Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Δουλευω cheddite fiem nobel maxam fiocci με αυτη την κοντρα bobina που εβαλα εδω και 3 περιπου χρονια δεν ξαναειχα τετοιο θεμα.Και ρελιαζω με το i2s

H αποψη μου, καθως τη συγκεκριμενη βαση την εχω και γω στο δραπανο, ειναι οτι αν την χρησιμοποιει μηχανη σε προηγουμενα σταδια, ισως με την πιεση που ασκεις κατα το κλεισιμο, να γινεται αυτο το προβλημα. Στην Μεκ σε καθε σταδιο γομωσης, ο καλυκας παταει ολοκληρος κατω, εκτος απο μια τρυπα που αντιστοιχει στο καψουλι, για λογους ασφαλειας. Εχει τυχει ομως, σε περιπτωσεις κακου καλυκα ή αναγομωσης, στο σταδιο του τελικου πατηματος πριν το ρελιασμα, να φυγει το καψουλι απο την πιεση των υλικων.

Περισσοτερο βεβαια το λεω ως υποψια, και οχι ως βεβαιοτητα

Εχω τηn mec graber 8567 και εχω βγαλει τα δικα της σταδια και την εχω βαλει τα σταδια της ιδιογωμοσεις.Μαχαιρακι+κονικι+3 σταδιο που μαγκωνη+τεταρτο σταδιο και μετα ρελιαζω με δραπανω πανγκου με i2s.Ισως αν μπει σε καποια αλλοι μηχανη να παρουσιαση το φουσκωμα του καλυκα.

υπάρχει τρόπος να προσαρμόσω (όχι σε μόνιμη βάση) σε τέτοια ρελιαστρα ένα δράπανο κρουστικό Bosch?
Θέλει άλλο (πιο μακρύ) αξονάκι που βιδώνει το στροφείο, γιατί αυτό που έχει, αν πεις ότι θα βγάλεις τη μανιβέλα, δεν προεξέχει αρκετά για να το πιάσει το τσοκ του δράπανου να σφίξει.

Θέλει άλλο (πιο μακρύ) αξονάκι που βιδώνει το στροφείο, γιατί αυτό που έχει, αν πεις ότι θα βγάλεις τη μανιβέλα, δεν προεξέχει αρκετά για να το πιάσει το τσοκ του δράπανου να σφίξει.
Μπορώ να κρατήσω το μαμά στροφείο ή θα τα παίξει στις στροφές του δραπανου;

υπάρχει τρόπος να προσαρμόσω (όχι σε μόνιμη βάση) σε τέτοια ρελιαστρα ένα δράπανο κρουστικό Bosch?
Και γιατι δεν περνεις μια βαση δραπανου να το προσαρμοσεις πανω..βαζεις μια πατουρα για τον καλυκα και ενα στροφειο του Λαναρα για παραδειγμα και κανεις μια χαρα δουλεια

Και γιατι δεν περνεις μια βαση δραπανου να το προσαρμοσεις πανω..βαζεις μια πατουρα για τον καλυκα και ενα στροφειο του Λαναρα για παραδειγμα και κανεις μια χαρα δουλεια
Βρε μιλτο λες κ δεν τα καναμε. Η βαση εχει 50€ που στον μήνα επανω θα αρχησει να ψάχνεται για κολονατο δραπανο κ θα κλαίει τα 50€ εκτος αν παει για κλεισημο αστέρι μετα κ στην βαση προσαρμοσει τα σταδια

Βρε μιλτο λες κ δεν τα καναμε. Η βαση εχει 50€ που στον μήνα επανω θα αρχησει να ψάχνεται για κολονατο δραπανο κ θα κλαίει τα 50€ εκτος αν παει για κλεισημο αστέρι μετα κ στην βαση προσαρμοσει τα σταδια
Εγω τα ξερω Γιαννη και ξερεις και την γνωμη μου..σαν μια σχετικα πιο ποιοτικη λυση το προτεινα..γιατι αν παει να κανει ο Βασιλης μοντιφιες στην ρελιαστρα θα πρεπει να βαλει και στοπ πανω στον μοχλογια να κλεινει περιπου το ιδιο

Εγω τα ξερω Γιαννη και ξερεις και την γνωμη μου..σαν μια σχετικα πιο ποιοτικη λυση το προτεινα..γιατι αν παει να κανει ο Βασιλης μοντιφιες στην ρελιαστρα θα πρεπει να βαλει και στοπ πανω στον μοχλογια να κλεινει περιπου το ιδιο
Βαλε βγαλε ροδελες, χοντρες ψιλές .tired.τι μου θυμησες τώρα .sarcastic.

Βαλε βγαλε ροδελες, χοντρες ψιλές .tired.τι μου θυμησες τώρα .sarcastic.
Ετσι ειναι..αν δεν ταλαιπωρηθεις δεν εχει γλυκα..ακομα και τωρα ποσα πραγματα κανουμε αρκετα χρονοβορα μονο και μονο για να ειμαστε μεσ τα μπαρουτοσκαγα λιγο παραπανω;

Back