα κυριε Νικο!!! θελω να ξερω τι ριχνω και τι συγκεντρωση εχω, θα κελαηδησει το Κικς παλι...Το ''ψαχνεις''.....και ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!
Γι αυτο εχουν και τσουχτερες τιμες φιλε, πιστευω για λαγο και για πρασινα αξιζουν παντως, για φασσες δεν λεει ειναι πολλα τα λεφτα!
Ε ναι παντα κυριε Νικο!!! θελω να ξερω τι ριχνω και τι συγκεντρωση εχω, θα κελαηδησει το Κικς παλι...
Όποιος θέλει οικονομία σε αυτά τα φυσίγγια πρέπει να πάει στην ιδιογομωση. Αλλά τα βλέπεις και τα λιγουρευεσαι η αλήθεια είναι. Αλεξ αναμένουμε τις δοκιμές ειδικά το 3αρι θα ήθελα να δω.