Καθετα Στελιο με ενα χαρτακι στη μεση ακριβως της στηλης ειναιΜιλτ
Μίλτο τι εννοείς διαχωρισμένη στήλη σκαγιών ;; Κάθετα με ενδιάμεση τάπα (χαρτονάκι / φελλό) ή κατά μήκος με κάποιο τύπου σταυρό ;;;
Καθετα Στελιο με ενα χαρτακι στη μεση ακριβως της στηλης ειναιΜιλτ
Μίλτο τι εννοείς διαχωρισμένη στήλη σκαγιών ;; Κάθετα με ενδιάμεση τάπα (χαρτονάκι / φελλό) ή κατά μήκος με κάποιο τύπου σταυρό ;;;
Πήγα να σου απαντήσω εδώ και έγραψα σε άλλο θέμα ωραία πατέντα πάντως μπορείς να κάνεις και στρώσεις με διαφορετικά νούμερά σκαγιων.Καθετα Στελιο με ενα χαρτακι στη μεση ακριβως της στηλης ειναι
Σε τι κυνηγια φίλε μου το χρησιμοποίησες το bell με μάλλινη?Η μαλλινη ειναι το μοναδικο βυσμα που υπακουει ακριβως στο τσοκαρισμα..με το 5αρη μια χαρα τουφεκας και στα 20-25 μετρα με ανοιχτη μεν αλλα καλη κατανομη..εγω περσυ με το bell εκανα φανταστικες τουφεκιες με μαλλινες
Οντως κανεις οτι θελεις με αυτη την πατεντα..χωριζεις αν θες στα 3 την στηλη βαζεις 2-3 διαφορετικα νουμερα σκαγιων και γενικα ελεγχεις το ποσο γεματη θες να ειναι ή το κεντρο ή η περιφερεια της τουφεκιας σουΠήγα να σου απαντήσω εδώ και έγραψα σε άλλο θέμα ωραία πατέντα πάντως μπορείς να κάνεις και στρώσεις με διαφορετικά νούμερά σκαγιων.
Μονο στην μπεκατσα ριχνω μαλλινη με το bell κυριως σνα πρωτη τουφεκια σε σχετικα ανοιχτα μερηΣε τι κυνηγια φίλε μου το χρησιμοποίησες το bell με μάλλινη?
Έχεις καλά αποτελέσματα?Μονο στην μπεκατσα ριχνω μαλλινη με το bell κυριως σνα πρωτη τουφεκια σε σχετικα ανοιχτα μερη
Ναι δεν με εχει απογοητευσει μεχρι στιγμης ουτε ο συνδυασμος ουτε το τσοκ και με συγκεντρωτηραΈχεις καλά αποτελέσματα?
Καλώς φίλε μου ευχαρηστωΝαι δεν με εχει απογοητευσει μεχρι στιγμης ουτε ο συνδυασμος ουτε το τσοκ και με συγκεντρωτηρα
Νίκο πως το καταφέρνεις αυτό?Κανω ενα στησιμο με την μαλλινη....που ειναι αρκετα μπελαλιδικο....και προυποθετει δυο νουμερα
σκαγιων δλδ 5 - 7 η 6 - 8 ή 7 - 9 αλλιως τα σκαγια θα γινουν αχταρμας. Το στησιμο κολωνας δλδ τα
χοντρα στο κεντρο μεχρι επανω και ψιλα περιφεριακα. Αυτο το στησιμο δινει εντονο κεντρο και πολυ
ωραια κατανομη στην περιφερεια.
Νίκο πως το καταφέρνεις αυτό?
Να δούμε πότε θα βγάλει και 20αρι, καθε χρονο του στελνω email έτσι για σπάσιμο .
Θέλουν δουλειά τα 20 του Λάμπρου ...πολύ χαλι και το 26 και το 28Να δούμε πότε θα βγάλει και 20αρι, καθε χρονο του στελνω email έτσι για σπάσιμο .
Τα παλιά έχω ρίξει μόνο προ Ναυπλιωτη νο 7 σε κόκκινο καλυκα ούτε αυτά μαρεσαν , άσε που στο 20αρι ποιο πολύ ιδιογομωση θα ριχνω αλλά μαρεσει να δοκιμάζω και εμπορικά.Θέλουν δουλειά τα 20 του Λάμπρου ...πολύ χαλι και το 26 και το 28
Το 28 είναι το χειρότερο που έχω ρίξει τόσο σκληρή σφαλιαρα δεν έχω ξανανιώσει ούτε από σεμι σε 12αρι... Όταν πήρα την Μπερέτα λέω αερίων και βαρύ για 20 δεν θα καταλάβω τίποτα ε στις 3 τουφεκιές με έπιασε πονοκέφαλοςΤα παλιά έχω ρίξει μόνο προ Ναυπλιωτη νο 7 σε κόκκινο καλυκα ούτε αυτά μαρεσαν , άσε που στο 20αρι ποιο πολύ ιδιογομωση θα ριχνω αλλά μαρεσει να δοκιμάζω και εμπορικά.
Με Α1 νομίζω τα γεμίζει?Το 28 είναι το χειρότερο που έχω ρίξει τόσο σκληρή σφαλιαρα δεν έχω ξανανιώσει ούτε από σεμι σε 12αρι... Όταν πήρα την Μπερέτα λέω αερίων και βαρύ για 20 δεν θα καταλάβω τίποτα ε στις 3 τουφεκιές με έπιασε πονοκέφαλος
Δεν ξέρω ρε φίλε πυρίτιδα, αλλά κάπου το έχουν χάσει στο πάτημα στην ποσότητα δεν ξέρω τα σούπερ κατσια και τα 3α σεμι είναι χάδια μπροστά τουΜε Α1 νομίζω τα γεμίζει?
S.Magnum 20αριΔεν ξέρω ρε φίλε πυρίτιδα, αλλά κάπου το έχουν χάσει στο πάτημα στην ποσότητα δεν ξέρω τα σούπερ κατσια και τα 3α σεμι είναι χάδια μπροστά του
Και τα κοντάκια όλα στα μέτρα μου ε
Με A1 Spesiale λέει στο site. Ακατάλληλη κατά τη γνώμη μου. Πολύ "γρήγορη" (ταχύκαυστη) πυρίτιδα για 28 γρ. στο 20άρι.Με Α1 νομίζω τα γεμίζει?