Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Σ' ευχαριστώ πολύ... :)

2,7-2,8 κάνει το OMV-OTP το χάλκινο Cal.16 με το ίδιο φάρδος...δεν ειναι τρομερή η διαφορά...νομίζω...
Οσον αφορα την αντισταση ξερελιασματος...παιζει ρολο και το προφιλ του στροφειου......δηλαδη ψιλοπραγματα και μη μετρησιμα απο εμας.

Οσον αφορα την αντισταση ξερελιασματος...παιζει ρολο και το προφιλ του στροφειου......δηλαδη ψιλοπραγματα και μη μετρησιμα απο εμας.
...για αυτο ρώτησα βασικά , γιατί το ΙΟS ειναι πολυδιαφημιζόμενο , αν και να σου πω την αμαρτία μου , σκοπεύω να παραγγείλω ένα CNC για στρογγυλό ρέλι αργότερα , το μαχαιράκι του για αστέρι ηταν πολυ καλό....

...για αυτο ρώτησα βασικά , γιατί το ΙΟS ειναι πολυδιαφημιζόμενο , αν και να σου πω την αμαρτία μου , σκοπεύω να παραγγείλω ένα CNC για στρογγυλό ρέλι αργότερα , το μαχαιράκι του για αστέρι ηταν πολυ καλό....
Θα κανεις την δουλεια σου μια χαρα....απλα το IOS αν εχει την θερμικη κατεργασια για την οποια διαφιμηζεται...ειναι πρακτικα αθανατο.

Και τα δύο ίδια χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν.Το ιος νομίζω,κάνει πιο κυρτή στεφάνη.Εχω την εντύπωση,ότι και για τα cnc ο ηθικός αυτουργός είναι ο ίδιος.Με κάθε επιφύλαξη.Οντως τα μαχαίρια του cnc είναι πολύ καλά..

Back