Δεν είναι τα μαμά. Όπως γράφω πάνω στις φωτό, είναι Briley Extended INVx2 (+2 cm) το SK και το LM (γράφω τη διάμετρο στομίου, .720" και .710", δηλ. πραγματική σύσφιξη σε σχέση με τον αυλό του όπλου (18,5) περίπου 2/10 και 5/10.Τα τσοκακια ειναι τα μαμα;
Τι να προτηνει; εσυ εισαι σεφ.υποψην της νεας χρονιας τι εχετε να πρωτηνετε για αρχη , για αγριοπεριστερα και τρυγονια με πυρητηδες ΜΒ 32 , ΜΒ 36 , F 2Χ32 , sipe , S4 , D20X28 , καλυκες με cx2000 ΚΑΙ ΜΕ 686 , ΚΑΙ ME ταπα ρελιαστο μαλινη γνησια , για κοντα , και με συγκεντρωτηρα για μακρια , αλλο για πρωι στους 25 βαθμους, και αλλο για μεσημερι στους 35 βαθμους .. -------------- Εγω θα ελεγα μονο με την ΜΒ 32 ΜΕ ΠΡΩΙ cx 2000 1,65 x32 asteri 5 σταδια με zmn 21 συγκεντρωτηρα στα 57 ΜΕ 7αρια , και ακρυβος το ιδιο το μεσημερη αλλα με αλλο καλυκα και 686 καψουλι , καθως και πρωι και μεσημερη παλυ με την ΜΒ32 με 686 καψουλι 1,70χ32 με LB6 αχαρακτο και ακοφτω και 1,3 γραμμαρια πιτουρο μεσα στον LB6 πιεζμενο πανω με φελοταπα 3 χιλιοστων 20 καλ και πανω τα σκαγια για της μακρυνες τουφεκιες 7αρι , και για της κοντηνες παλυ με ΜΒ32 κομενος ο καλυκας στα 65,4 με 686 1,7χ32 ταπα γαλικια γνησια μαληνη 16 χιλιοστων κωμενη στην μεση και αναμεσα της ενα χαρτονακι 1 χιλιοστου ρελιαστο με τζαμακι στα 60 χιλιοστα 8αρι ,,..Εσεις τι λετε σωστα η λαθως , και εαν εχετε να πρωτηνετε κατι αλλο, η καμια μικροδιορθοση , θα επυθημουσα και κατι σε χαρτινο με μαληνη με 688 , και cx 2000 εαν εχει καπιος να πρωτηνη
Απο μαλινη εχω κατασταλάξει για τη μπεκατσα στο Mygra της Bashierri Pellagri. Αγαπημενο αλλα δεν το βρίσκω στο νησι πλεον το 2001 του Δορκα. Εχω ακουσει και διαβάσει πολλα καλά σχόλια και για τα χάρτινα της Sellier Bellot αλλα εγω προσωπικά με τα χάρτινα δε ταιριαζουμε γιατι με τα νερά που τρωγω μου φουσκωνουν.Τα Percorso Caccia fibre feltro είναι καλά; Tα έχει δοκιμάσει κανείς; Θα με ενδιέφερε η συμπεριφορά τους στην υγρασία.
Πάντως και τα πρώτα ήταν στην αρχή φυσιγγάρες (με το συγκεντρωτήρα εννοώ) και τώρα τους περισσότερους που ακούω που τα δούλευαν πολύ βρίζουν ασύστολα...!
Τι θα προτείνατε για αντικαταστάτη του Golden Wing 36g μια και τώρα δεν τα βρίσκεις πουθενά; Σταμάτησαν να τα εισάγουν; Tι έγινε;
Γιώργο τα έχω δοκιμάσει σε πέρδικα Σεπτέμβρη, Οκτώβρη με benelli ,να σου πω την αλήθεια δεν μ'αρεσαν δεν έκαναν αυτά τα ακαριαία σκοτωματα τα πουλιά έπεφταν αλλά όχι ξερά και δεν μιλάω για μία δύο τουφεκιες. Προσωπική γνώμη πάντα μπορεί σε κάποιο άλλο όπλο η κάποιος άλλος συνάδελφος να έχει διαφορετική γνώμη.Τα Percorso Caccia fibre feltro είναι καλά; Tα έχει δοκιμάσει κανείς; Θα με ενδιέφερε η συμπεριφορά τους στην υγρασία.
Πάντως και τα πρώτα ήταν στην αρχή φυσιγγάρες (με το συγκεντρωτήρα εννοώ) και τώρα τους περισσότερους που ακούω που τα δούλευαν πολύ βρίζουν ασύστολα...!
Τι θα προτείνατε για αντικαταστάτη του Golden Wing 36g μια και τώρα δεν τα βρίσκεις πουθενά; Σταμάτησαν να τα εισάγουν; Tι έγινε;
Το 34αρι το έχεις δοκιμάσει?Λένε πως είναι πολύ καλύτερο.Τι θα προτείνατε για αντικαταστάτη του Golden Wing 36g
.ghe..victory..victory..victory..victory..ghe.Αγαπημενο αλλα δεν το βρίσκω στο νησι πλεον το 2001 του Δορκα.
Τάσο τα 32 εριχνα, παραδόξως με τα 34 δεν έμεινα ευχαριστημένος. Θυμάμαι όσα πουλιά είχα καρπωθει τα περισσότερα, μην σου πω και όλα, κανένα δεν είχε πέσει ακαριαία σε σχέση με το 32αρι που ήταν φαρμάκι για όλους τους καιρούς..ghe..victory..victory..victory..victory..ghe.
Γιαννη τα 32 η τα 34 έριχνες?
ρε παιδια λεω να προτηνει γιατι ξαχνω την τελιοτητα γιαυτο το λεω , εαν και αυτες οι γομοσεις που εγραψα ειναι πολυ καλες , ψαχνω ακομα καλυτερεςΤι να προτηνει; εσυ εισαι σεφ.
Το 36αρι ηταν το υπερτατο μου φυδιγγι για πολλά χρονια.Τα Percorso Caccia fibre feltro είναι καλά; Tα έχει δοκιμάσει κανείς; Θα με ενδιέφερε η συμπεριφορά τους στην υγρασία.
Η μαλλινη θα "υπακουσει" στο τσοκαρισμα.Αν ειναι 3* το τσοκ,θα παρεις 3* τουφεκια με βαση τα στανταρ των αποδοσεων.Με κυαθιο,αντιστοιχα,το πιθανοτερο ειναι πως θα παρεις μια τουφεκια, λιγο η και περισσοτερο "στενη".Με πιο "ιδιαιτερο"φυσιγγι κυαθιου πιανεις η και ξεπερνας αποδοσεις 1* και πιο ποιοτικες.καλησπέρα, πως συμπεριφέρεται ένα 34γ μάλλινη τάπα σε 3*, θα είναι σαν 3*1/2. Το 36γ; η μόνο 4* - 5* όλα.