Πιστευω θελει πολυ δουλεια για να γινει οπως πρεπει και δεν ξερω αν αξιζει...Το καταλαβα οτι δεν ειναι του βασιλη ευκαιρισ ειναι εκει που πινει το καφεδακι του κανει και εναν μικρο καθαρισμο
Πιστευω θελει πολυ δουλεια για να γινει οπως πρεπει και δεν ξερω αν αξιζει...Το καταλαβα οτι δεν ειναι του βασιλη ευκαιρισ ειναι εκει που πινει το καφεδακι του κανει και εναν μικρο καθαρισμο
Κοιτα εαν δεν ειχα τι να κανω θα σπαταλουσα 3 ωριτσες ,ακομα και με πενιχρα μεσα αμα γουσταρεις κανεις θαυματαΠιστευω θελει πολυ δουλεια για να γινει οπως πρεπει και δεν ξερω αν αξιζει...
Στο θεμα μεταλλα ναι αλλα δες καλυτερα τις φωτογραφιες και παρατηρησε το κοντακι και την παπια.Κοιτα εαν δεν ειχα τι να κανω θα σπαταλουσα 3 ωριτσες ,ακομα και με πενιχρα μεσα αμα γουσταρεις κανεις θαυματα
Τα ειδα μονωτικες κλπΣτο θεμα μεταλλα ναι αλλα δες καλυτερα τις φωτογραφιες και παρατηρησε το κοντακι και την παπια.
Εκτός από την Investarm, και πολλοί άλλοι κατασκευαστές είχαν βγάλει τέτοιου στυλ αναδιπλούμενα μονόκαννα!
Το μόνο που μπορεί να ξεχωρίσει είναι το boehler blitzΕκτός από την Investarm, και πολλοί άλλοι κατασκευαστές είχαν βγάλει τέτοιου στυλ αναδιπλούμενα μονόκαννα!
Ακόμη και η BERETTA είχε ένα τέτοιο στον κατάλογο του 1985 (τον έχω στο χωριό). Και η BREDA είχε βγάλει ένα παρόμοιο. Αν θυμάμαι καλά έχει ο Δημήτρης @dim63 ένα Breda !!
Επίσης πριν καμιά 15αριά χρόνια εισάγονταν κάποια δίκαννα κι ένα τέτοιο (αναδιπλούμενο) μονόκαννο, με την ονομασία CONQUEST, και καραμπίνες ALMAR (νομίζω ο Αλαμάνος ήταν ο αντιπρόσωπος). Τουρκικά ήταν, αλλά δεν το έλεγαν !!! Δεν έχω πρόχειρα τα περιοδικά εκείνης της εποχής, να συγκρίνουμε τις φωτογραφίες, και δεν θυμάμαι τις λεπτομέρειες π.χ. υποφυλακτήρα, σκανδάλη, μοχλό ανοίγματος κλπ.
Βασίλη, το συγκεκριμένο δεν γράφει τίποτα επάνω ? Ούτε στη βάση, ούτε στην κάννη ??? Ούτε σφραγίδες, ούτε Made in ---- , τίποτα ??? Περίεργο ... Όπως περίεργο είναι ότι έχει ρίγα και μάλιστα εξαεριζόμενη ένα φτηνό και παλιό μονόκαννο !! Εκτός κι αν προοριζόταν για την αμερικανική αγορά ... ως trap gun και καλά !!!
Αν δεν έχει σφραγίδες, και δεν γράφει τίποτα, και σε συνδυασμό με τη γυαλιστερή νίκελ βάση, και την εξαεριζόμενη ρίγα ... θεωρώ πολύ πιθανό να πρόκειται για το τουρκικό που ανέφερα πιο πάνω ...
Φαρμακερό ατσάλιΤο μόνο που μπορεί να ξεχωρίσει είναι το boehler blitz
boehler blitz ??????????????????Το μόνο που μπορεί να ξεχωρίσει είναι το boehler blitz
fabarm omega καλο μονοκανο εχει βγαλει μεχρι και 90 ποντους καννη
Τάσο μου το συγκεκριμένο μονοκανο μου το χάρισε συνάδελφος που δεν ασχολείται με το κυνήγι και το βρήκε στο κατώι, ήταν του συγχωρεμενου του πατέρα του , δεν το ήθελε σπίτι γιατί έχει παιδιά. Όσο αφορά τη μονωτική ταινία, έχει ξεκολλήσει το κλειδί της παπιας και προσωρινά το έχω έτσι, θα το επισκευάσω όμως.Μπράβο Γιάννη...!
Την μονωτική την έβαλες γιατί σου κουνάει η σου βγαινει με τις τουφεκιές η παπια?
Αυτή είμαι ευκολη δουλειά για έναν οπλουργο κ καλυτερα να το επισκευασεις...
Δεν το λέω από άποψη εμφάνισης αλλά το ξυλο καλό είναι να μπορεί να "αναπνέει".....
Τι το θες μωρέ? Για τι κυνήγι?τζάμπα τα χαρτιά για μένα το μονοκανο, πάρε ένα δικανακι.παιδια καλησπερα,ειδα στον καλκαντζακο δυο μονοκανα.Ενα h&R και ενα rossi.Δεν τα γνωριζω τα οπλα αλλα μου αρεσε οτι ζυγιζουν 2700.Αξιζουν σαν οπλα?
εχω πλαγιοκανο miroku παρα πολυ καλο.Θα ηθελα και ενα μονοκανο για να δω ποσα απιδια εχει ο σακος.Τι το θες μωρέ? Για τι κυνήγι?τζάμπα τα χαρτιά για μένα το μονοκανο, πάρε ένα δικανακι.