Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα.
Διαβάζω καθημερινά τα νέα σε όλα τα θέματα σχεδόν είστε πολύ ωραία παρέα.
Λοιπόν έχω ένα ημίαιμο κουρτσχαράκι την φίλα.
Το σκυλάκι μου έχει φοβερό πάθος αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν έχει πολλές εξόδους.Το προηγούμενο ΣΚ βγήκαμε βόλτα και πετύχαμε 4 κυρίες εκ των οποίων φερμάραμε τις 3 και καταφέραμε τις δύο....η χαρά μου είναι μεγάλη γιατί μέχρι τώρα δεν είχα καταλάβει αν φερμάρει μέχρι προχτές.......
Πόντα φέρμα σαν σβούρα γύρω απο ένα μεγάλο πουρνάρι γιατί η κυρία ποδάρονε και τελικά τα καταφέραμε.....
Να είστε όλοι καλά και να βρίσκετε χρόνο να κάνετε υτό που σας αρέσει...
Άγγελε Καλώς Ήρθες στην παρέα μας! Αν θέλεις να μας πεις δυο λόγια για σένα πέρνα από εδώ: http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/page-204#post-150773
Όσο για το σκυλάκι σου αφού ξεκίνησε τις φέρμες ετοιμάσου να σου χαρίσει από εδώ και πέρα ακόμη περισσότερες συγκινήσεις!

Βγήκα το απόγευμα για δύο ωρίτσες αλλα τίποτα. Εψαξαν πολλη τόπο τα σκυλιά αλλα φέρνετε πως τα πουλιά μετακινήθηκαν. Προς το τέλος ενω ημουν κονρα στο αμαξι και ειχε αρχίσει να σουρουπωνει για τα καλά βλεπω τη σκυλιτσα να ψάχνει έντονα και να μπαινει στο πυκνό, μολις φτανει λιγο πιο βαθιά ακουω τη βασίλισσα να σηκώνεται αφερμαριστη, αυτο ηταν, έχασα τη σκύλα ευτυχώς πρόλαβα να πιασω τον Κούμαν πριν μπει και αυτός μεσα. Τελικά έκατσα εκει κοντα μια ωρα να περιμενω τη σκυλίτσα να ερθει, άκουσα το μπιμπερ στη φερμα 3 φορές, προφανώς το πουλί σηκωνόταν και έπιανε παλι κοντά, τελικά με τα πολλά επέστρεψε. Αύριο με βλεπω για ψηλά, οπως μου ειπαν εχει πουλιά αλλα ειναι βαθιά στα ρεματα και ανήσυχα.

Καλησπέρα στην παρέα.
Διαβάζω καθημερινά τα νέα σε όλα τα θέματα σχεδόν είστε πολύ ωραία παρέα.
Λοιπόν έχω ένα ημίαιμο κουρτσχαράκι την φίλα.
Το σκυλάκι μου έχει φοβερό πάθος αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν έχει πολλές εξόδους.Το προηγούμενο ΣΚ βγήκαμε βόλτα και πετύχαμε 4 κυρίες εκ των οποίων φερμάραμε τις 3 και καταφέραμε τις δύο....η χαρά μου είναι μεγάλη γιατί μέχρι τώρα δεν είχα καταλάβει αν φερμάρει μέχρι προχτές.......
Πόντα φέρμα σαν σβούρα γύρω απο ένα μεγάλο πουρνάρι γιατί η κυρία ποδάρονε και τελικά τα καταφέραμε.....
Να είστε όλοι καλά και να βρίσκετε χρόνο να κάνετε υτό που σας αρέσει...
Μπράβο Άγγελε αντε και σ άλλα με υγεία

Ωραιος στεφανε,δηλαδη σημερα μπηκανε πουλια σε εσας γενικα η μνο εσεις τις πετυχατε?
Για να περιμενουμε και μεις καμια παρακατω;)
Οχι ........τα πουλιά έχουν μπει απο την τελευταία κακοκαιρία και λόγω της επικρατούσας ανομβρίας και της παγωνιάς των τελευταίων ημερών έχουν μαζευτεί σε μέρη όπου υπάρχει υγρασία ακόμα και στον κάμπο δίπλα στα κανάλια

Οχι ........τα πουλιά έχουν μπει απο την τελευταία κακοκαιρία και λόγω της επικρατούσας ανομβρίας και της παγωνιάς των τελευταίων ημερών έχουν μαζευτεί σε μέρη όπου υπάρχει υγρασία ακόμα και στον κάμπο δίπλα στα κανάλια
Καταλαβα στεφανε για να δουμε μεχρι τα χριστουγεννα...

Μια υπεροχη μερα σημερα οπου και τραβηχτηκε και το βιντεο.πολλα σηκωματα,πολλες φερμες και με πολλες τουφεκιες.5 πουλια στο χερι και πολλα χαμογελα σε μενα και το συγκυνηγο μου!!τα πουλια ηταν σε πολυ κοντινες αποστασεις μεταξυς του και μαλλον προκειται για καλο μπασιμο..ανυπομονω για αυριο..καλες εξορμησεις σε ολους!!

