Για δώσε λεπτομέρειες. Κούκλα φαίνεται.Καλημέρα κόσμε!!!!View attachment 58138
Αν δεν ξέρω τίποτα, έτσι την έβαλα,μου άρεσε και εμέναΓια δώσε λεπτομέρειες. Κούκλα φαίνεται.
Αν δεν ξέρω τίποτα, έτσι την έβαλα,μου άρεσε και εμένα![]()
Κάτσε καλά τρελό αγόρι, και μήν ανάβεις φωτιέεεεες.Καλημέρα κόσμε!!!!View attachment 58138
Αααα....κι εγώ ψάρωσα. Νόμισα ότι τώρα την πήρες.Αν δεν ξέρω τίποτα, έτσι την έβαλα,μου άρεσε και εμένα![]()
Τη ειναι αυτο Χρήστο;;;
Ωραιο εργαλείο ομως...Καλημέρα κόσμε!!!!View attachment 58138
Ναι ευχαριστώ πολύΩραιο εργαλείο ομως...
Με Υγεια!
Ασε...εσυ θα τουφεκας, κι εγω θα τρεχω διπλα απο τα σκαγια...καποιο συμπερασμα θα βγαλουμε....Για να μετράω κανένα φυσιγγακι τώρα που θα σφίξουν τα κρύα![]()
Ωωωωωω τέτοια φυσέκια φτιαχνουτε ωρε;;;;;Ασε...εσυ θα τουφεκας, κι εγω θα τρεχω διπλα απο τα σκαγια...καποιο συμπερασμα θα βγαλουμε....![]()
Οχι φτιαχνουτε.......φτειαχνει να λες....Ωωωωωω τέτοια φυσέκια φτιαχνουτε ωρε;;;;;
Ωωωωωω τέτοια φυσέκια φτιαχνουτε ωρεΑσε...εσυ θα τουφεκας, κι εγω θα τρεχω διπλα απο τα σκαγια...καποιο συμπερασμα θα βγαλουμε....![]()
Ναι αλλά εδώ;;;; Λοιπόν,για είμαστε τίποτα καλό γιατί έρχεται χειμώνας μπροστάΟχι φτιαχνουτε.......φτειαχνει να λες....
Εσυ ξερεις τη εχω φτιαξει...ο υπαλληλος σου δεν ξερω τη φτιαχνει....
Και....;;;;Ωωωωωω τέτοια φυσέκια φτιαχνουτε ωρε
Ναι αλλά εδώ;;;; Λοιπόν,για είμαστε τίποτα καλό γιατί έρχεται χειμώνας μπροστάView attachment 58714
Δεν ξέρω, για αυτό σου λεωωωωω ετοιμαστεεεε τίποτα καλοοοοοοο έρχονταιΚαι....;;;;
Τη παει νσ πει;;;
Εγω εφτεγα;;;
Ασε...εσυ θα τουφεκας, κι εγω θα τρεχω διπλα απο τα σκαγια...καποιο συμπερασμα
Εσυ μέτρα τα σκάγια που πέφτουν στα πόδια σου κ άσε τι κάνω εγώΑσε...εσυ θα τουφεκας, κι εγω θα τρεχω διπλα απο τα σκαγια...καποιο συμπερασμα θα βγαλουμε....![]()
Τι διάμετρο εχει;Αυτό το δαχτυλίδι μου το έφτιαξε φίλος σε τορνο cnc για να γεμίζω φυσίγγια με δραμιαView attachment 60227View attachment 60228View attachment 60229View attachment 60229View attachment 60230View attachment 60231