Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στέφανε σε ευχαριστώ για το σημερινό κυνήγι με αμέτρητες μπεκατσες φέρμες μια ωραία συναίνεση και μια μπεκατσα που έχασα και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω και όπως λέει ο Άρης καλύτερα μια σωστή τουφεκιά παρά τρεις στον βροντο.
Όλα μεσα στο πρόγραμμα ειναι Σταύρο, στο τέλος της ημέρας κάνεις την ανασκοπηση και βέβαια στη μνήμη σου ερχεται ξανά και ξανά η χαμένη ....
Όλα τέλεια .well done..cool.

Κοντά 2 ωρίτσες το μεσημεράκι στα χαμηλά, 2 πουλάκια βρήκα, τη πρώτη τη σήκωσε ο Κούμαν και η δεύτερη εκανε 3 φορές φτερό λιγο πριν τη πλησιάσει η σκυλιτσα. Στα κόκκινα και σήμερα τα σκυλάκια, ειδικά ο Κούμαν σήμερα ειχε τον ασυμμάζευτο μιας και σήκωσε τη πρωτη μπεκατσα στα 50 μέτρα που ξεκινησαμε, τουλάχιστον αυτην ειδα, τωρα αν βρήκε και καμία αλλη εκει στα πυκνά που έφτασε δεν ξέρω . Ηταν αλλοι δυο συνάδελφοι εκει γυρω, τουφεκιά δεν επεσε, αν και σε κάποια στιγμή άκουσα το μπιμπερ του ενός στη φερμα.
Ο κουμπάρος μου στο χωριό βρήκε τρια πουλιά τα οποία δεχτηκαν φερμα αλλα τουφεκιά δεν έκανε, τα πουλιά ηταν στα πυκνά κσι δεν μπορούσε μόνος να κλείσει το μέρος.

Καλησπέρα φιλαράκια, σήμερα παρέα με το φίλο Σταύρο κάναμε μια ωραία αναζήτηση στις ρεματιές με αρκετές συναντήσεις αλλού μαζεμενες και αλλού μεμονομένες να δέχονται τη φέρμα και κάποιες λίγο ανύσηχες . Η συνεργασία μας αψογη με ένα καλό αποτέλεσμα 6 Μπεκατσούλες.!!!!!
upload foto
adult image upload
host images
Όμορφο κυνήγι με καλη παρέα. Μπραβο σας παλικάρα μου.
*Ασχετο παιδιά. Αυτά πανω στα ηχεία των μπιμπερ τι είναι;

Όμορφο κυνήγι με καλη παρέα. Μπραβο σας παλικάρα μου.
*Ασχετο παιδιά. Αυτά πανω στα ηχεία των μπιμπερ τι είναι;
Για ενύσχηση της ακουστηκοτητας του ηχείου, το ένα που είναι μεταλλικό κατι κάνει παραπάνω το αλλο είναι πλαστικό και θα το αλλάξω

μπραβω σε ολουσας παιδεςςςς,,,εγω σημερα μετα απο την ψιλοεπευαση που εκανα ηπα να βγω μια βωλτα στα χαλαρααα ετσι τελικα απωφασησα να πιασω της ακρες του ποταμου στρυμωνα μιας και οταν εχη παγωνιες κραταη πουλια,,,,,τελικα μια κυρια βρηκαμε και αυτη εφυγε μπρωστα απο την ποιντερινα καμια 20αρια μετρα και χαθηκε,,στην πορεια την βλεπω φερμαρη δυπλα στο ποταμι και ξαφνικα μωλις πλυσιασα σηκωθηκανε καμια 10αρια πρασινοκεφαλα αρσενικα θυλικα 10 μετρα το πολη μπρωσταμου σηκωνο το τουφεκι σκευτομαι σε κλασματα δευτερολεπτου και δεν ριχνω σηγουρα θα κρατουσα 2 3 αλα δεν ηθελα να βαλω την ποιντερινα να βουτιξη στα παγωμενα νερα να απωρταρη,,,στην πορεια του κυνηγιου την βλεπω πιανεται παλη δυπλα στο ποταμι και ακουω να ποντοφερμαρη αλα δεν μπωρο να χωθο εκη μεσα και ξαφνου σηκωνεται ενα κοπαδι 20 πρασινοκεφαλαααα καμια 25αρια μετρα μπρωσταμου και ακουω ενα πλαφ μεσα στα νερα το τρελοκομειο η ποιντερινα βουτηξε για να της πιασηηηη.hair..RESPECT. την φωναζω και βγαινη μουσκεμααααα τελικα ευτηχως ειχα το τζιπακι κοντα την βαζω μεσα την σκουπιζω και βουρρρ για το σπιτι,,,,παντως ασχετως την καρπωση περασα ωμορφα οταν βλεπης το σκυλακισου να κανη το παν για να κυνηγησεται παρεααα.my man.image hosting without account παντως καιρου τα POINTERRRR