Σήμερα πήγαμε με τον Ζήση κοντά παλι σε μια ρεματιά που βλέπει στον κάμπο και απο μαρτηρίες λαγοκυνηγών πήραμε πληροφορίες για υπαρξη πουλιών, κάναμε μια ευρεία αναζήτηση στο μέρος και τελικά σηκώσαμε 10 πουλιά και κρατήσαμε τα 5 ανυσηχα και φυγαν μετά απο 3 μπιπ. Τελικά εχει πουλιά και είναι μαζεμένα σε συγκεκριμένα σημεία
image upload no compression

Στα χαμηλά σήμερα μιας και ή βλάβη στο αμάξι με απετρεψαι να ανεβω στα ψηλά. Κοντά 5 ώρες έψαξα με αποτέλεσμα να βρω τρία πουλάκια. Η πρώτη που βρήκα φερμαριστηκε από την Ηρα καμιά 20αρια μέτρα στο πυκνό, πλησιασα απέναντι από τη σκύλα και ή βασίλισσα αναγκαστικά πήρε ύψος, μία τουφεκιά με το 20αρακι στα 7-8 μέτρα και ή όμορφη βασίλισσα βρέθηκε στο στόμα της σκυλίτσας μου. Μια ακόμα σήκωσε ο Κουμαν και την είδα που έπιασε τον πήρα από το χερακι και μόλις έφτασε κοντά στην ακρη έπιασε τη μυρωδιά και χαμήλωσε, νόμιζα πως θα φερμαρει αλλά μπήκε στο πυκνό και ή μπεκάτσα σηκώθηκε λίγο μπροστά του, μπορούσα να την τουφεκισω αλλά κρατήθηκα τελικα μιας και δεν τη φερμαρε σταθερά. Ή τρίτη φερμαριστηκε δύο φορες από τη σκυλίτσα αλλα δεν μπόρεσα να πλησιασω όσο έπρεπε στη φέρμα. Μπορεί να βρήκα τρία πουλιά αλλά τα σκυλιά έψαξαν πολλή τοπο, μετακινήθηκαν και από εδώ τα πουλια. Καλά ήταν τελικά, παρόλο που το πρωί ξεκίνησε στραβά ή μέρα.

how to screen capture

Πολλά τα πουλιά φέτος στην Ηπειρο.Οπως και την προηγούμενη φορά που ανέβηκα ,ετσι και τώρα, σχεδον καθε πρωί σήκωνα μπεκατσες απο τια άκρες του δρόμου.Ακόμη και οι παγωνιές των τελευταίων ημερών δεν εδειωξαν τα πουλιά.Μετακινούνται σε ρεματιές με νερά αλλά ειναι εκει.
Εγω τόση μπεκάτσα στα μέρη μου ,εχω να δω απο τα παλιά καλά χρόνια.

Στα χαμηλά σήμερα μιας και ή βλάβη στο αμάξι με απετρεψαι να ανεβω στα ψηλά. Κοντά 5 ώρες έψαξα με αποτέλεσμα να βρω τρία πουλάκια. Η πρώτη που βρήκα φερμαριστηκε από την Ηρα καμιά 20αρια μέτρα στο πυκνό, πλησιασα απέναντι από τη σκύλα και ή βασίλισσα αναγκαστικά πήρε ύψος, μία τουφεκιά με το 20αρακι στα 7-8 μέτρα και ή όμορφη βασίλισσα βρέθηκε στο στόμα της σκυλίτσας μου. Μια ακόμα σήκωσε ο Κουμαν και την είδα που έπιασε τον πήρα από το χερακι και μόλις έφτασε κοντά στην ακρη έπιασε τη μυρωδιά και χαμήλωσε, νόμιζα πως θα φερμαρει αλλά μπήκε στο πυκνό και ή μπεκάτσα σηκώθηκε λίγο μπροστά του, μπορούσα να την τουφεκισω αλλά κρατήθηκα τελικα μιας και δεν τη φερμαρε σταθερά. Ή τρίτη φερμαριστηκε δύο φορες από τη σκυλίτσα αλλα δεν μπόρεσα να πλησιασω όσο έπρεπε στη φέρμα. Μπορεί να βρήκα τρία πουλιά αλλά τα σκυλιά έψαξαν πολλή τοπο, μετακινήθηκαν και από εδώ τα πουλια. Καλά ήταν τελικά, παρόλο που το πρωί ξεκίνησε στραβά ή μέρα.

how to screen capture
Μπράβο φίλε Γιάννη είσαι μερακλης και σωστός.

