Μάλλινη τάπα

Τα τσοκακια ειναι τα μαμα;
Δεν είναι τα μαμά. Όπως γράφω πάνω στις φωτό, είναι Briley Extended INVx2 (+2 cm) το SK και το LM (γράφω τη διάμετρο στομίου, .720" και .710", δηλ. πραγματική σύσφιξη σε σχέση με τον αυλό του όπλου (18,5) περίπου 2/10 και 5/10.
Και τα μαμά τσοκάκια λέγεται ότι τα κατασκεύαζε η Briley, αλλά πράγματι δεν το γράφουν επάνω.

υποψην της νεας χρονιας τι εχετε να πρωτηνετε για αρχη , για αγριοπεριστερα και τρυγονια με πυρητηδες ΜΒ 32 , ΜΒ 36 , F 2Χ32 , sipe , S4 , D20X28 , καλυκες με cx2000 ΚΑΙ ΜΕ 686 , ΚΑΙ ME ταπα ρελιαστο μαλινη γνησια , για κοντα , και με συγκεντρωτηρα για μακρια , αλλο για πρωι στους 25 βαθμους, και αλλο για μεσημερι στους 35 βαθμους .. -------------- Εγω θα ελεγα μονο με την ΜΒ 32 ΜΕ ΠΡΩΙ cx 2000 1,65 x32 asteri 5 σταδια με zmn 21 συγκεντρωτηρα στα 57 ΜΕ 7αρια , και ακρυβος το ιδιο το μεσημερη αλλα με αλλο καλυκα και 686 καψουλι , καθως και πρωι και μεσημερη παλυ με την ΜΒ32 με 686 καψουλι 1,70χ32 με LB6 αχαρακτο και ακοφτω και 1,3 γραμμαρια πιτουρο μεσα στον LB6 πιεζμενο πανω με φελοταπα 3 χιλιοστων 20 καλ και πανω τα σκαγια για της μακρυνες τουφεκιες 7αρι , και για της κοντηνες παλυ με ΜΒ32 κομενος ο καλυκας στα 65,4 με 686 1,7χ32 ταπα γαλικια γνησια μαληνη 16 χιλιοστων κωμενη στην μεση και αναμεσα της ενα χαρτονακι 1 χιλιοστου ρελιαστο με τζαμακι στα 60 χιλιοστα 8αρι ,,..Εσεις τι λετε σωστα η λαθως , και εαν εχετε να πρωτηνετε κατι αλλο, η καμια μικροδιορθοση , θα επυθημουσα και κατι σε χαρτινο με μαληνη με 688 , και cx 2000 εαν εχει καπιος να πρωτηνη

υποψην της νεας χρονιας τι εχετε να πρωτηνετε για αρχη , για αγριοπεριστερα και τρυγονια με πυρητηδες ΜΒ 32 , ΜΒ 36 , F 2Χ32 , sipe , S4 , D20X28 , καλυκες με cx2000 ΚΑΙ ΜΕ 686 , ΚΑΙ ME ταπα ρελιαστο μαλινη γνησια , για κοντα , και με συγκεντρωτηρα για μακρια , αλλο για πρωι στους 25 βαθμους, και αλλο για μεσημερι στους 35 βαθμους .. -------------- Εγω θα ελεγα μονο με την ΜΒ 32 ΜΕ ΠΡΩΙ cx 2000 1,65 x32 asteri 5 σταδια με zmn 21 συγκεντρωτηρα στα 57 ΜΕ 7αρια , και ακρυβος το ιδιο το μεσημερη αλλα με αλλο καλυκα και 686 καψουλι , καθως και πρωι και μεσημερη παλυ με την ΜΒ32 με 686 καψουλι 1,70χ32 με LB6 αχαρακτο και ακοφτω και 1,3 γραμμαρια πιτουρο μεσα στον LB6 πιεζμενο πανω με φελοταπα 3 χιλιοστων 20 καλ και πανω τα σκαγια για της μακρυνες τουφεκιες 7αρι , και για της κοντηνες παλυ με ΜΒ32 κομενος ο καλυκας στα 65,4 με 686 1,7χ32 ταπα γαλικια γνησια μαληνη 16 χιλιοστων κωμενη στην μεση και αναμεσα της ενα χαρτονακι 1 χιλιοστου ρελιαστο με τζαμακι στα 60 χιλιοστα 8αρι ,,..Εσεις τι λετε σωστα η λαθως , και εαν εχετε να πρωτηνετε κατι αλλο, η καμια μικροδιορθοση , θα επυθημουσα και κατι σε χαρτινο με μαληνη με 688 , και cx 2000 εαν εχει καπιος να πρωτηνη
Τι να προτηνει; εσυ εισαι σεφ..RESPECT..RESPECT..sarcastic.

Τα Percorso Caccia fibre feltro είναι καλά; Tα έχει δοκιμάσει κανείς; Θα με ενδιέφερε η συμπεριφορά τους στην υγρασία.
Πάντως και τα πρώτα ήταν στην αρχή φυσιγγάρες (με το συγκεντρωτήρα εννοώ) και τώρα τους περισσότερους που ακούω που τα δούλευαν πολύ βρίζουν ασύστολα...!
Τι θα προτείνατε για αντικαταστάτη του Golden Wing 36g μια και τώρα δεν τα βρίσκεις πουθενά; Σταμάτησαν να τα εισάγουν; Tι έγινε;