Η πρώτη φέρμα της Νόρας σήμερα. Την πήρα ευτυχώς και μόλις την βρήκε σκοτωμένη την ξαναφέρμαρε για λίγο κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Δυστυχώς απορτ δεν είχαμε. Δεν την πήρε να φύγει απλά καθόταν εκεί την μύριζε και έπεσε στα 5 μέτρα από εμένα όπου και έπεσε. Προσπάθησα να βγάλω μια φώτο ενώ την κρατούσε στο στόμα αλλά μάταια. :P Πάμε για άλλα τώρα.

Η πρώτη φέρμα της Νόρας σήμερα. Την πήρα ευτυχώς και μόλις την βρήκε σκοτωμένη την ξαναφέρμαρε για λίγο κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Δυστυχώς απορτ δεν είχαμε. Δεν την πήρε να φύγει απλά καθόταν εκεί την μύριζε και έπεσε στα 5 μέτρα από εμένα όπου και έπεσε. Προσπάθησα να βγάλω μια φώτο ενώ την κρατούσε στο στόμα αλλά μάταια. :p Πάμε για άλλα τώρα.
.bravo.

Γειά σας φίλοι μου, σήμερα αλλη μιά έξοδο παρέα με το φίλο Σταύρο με παγωνιά πάλι, σηκώσαμε καμιά 10αριά πουλιά τα περισότερα ακατάδεκτα στα σκυλιά και 2 ζευγαράκια κοντά το ένα με το άλλο με τελικό αποτέλσμα να βάζουμε στο γιλέκο 5 κυρίες.
image hosting site over 5mb
free screenshot software

Γειά σας φίλοι μου, σήμερα αλλη μιά έξοδο παρέα με το φίλο Σταύρο με παγωνιά πάλι, σηκώσαμε καμιά 10αριά πουλιά τα περισότερα ακατάδεκτα στα σκυλιά και 2 ζευγαράκια κοντά το ένα με το άλλο με τελικό αποτέλσμα να βάζουμε στο γιλέκο 5 κυρίες.
free screenshot software
Μπράβο παιδιά, βαζει συνέχεια φρέσκα πουλιά.

free screenshot software
μπραβω στεφανεεε βλεπω της ροκανιζεται πωλη καλα,,,και εγω θα ασχωληθω απο βδωμαδα μιας και τα ραματα που εχω με τραβανε και δεν μπωρο να κυνηγισω σωστα,,,,βαρατεεεεε.RESPECT.

img hostfree picture uploadΠολυ κρυο σημερα βρε παιδια.... το απογευματινο κυνηγι ηταν για μπεκατσες.Με το που κατεβηκαμε απ τ αυτοκινητο, και σε διαστημα μισης ωρας ειχαμε βρει ηδη 2 πουλια απ τα οποια το πρωτο μετα απο 2 φερμες εμφανιστηκε σε καθαρο και με την δευτερη τουφεκια επεσε.....πραγματικα απιστευτο φυσιγγι το feltro, ακομη και με κυλινδρο..... το δευτερο πουλι πιο εξυπνο, δεν βγηκε απ το ντυμενο.''Σημερα θα βρουμε πολλα πουλια'' σκεφτηκα.....τελικα μετα απο τριωρο ψαξιμο, μονο αλλο ενα πουλι βρηκαμε το οποιο εφοσον δεχτηκε φερμα 2 φορες, δεν μπορεσα ουτε να το δω.Δεν ξερω εαν φαινεται καλα απ τη φωτο αλλα ειναι απ τα πιο μεγαλα πουλια που εχω χτυπησει τα χρονια που κυνηγαω, μονο μια θυμαμαι πιο μεγαλη.Στη δευτερη φωτο ο μ@κ@κας ο ρεξ που δεν με αφηνε να τον φωτογραφισω και γι αυτο τον εδεσα.:)

Εδώ τα πουλιά άφαντα. Σήμερα στα χαμηλά με -4 με παγωμένο βοριά που έδινε την αίσθηση για -10. Μόνο κάποια στιγμή είδα τη Λούσυ να πετάγεται στον αέρα και να με κοιτάει με εκείνο το βλέμμα "γιατί δεν τουφεκίζεις ρε μακάκα;" και κατευθείαν σκέφτηκα ότι Ζίκος που ήταν κοντά της αλλά δεν τον έβλεπα εκείνη τη στιγμή, σίγουρα σήκωσε πουλί. Και πράγματι λίγο πιο πέρα τον είδα να τρέχει. Ήμουν σίγουρος ότι κυνηγούσε τη μπεκάτσα που σήκωσε (χωρίς φέρμα). Κατά τα άλλα απολύτως τίποτα. Γίνεται κουραστικό να το αναφέρω συνέχεια αλλά η ξηρασία που επικρατεί είναι άνευ προηγουμένου...

