Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Το πρώτο και δεύτερο ογκομετρικό.Το πρώτο ,αυτοσχέδιο πλανισμενο σε ρεκτιφιε View attachment 61632

Εχεις περασει και εσυ απο τις συμπληγαδες πετρες.....Με τοσες πατεντες..και κατι τετοια ...ξεχωριζουν
οι ιδιογομωτες !!!

Αυτό το μαμούνι κυνηγάει και η σύζυγος.Ειν 'αυτο ενααα...
Να της πεις οτι της ειχα πει και εγω...Οταν με ρωτησε " Τι θα τα κανεις ολα αυτα δεν χωρανε αλλα εδω μεσα" Της απαντησα.. ενταξει δεν θα τα παρω τα καλαμια του ψαρεματος...." ποια καλαμια του ψαρεματος"....ρωταει. Τιποτα της λεω.....ελεγα να ξεκινησω και ψαρεμα.Απο τοτε δεν με ξαναρωτησε.🤣

Αστο Τασο μου....!!!
Σβησθεισης λυχνιας πασα γυνη ομοια !!!!
Το εχω δει το ''εργο'' φιλε μου !!!!.big smile.
Εδώ φίλε μου θα διαφωνήσω, άλλο το ξεκαπνισμα και άλλο η αποθέωση. Ο Διογένης ο Σινωπευς που την είπε την φράση, το είπε για να μη φανεί ότι ότι του την φέρανε.

Εδώ φίλε μου θα διαφωνήσω, άλλο το ξεκαπνισμα και άλλο η αποθέωση. Ο Διογένης ο Σινωπευς που την είπε την φράση, το είπε για να μη φανεί ότι ότι του την φέρανε.

Εχεις δικιο....για τον Διογενη....Εγω το λεω γιατι ισχυει....και οχι γιατι μου την ''εφεραν''... ;)

Όλο ξαπλωτα έγινε η δουλειά η την έβαλες να πατάει σε τούβλο με το κουτσο πόδι?🤔

Περα απο την πλακα...ηταν πολυ σοβαρη εμπειρια....Απο ολες και τις οποιες οπτικες γωνιες και αν το δεις!!!
Πιστεψε με Γιαννη μου !!!

Να της πεις οτι της ειχα πει και εγω...Οταν με ρωτησε " Τι θα τα κανεις ολα αυτα δεν χωρανε αλλα εδω μεσα" Της απαντησα.. ενταξει δεν θα τα παρω τα καλαμια του ψαρεματος...." ποια καλαμια του ψαρεματος"....ρωταει. Τιποτα της λεω.....ελεγα να ξεκινησω και ψαρεμα.Απο τοτε δεν με ξαναρωτησε.🤣
Της απάντησα.Δε ρώτησε.Τωρα είμαι για "προέκταση"αποθήκης...Screenshot_2022-12-01-13-20-11-619_com.miui.gallery.jpg

Back