Τα Percorso Caccia fibre feltro είναι καλά; Tα έχει δοκιμάσει κανείς; Θα με ενδιέφερε η συμπεριφορά τους στην υγρασία.
Πάντως και τα πρώτα ήταν στην αρχή φυσιγγάρες (με το συγκεντρωτήρα εννοώ) και τώρα τους περισσότερους που ακούω που τα δούλευαν πολύ βρίζουν ασύστολα...!
Τι θα προτείνατε για αντικαταστάτη του Golden Wing 36g μια και τώρα δεν τα βρίσκεις πουθενά; Σταμάτησαν να τα εισάγουν; Tι έγινε;
Απο μαλινη εχω κατασταλάξει για τη μπεκατσα στο Mygra της Bashierri Pellagri. Αγαπημενο αλλα δεν το βρίσκω στο νησι πλεον το 2001 του Δορκα. Εχω ακουσει και διαβάσει πολλα καλά σχόλια και για τα χάρτινα της Sellier Bellot αλλα εγω προσωπικά με τα χάρτινα δε ταιριαζουμε γιατι με τα νερά που τρωγω μου φουσκωνουν.
upload photos
post a picture

Γιώργο τα έχω δοκιμάσει σε πέρδικα Σεπτέμβρη, Οκτώβρη με benelli ,να σου πω την αλήθεια δεν μ'αρεσαν δεν έκαναν αυτά τα ακαριαία σκοτωματα τα πουλιά έπεφταν αλλά όχι ξερά και δεν μιλάω για μία δύο τουφεκιες. Προσωπική γνώμη πάντα μπορεί σε κάποιο άλλο όπλο η κάποιος άλλος συνάδελφος να έχει διαφορετική γνώμη.

Τι θα προτείνατε για αντικαταστάτη του Golden Wing 36g
Το 34αρι το έχεις δοκιμάσει?Λένε πως είναι πολύ καλύτερο.
Και του Θεοδωρίδη το μάλλινο jk6 34γρ είναι πολύ καλό αν κ λίγο δυνατουτσικο..
Κοίτα μήπως βρεις τα 2001 32γρ..Και επειδή είσαι φαν των παλιών φυσιγγίων αν βρεις πουθενά ξεχασμένα κ τα 34γρ ειλικρινά μην τα αφήσεις.
Πιστεύω αν συνεχιζόταν η παραγωγή του θα το είχα μόνιμο για τα "καλά"θηράματα.:).love.

.ghe..victory..victory..victory..victory..ghe.
Γιαννη τα 32 η τα 34 έριχνες?
Τάσο τα 32 εριχνα, παραδόξως με τα 34 δεν έμεινα ευχαριστημένος. Θυμάμαι όσα πουλιά είχα καρπωθει τα περισσότερα, μην σου πω και όλα, κανένα δεν είχε πέσει ακαριαία σε σχέση με το 32αρι που ήταν φαρμάκι για όλους τους καιρούς.

Το 36αρι ηταν το υπερτατο μου φυδιγγι για πολλά χρονια.
Αλλαζα μονο νουνερο σκαι.
Οτι καιρό κ να το ριξα φεν ελεγε οχι.
Κ μαλακό κ φονικο.
Μπεκατσες λαγους πέρδικες. ..τα σιδερωνε.
Πιναμε νερο στο ονομα του.
Μεχρι να τα βαλουν στο ραφι χανονταν.
Περναμε το μαχαζι τηλέφωνο να μας κρατησει.
Το 34αρι πάλι δεν μου αρεσε ποτε.
Μεχρι σημερα σπάμε το μυαλο μας γιατι το εκοψαν αυτο το θαυμα.
Ισως γιατί αφηνε στασιμα ολα τα αλλα της εταιρείας που κυκλοφιρουσαν.
Στην Κυπρο ηταν ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ παντως.

καλησπέρα, πως συμπεριφέρεται ένα 34γ μάλλινη τάπα σε 3*, θα είναι σαν 3*1/2. Το 36γ; η μόνο 4* - 5* όλα.

καλησπέρα, πως συμπεριφέρεται ένα 34γ μάλλινη τάπα σε 3*, θα είναι σαν 3*1/2. Το 36γ; η μόνο 4* - 5* όλα.
Η μαλλινη θα "υπακουσει" στο τσοκαρισμα.Αν ειναι 3* το τσοκ,θα παρεις 3* τουφεκια με βαση τα στανταρ των αποδοσεων.Με κυαθιο,αντιστοιχα,το πιθανοτερο ειναι πως θα παρεις μια τουφεκια, λιγο η και περισσοτερο "στενη".Με πιο "ιδιαιτερο"φυσιγγι κυαθιου πιανεις η και ξεπερνας αποδοσεις 1* και πιο ποιοτικες.
Νικολα,οπως τα περιγραφεις τα πραγματα για τις συνθηκες που κυνηγατε τον "αυτια", βιδωσε το IC στην πρωτη καννη σου και ψαξου για ενα ποιοτικο μαλλινοταπο στα 32-34γρμ σε #5.
Για να μη σου πω "μουφα κι 6" και φανει υπερβολη!!

Κατάλαβα, δεν υπαρχει περίπτωση να σφίξω τις τουφεκιές, ερωτηματικά το έθεσα. Λιγο καλύτερα θέλω φέτος να ασχοληθώ με τα φυσίγγια. Ώστε να μην αλλάζω τσοκ.
Πως θα το ψάξω το ποιοτικό μαλλινοταπο που δεν έχω ψαχτεί ποτέ; Ένα 34g σκέφτομαι και εγώ αλλα πια μάρκα ; Η Rottweiler εχει 36g δεν εχει μικρότερο και ειναι χάρτινη η τάπα όχι μαλλί, παράδειγμα το θέτω. Ίσως το πάρω για δεύτερο τι λέτε ;

Back