Η τιμη δεν εχει να κανει μονο απο την δυσκολια στην γομωση του, αλλα και απο αυτα που προσφερει το φυσιγγιο!Οι Ιταλοι το χαρατκτηριζουν ως "e specializzato e tradizionale" δηλ ως παραδοσιακο και εξειδικευμενο. Οι λεξεις μονο αρκουν για να ανεβασουν την τιμη ασχετως ποιοτητας. Σε επαγγελματικη μηχανη γομωσης η μαλλινη ταπα πεφτει πιο ευκολα στον καλυκα και το εμβολο την πιεζει στο καταλληλο βαθος, ενω στην ιδιογομωση ισως ειναι μεγαλυτερη η διαφορα απ τον συγκεντρωτηρα οντως. Τα υλικα δεν χρειαζεται παιδια σχολιο... σχεδον ιδια τιμη και οταν μιλαμε για χιλιαδες φυσιγγια δεν εχει καμια διαφορα.Μην ξεχνατε, οτι οι μηχανες γομωσης ειναι πιο ευκολο να δουλευουν με τα πλαστικα βυσματα παρα με τις ταπες τυπου Diana. Λογικα οι βιοτεχνιες θα εχουν ειδικες μηχανες γι' αυτη την παραγωγη αλλα και παλι, το μαλλινοταπο ειναι εξειδικευμενο φυσιγγι.
Ακομα και στο γεμισμα ενα ενα στο χερι, η διαδικασια για τη γομωση ενος μαλλινοταπου ειναι καπως πιο μπελαλιδικη, οσοι ομως ιδιογομωτες γεμιζουν τετοια φυσιγγα φυσικα τα επιλεγουν χωρις να εχουν δευτερες σκεψεις σχετικα με τν εξτρα χρονο.
Υ.Γ Αυτο βεβαια ισχυει και σε ολα τα προιοντα... καθε τι που πωλειται ως ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ανεβαζει την τιμη στα υψη.
Υ.Γ2 Οταν ομως η παραδοση ειναι μια κακη αντιγραφη του παρελθοντος τοτε δεν δικαιολογει την αυξημενη τιμη...
Last edited: