Diana Νικο....Καλησπερα
Ευχαριστω Αλεξ!!!! Προσεξες ??? Εχει βαλει αλλο τυπο κουβετ....για να εχει λιγο αμορτισερ ( παντα κατα την
γνωμη μου )....αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα σωση την ''κατασταση''........ ξερεις τι εννοω...
Diana Νικο....Καλησπερα
Ναι το εχω δει Νικο...κ αφηνει εντονο αποτυπωμα στην diana....Ευχαριστω Αλεξ!!!! Προσεξες ??? Εχει βαλει αλλο τυπο κουβετ....για να εχει λιγο αμορτισερ ( παντα κατα την
γνωμη μου )....αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα σωση την ''κατασταση''........ ξερεις τι εννοω...
Ναι το εχω δει Νικο...κ αφηνει εντονο αποτυπωμα στην diana....
Καταλαβα......!! Σωστα....δοκιμη......Αλεξ , σιγουρα δουλευει σαν αμορτισερ...πιστευω λιγο ομως....δεν ειμαι κατηγορηματικος....αλλα πιστευω
οτι ειναι πολυ ακριβο φυσεκι... ( για τα εντοσθια του )....τωρα οσον αφορα την αποδοση του δεν μπορω να ξερω
δεν το εχω ριξει....μια δοκιμη στα 35 μετρα με 3*** μαμα τσοκ....θα μας τα ''πει'' ολα φιλε!!!
Κάνα 25 € αρι θα έχει και αυτό.
Εχει ενα και η B&P με πορτοκαλι "θεμα" σε διαφανο καλυκα αν δεν κανω λαθος.
Καλησπέρα Νίκο. Τι "άλλο τύπο" κουβετ εννοείς; Αυτή είναι η couvette της Baschieri & Pellagri ... Αυτό τον τύπο μόνο βγάζει ... Σε Cal. 12 , 16 και 20.Ευχαριστω Αλεξ!!!! Προσεξες ??? Εχει βαλει αλλο τυπο κουβετ....για να εχει λιγο αμορτισερ ( παντα κατα την
Σιγουρα δεν τα λες και φτηνα για ευρωπαϊκά φυσιγγια ( στην Γαλλία πρεπει να φτιαχνονται τωρα ενω παλιοτερα Ιταλία) .Κάνα 25 € αρι θα έχει και αυτό.
Ναι το gigante ταπα τυπου burre αν και δεν νομιζω να ειναι μαλλινη αλλα συνθετικό υλικό.Εχει ενα και η B&P με πορτοκαλι "θεμα" σε διαφανο καλυκα αν δεν κανω λαθος.
Καλησπέρα Νίκο. Τι "άλλο τύπο" κουβετ εννοείς; Αυτή είναι η couvette της Baschieri & Pellagri ... Αυτό τον τύπο μόνο βγάζει ... Σε Cal. 12 , 16 και 20.
https://www.baschieri-pellagri.com/en/borre/borre/couvette/1/index.aspx
Και δε νομίζω ότι έχει αμορτισέρ. Μόνο φούστα, κι από τις 2 μεριές (διπλής όψης), και το κεντρικό τμήμα για να πατάει η ντιάνα.
Παρόμοια, με μικροδιαφορές στο κεντρικό τμήμα, είναι και η obturator ή coppetta bior του Gualandi. Μάλλον αυτήν είχες υπόψιν σου, υποθέτω ... http://www.gualandi.it/en/products_plastic_wads/coppetta_bior.html ... (Δεν γνωρίζω να κυκλοφορεί κι άλλη)
Αλλά είναι φυσικό η Baschieri & Pellagri να βάζει στα φυσίγγια της τη δική της couvette ... Και όχι του Gualandi.
Για να κανει πουστιες
Σταμάτη το έχεις ρίξει; Αν ναι τι εντύπωση αποκόμισες;
Σταμάτη το έχεις ρίξει; Αν ναι τι εντύπωση αποκόμισες;
Τα έχω ρίξει σε Νο7.αυτα λεω και εγω...κατι τιμες ομως ...
Άλλη βυσμάτωση το F2 CLASSIC FIBER και άλλη το super gigante όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.Έχω ρίξει 4 κουτιά. Βλέπεις με πήγε αίμα πέρσι είναι πολύ καλό φυσιγγι. Το πήρα για πρώτο στο λαγό. Να έχω μια ομοιόμορφη πρώτη τουφεκια. Μέχρι και γουρούνι βαρεσα με αυτο. Έχει πολύ καλά σκαγια. Σε κάποιους λαγούς που έχω βρει τα σκάγια είναι σχεδόν άθικτα ή με πολύ μικρά βαθουλώματα. Χωρίς να έχουν παραμορφωθεί καθόλου. Έτσι εξηγείται και ότι χρησιμοποιώ 5αρια σκάγια και έχω πάρει λαγούς μέχρι τα 45 μέτρα. Που κανονικά ήθελαν ποιο χοντρό σκαγι σε αυτά τα μετρα. Την Κυριακή βαρεσα έναν και σκεφτόμουν να του ρίξω να μην του ριξω.
Νικο εριξα περκορσο fibra μαλλινο με τη μπερεττα 18.6 και μου πεταγε χαρτοπολεμο μπρωστα διαλυοτανε δλδ να τα αφησω για τη μπενελα καλυτερα 18.4 ? Τι συμβαινει πιο πολυ με ενδιαφερει???Ειναι διαφορετικες βυσματωσεις....Η ντιανα ειναι ''κουτσουρο'' δεν συμπιεζεται κατα συνεπεια δεν
κανει για διευριμενους αυλους.....σε αντιθεση με την FSF ( Ροζ ) η οποια συμπιεζεται και δουλευει
πολυ καλα σε ολους τους αυλους.
Ειναι δυο διαφορετικα φυσιγγια.
Απόδοση Τόλη ; Τecna κι'αυτό ;Νικο εριξα περκορσο fibra μαλλινο με τη μπερεττα 18.6 και μου πεταγε χαρτοπολεμο μπρωστα διαλυοτανε δλδ να τα αφησω για τη μπενελα καλυτερα 18.4 ? Τι συμβαινει πιο πολυ με ενδιαφερει???