Πάρε ένα Μπαικαλ καλύτεραεχω πλαγιοκανο miroku παρα πολυ καλο.Θα ηθελα και ενα μονοκανο για να δω ποσα απιδια εχει ο σακος.
Πάρε ένα Μπαικαλ καλύτεραεχω πλαγιοκανο miroku παρα πολυ καλο.Θα ηθελα και ενα μονοκανο για να δω ποσα απιδια εχει ο σακος.
Κυνήγα με το δίκανο και βάλε ενα φυσίγγιεχω πλαγιοκανο miroku παρα πολυ καλο.Θα ηθελα και ενα μονοκανο για να δω ποσα απιδια εχει ο σακος.
να σου πω,τελικα μια τουφεκια ριχνω συνηθως με το 4* του,παει κοντα μακρια.Κυνήγα με το δίκανο και βάλε ενα φυσίγγι
Καλη φαση για κανα καρτεράκι το μονόκανο ,αλλα αν το εχεις . Κι εγω έχω ενα αγορασμένο το 1980 το οποίο ειναι φαρμάκι στη ριξιά. Το συμμόρφωσα πριν κατι χρόνια και ειναι τζάμι..να σου πω,τελικα μια τουφεκια ριχνω συνηθως με το 4* του,παει κοντα μακρια.
Ενφιλντ εγγλεζικο μετατροπη στους φαρμακηδες σε 36αρι Απο τη συλλογη μου .
Σκαγια ριχνουν ολα .Το ποιο προβληματικο ειναι το ιταλικο το carcano .Eχω κυνηγισει και παραλιγο να με στραβωσει Εβγαζε αερια απο το κλειστρο .Εξαρτατε και απο το μαστορα που το εχει μετατρεψειεχει ενα ο Χατζiωτης το ιστορικο γερμανικο το μαουζερ , οπου το εχουν μετατρεψη σε 36αρι , και εμφιλ , αλλα και αλλα πρωιν ραβδωτα που τα εχουν μετατρεψη σε λειοκανα , και ενα ιταλικο αυτο https://gunandknifeclassics.gr/carcano-1891-65mm-πρόσφατης-παραλαβής/ αλλα δεν καταλαβα που λεει οτι μονο της ραβδωσης εχουν αφαιρεση , δηλαδη τι φυσιγιο περνει , και εαν μπορει να ριξει σκαγια
Λογικά παίρνει φυσίγγιο ραβδωτού 6,5mm, αλλά τι να το κάνεις χωρίς ραβδώσεις..."Μπουκαλοειδές (λογικά) πάλι φυσίγγιο ραβδωτού με σκάγια, δεν νομίζω να υπάρχει. Οπότε είναι ένα ωραίο τουφέκι για τον τοίχοεχει ενα ο Χατζiωτης το ιστορικο γερμανικο το μαουζερ , οπου το εχουν μετατρεψη σε 36αρι , και εμφιλ , αλλα και αλλα πρωιν ραβδωτα που τα εχουν μετατρεψη σε λειοκανα , και ενα ιταλικο αυτο https://gunandknifeclassics.gr/carcano-1891-65mm-πρόσφατης-παραλαβής/ αλλα δεν καταλαβα που λεει οτι μονο της ραβδωσης εχουν αφαιρεση , δηλαδη τι φυσιγιο περνει , και εαν μπορει να ριξει σκαγια
Τις θαλαμες τις φταχνουν και οταν ριξεις την μπουκαλοτη απλωνει ο καλυκας και γινετε κανονικος καλυκας .Γεμιζετε κανονικα μονο που πανω απο τα σκαγια στο χαρτονακι σταζεις κεριΛογικά παίρνει φυσίγγιο ραβδωτού 6,5mm, αλλά τι να το κάνεις χωρίς ραβδώσεις..."Μπουκαλοειδές (λογικά) πάλι φυσίγγιο ραβδωτού με σκάγια, δεν νομίζω να υπάρχει. Οπότε είναι ένα ωραίο τουφέκι για τον τοίχο
καψουλι πως βαζεις , και καλυκες που βρισκεις , εκτος και παρεις τα βουνα και ψαχνης καλυκες του 1940 , και εαν βρεις μπορει να βρεις και μπελα , γιατι ειναι καλυκες ραβδωτου , θα ηθελα τα οπλα μου εκτος απο ιστορικα να ριχνω που και που καμια τουφεκια , και οχι να το εχω κρεμασμενο στο τζακι , οποτε μακρια και αγαπημενοι . Εχω καπιο φιλο που τον βοηθησα να δηλωση τα οπλα του που ειχαν ληξει , και θα μου χαρισει ενα εγλεζικο παλιο δυκαννο κοκοροντουφεκο με δαμασκηνες καννες, αλλα εγω θελω ενα παλιο συλεκτικο οπλο που να ριχνει , και οχι να το εχω στο τζακι ,Τις θαλαμες τις φταχνουν και οταν ριξεις την μπουκαλοτη απλωνει ο καλυκας και γινετε κανονικος καλυκας .Γεμιζετε κανονικα μονο που πανω απο τα σκαγια στο χαρτονακι σταζεις κερι
Βρισκεις large pistol .η τα τρυπας και βαζεις φερμε ,εγω βαζω 615.Θέλουν πατέντα για να αποφυγής τα καψούλια large pistol