Και οι κουτσες Νικο....Το παιρνεις ''αλλα μπαντα''.......
Και μην ξεχνιομαστε.....οι '' ασχημες ''κανουν το καλυτερο κρεβατι !!!![]()

Και οι κουτσες Νικο....Το παιρνεις ''αλλα μπαντα''.......
Θα παρεξηγηθουμαι στο τελος.Παντος φαλοκρατες δεν ειμαστε ..αυτες ειναι φεμινιστριεςΤο παιρνεις ''αλλα μπαντα''.......
Και οι κουτσες Νικο....![]()
Δεν εχω παει με κουτση........κουβεντα και πλακα να γινετε Νικο.Πολυ ''ψαγμενος'' και περπατημενος εισαι φιλε !!! Εχεις απολυτο δικιο !!!![]()
Το πρώτο και δεύτερο ογκομετρικό.Το πρώτο ,αυτοσχέδιο πλανισμενο σε ρεκτιφιε View attachment 61632
Δεν εχω παει με κουτση........κουβεντα και πλακα να γινετε Νικο.![]()
Τι να κάνω φίλε μου;Η φτώχια μ'εκανε...Εχεις περασει και εσυ απο τις συμπληγαδες πετρες.....Με τοσες πατεντες..και κατι τετοια ...ξεχωριζουν
οι ιδιογομωτες !!!
Τι να κάνω φίλε μου;Η φτώχια μ'εκανε...
. . .- - - . . .,. . .- - - . . .Η σύζυγος
Να της πεις οτι της ειχα πει και εγω...Οταν με ρωτησε " Τι θα τα κανεις ολα αυτα δεν χωρανε αλλα εδω μεσα" Της απαντησα.. ενταξει δεν θα τα παρω τα καλαμια του ψαρεματος...." ποια καλαμια του ψαρεματος"....ρωταει. Τιποτα της λεω.....ελεγα να ξεκινησω και ψαρεμα.Απο τοτε δεν με ξαναρωτησε.Αυτό το μαμούνι κυνηγάει και η σύζυγος.Ειν 'αυτο ενααα...
Εδώ φίλε μου θα διαφωνήσω, άλλο το ξεκαπνισμα και άλλο η αποθέωση. Ο Διογένης ο Σινωπευς που την είπε την φράση, το είπε για να μη φανεί ότι ότι του την φέρανε.Αστο Τασο μου....!!!
Σβησθεισης λυχνιας πασα γυνη ομοια !!!!
Το εχω δει το ''εργο'' φιλε μου !!!!![]()
Κυρ Νικο;Εγω εχω παει....και ξερω φιλε !!!![]()
Εδώ φίλε μου θα διαφωνήσω, άλλο το ξεκαπνισμα και άλλο η αποθέωση. Ο Διογένης ο Σινωπευς που την είπε την φράση, το είπε για να μη φανεί ότι ότι του την φέρανε.
Όλο ξαπλωτα έγινε η δουλειά η την έβαλες να πατάει σε τούβλο με το κουτσο πόδι?Εγω εχω παει....και ξερω φιλε !!!![]()
Όλο ξαπλωτα έγινε η δουλειά η την έβαλες να πατάει σε τούβλο με το κουτσο πόδι?![]()
Της απάντησα.Δε ρώτησε.Τωρα είμαι για "προέκταση"αποθήκης...Να της πεις οτι της ειχα πει και εγω...Οταν με ρωτησε " Τι θα τα κανεις ολα αυτα δεν χωρανε αλλα εδω μεσα" Της απαντησα.. ενταξει δεν θα τα παρω τα καλαμια του ψαρεματος...." ποια καλαμια του ψαρεματος"....ρωταει. Τιποτα της λεω.....ελεγα να ξεκινησω και ψαρεμα.Απο τοτε δεν με ξαναρωτησε.![]()