Μια υπεροχη μερα σημερα οπου και τραβηχτηκε και το βιντεο.πολλα σηκωματα,πολλες φερμες και με πολλες τουφεκιες.5 πουλια στο χερι και πολλα χαμογελα σε μενα και το συγκυνηγο μου!!τα πουλια ηταν σε πολυ κοντινες αποστασεις μεταξυς του και μαλλον προκειται για καλο μπασιμο..ανυπομονω για αυριο..καλες εξορμησεις σε ολους!!
Μια φάση απο τις πολλές που έιχαμε χθές σαν τα Φάντομ μας ερχόταν μέσα απο τα πυκνά η συγκεκριμένη κρέμασε πόδια και αργήσαν τα σκυλιά να την εντοπίσουν

Σήμερα με τον συγκυνηγό μου τον Γιώργο, μια κυρία σήκωσε η Λούσυ μετά από φέρμα λίγων δευτερολέπτων αλλά ήταν άστοχος ο Γιώργος... Τίποτε άλλο αξιοσημείωτο...
Πέτρο, Στέφανε μπράβο σας παιδια, ωραία και τα βιντεακια σας.
Χρηστο δεν πειράζει φίλε, στο παίζουν δύσκολες οι βασίλισσες και σου κρύβονται.......sarcastic.

Σημερα λογω εργασιας μεχρι στις 3,δεν ειχε κυνηγι,χθες το απογευμα πηγαμε για μπεκατσες σε μερος που για φετος δεν ειχα ξαναπαει, αλλα τις προηγουμενες χρονιες παντα κρατουσε καποια πουλια. Υστερα απο ψαξιμο 2 ωρων+, η μια και μοναδικη μπεκατσα που βρηκε ο ρεξ δεν δεχτηκε ουτε φερμα[μονο την ακουσα] αλλα ουτε και την ξαναβρηκαμε,φτωχα πραγματα.Στη συνεχεια, και επειδη ειχε πολλα κοτσυφια μεσα στο ντυμενο,ειπαμε να καθισουμε σε κατι ανοιγματα....μα ρε παιδι μου να μην περασει ενα!!!!Αποτελεσμα ουτε τουφεκια......:confused:

Σαββατο πρωι πηγαμε 3 ατομα στο ν. Ροδοπης για λαγό. Ψαξιμο με 5 σκυλια,3 ελληνικους-2σεγκουτσι, απο τις 7:30 εως 11:00. Λαγο δεν βγάλαμε , αλλα ξεπεταχτηκαν μπροστα μας 2 μπεκατσαρες σαν κοτες! Φυσικα εφυγαν ατουφεκιστες για να μην χαλασουμε/μπερδεψουμε τα σκυλια. Σήμερα δεν βγηκα καθολου.

Σαββατο πρωι πηγαμε 3 ατομα στο ν. Ροδοπης για λαγό. Ψαξιμο με 5 σκυλια,3 ελληνικους-2σεγκουτσι, απο τις 7:30 εως 11:00. Λαγο δεν βγάλαμε , αλλα ξεπεταχτηκαν μπροστα μας 2 μπεκατσαρες σαν κοτες! Φυσικα εφυγαν ατουφεκιστες για να μην χαλασουμε/μπερδεψουμε τα σκυλια. Σήμερα δεν βγηκα καθολου.

Κώστα κοντά στη θάλασσα πήγατε; Μου είπαν ότι είχε πολύ κόσμο στα παράλια αλλά δεν έμαθα για καρπώσεις...

Καλησπερα παρεα..παρολο που χθες ειχα μεγαλη γκινια και απο τα 8 πουλια που σηκωσα δεν πηρα κανενα παρολο που ειδα τα 3 απο αυτα σημερα επεμεινα και τελικα δεν εχασα..σηκωσα 5 πουλια παρα πολυ ανησυχα..τα δυο ειδα και συγκεκριμενα το ενα εσκασε μπροστα στα μουτρα μου χωρις να το παρω και το αλλο μετα απο φερμα της σκυλιτσας μου βγαινει απο ενα πυκνο προς το μερος μου μια τουφεκια εφαγε και επεσε σαν πατσαβουρι..επιτελους εσπασε η γκινια

Καλησπερα παρεα..παρολο που χθες ειχα μεγαλη γκινια και απο τα 8 πουλια που σηκωσα δεν πηρα κανενα παρολο που ειδα τα 3 απο αυτα σημερα επεμεινα και τελικα δεν εχασα..σηκωσα 5 πουλια παρα πολυ ανησυχα..τα δυο ειδα και συγκεκριμενα το ενα εσκασε μπροστα στα μουτρα μου χωρις να το παρω και το αλλο μετα απο φερμα της σκυλιτσας μου βγαινει απο ενα πυκνο προς το μερος μου μια τουφεκια εφαγε και επεσε σαν πατσαβουρι..επιτελους εσπασε η γκινια
Μπράβο Μιλτο, έπεσε ή βασίλισσα, έσπασε ή γκινια.
Λαμπρο αγόρι μου επανηλθες δριμύτερος βλέπω. Μπράβο σας παιδιά, τι εγινε; Βρέθηκε ανταγωνιστής της Σιμπα; .sarcastic.

μπράβο σας και καλή συνέχεια :)

Status
Not open for further replies.
Back