απο βδωμαδα νικολα βουρρρρρ για εξεταση αιματοςςς χοληστερινη κτλλλλΚΑΙ τα μαγγαλια θα συνεχισθουνε.......
και του χρονου με υγεια.....
Αν δεν κάνω λάθος το Παλικάρι δεξιά το έχω δει σε βίντεο στο YouTube που μίλαγε για την ζωή στις καλύβες μου φαίνεται ότι μένει μόνιμα εκείkαι εχθες το βραδι περασαμε χαλια....
μονιμα δεν μενειΑν δεν κάνω λάθος το Παλικάρι δεξιά το έχω δει σε βίντεο στο YouTube που μίλαγε για την ζωή στις καλύβες μου φαίνεται ότι μένει μόνιμα εκεί
Φίλε DUCK NIK από τι είναι βγαλμένο το τσίπουρο; Αναρωτιέμαι από το χρώμα που βλέπω.ΝΤΟΠΟΙΟ
Πεπαλαιωμένο ισως να ειναι...Φίλε DUCK NIK από τι είναι βγαλμένο το τσίπουρο; Αναρωτιέμαι από το χρώμα που βλέπω.
Μάλλον. Το πιο πιθανό είναι αυτό που λες.Πεπαλαιωμένο ισως να ειναι...
Πεπαλαιωμένο ισως να ειναι...
Μάλλον. Το πιο πιθανό είναι αυτό που λες.
Έχω την εντύπωση ότι το παίρνει από το βαρελάκι... Μπορεί όμως και να λανθάνω.Το χρώμα του τσίπουρου δεν μεταβάλλεται όσα χρόνια κι αν περάσουν.Παραμένει διάφανο.
Σε κάποιες περιοχές βάζουν και διάφορα φρούτα ,όπως δαμάσκηνα ,μήλα κυδώνια κλπ.Ίσως ειναι κάτι τέτοιο.
Φίλε dim63 δεν ξέρω αν το χρώμα μεταβάλλεται με τα χρόνια, αλλά σε εμφιαλωμένα τσίπουρα που έχω δει και είχαν αυτό το χρώμα έγραφαν στην ετικέτα παλαιωμένο. Επίσης τσίπουρο από μούρα αλλά και από βατόμουρα που μου έχουν χαρίσει το χρώμα στο μπουκάλι ήταν διάφανο. Ίσως το χρώμα έχει σχέση με το που είναι αποθηκευμένο κατά την διάρκεια της παλαίωσης, δηλαδή αν το αποθηκεύουν σε ξύλινο βαρέλι ή πλαστικό.Το χρώμα του τσίπουρου δεν μεταβάλλεται όσα χρόνια κι αν περάσουν.Παραμένει διάφανο.
Σε κάποιες περιοχές βάζουν και διάφορα φρούτα ,όπως δαμάσκηνα ,μήλα κυδώνια κλπ.Ίσως ειναι κάτι τέτοιο.
Φίλε Δημήτρη τώρα είδα την απάντησή σου. Το ίδιο νομίζω και ΄γω.Έχω την εντύπωση ότι το παίρνει από το βαρελάκι... Μπορεί όμως και να λανθάνω.