img hostfree picture uploadΠολυ κρυο σημερα βρε παιδια.... το απογευματινο κυνηγι ηταν για μπεκατσες.Με το που κατεβηκαμε απ τ αυτοκινητο, και σε διαστημα μισης ωρας ειχαμε βρει ηδη 2 πουλια απ τα οποια το πρωτο μετα απο 2 φερμες εμφανιστηκε σε καθαρο και με την δευτερη τουφεκια επεσε.....πραγματικα απιστευτο φυσιγγι το feltro, ακομη και με κυλινδρο..... το δευτερο πουλι πιο εξυπνο, δεν βγηκε απ το ντυμενο.''Σημερα θα βρουμε πολλα πουλια'' σκεφτηκα.....τελικα μετα απο τριωρο ψαξιμο, μονο αλλο ενα πουλι βρηκαμε το οποιο εφοσον δεχτηκε φερμα 2 φορες, δεν μπορεσα ουτε να το δω.Δεν ξερω εαν φαινεται καλα απ τη φωτο αλλα ειναι απ τα πιο μεγαλα πουλια που εχω χτυπησει τα χρονια που κυνηγαω, μονο μια θυμαμαι πιο μεγαλη.Στη δευτερη φωτο ο μ@κ@κας ο ρεξ που δεν με αφηνε να τον φωτογραφισω και γι αυτο τον εδεσα.:)
Μπράβο Λεωνίδα, όντως φενεται μεγάλο πουλί, ποιος ξέρει πόσα όπλα και μπιμπερ θα εχει πάρει........sarcastic.
Τελικά φενεται πως βρήκε ομως το.....μάστορα της......RESPECT.

Βγήκα τελικά το απογευματάκι για 1.5 ωρίτσα, έβγαλα μονο του τον κουταβο. Στο πρώτο μισάωρο έκανε οτι γούσταρε, πήγαινε όπου ήθελε και γενικά με ειχε γραμμένο......μόλις ξεκαβ...σε και ηρέμησε λιγο, κυνηγησαμε ωραία. Τελικά βρήκε δυο πουλάκια, δεν τα φερμαρε σταθερά αλλα και στα δύο έκοψε και πήγαινε πιο υποψιασμένος, τα πλησίασε πιο πολλη απ'οτι έπρεπε ομως. Η μια μου βγήκε φωτογραφία απο πανω μου αλλά κρατήθηκα, τις εκανα ομως μια επωμιση που ηταν ολη δικια της. .sarcastic.
Αυριο ήμαστε με τον κουμπάρο μου για ψηλά στα πουρναρωτά και βλέπουμε.

Ξεκινησαμε από τα ψηλά, το μέρος που ψαξαμε είχε δυο-τρία πουλιά αλλά δεν είχαν όρεξη για αγκαλιτσες, έκαναν φτερό και τα σκυλάκια έβρισκαν μονο τη ζεστή θέση, μόνο στο τέλος έμεινε μία βασίλισσα στη φέρμα αλλά ήταν αδύνατη η προσέγγιση στη πλαγιά οπότε μείναμε να τη βλέπουμε να κατεβαίνει στη ρεματιά. Μετά κατεβήκαμε στα χαμηλά και σε δύο σημεία που ψαξαμε σηκώσαμε αλλα πέντε πουλιά, δεκτικά τα πουλιά στα σκυλιά αλλά μέσα στα πυκνά, τελικά καταφέραμε δύο πουλάκια τα οποία βγήκαν απο τον κουμπάρο. Δυστυχώς η μία ενώ έπεσε ξανασηκωθηκε 2 φορές από κοντά αλλά λόγω πυκνού δεν καταφέραμε να τη ξανατουφεκισουμε, μακάρι να τα καταφέρει να επουλώσει το τραύμα της. Σήμερα ο κουμπάρος μου έφερε το 20αρακι μονόκανο μπαικαλ του. Ειδικά η πρώτη τουφεκίστηκε στα 15 μέτρα περίπου με nsi dispersante και έπεσε κεραυνοβολημενη. Για τα σκυλάκια μας τη να πω, έψαξαν πολλη και δύσκολο τόπο με πυκνά και σε μερικά σημεία αδιαπέραστα. Κατά τις 13:00 γυρίσαμε στα αμάξια κουρασμένοι αλλα γεματοι ωραίες εικόνες.
image hosting

Ξεκινησαμε από τα ψηλά, το μέρος που ψαξαμε είχε δυο-τρία πουλιά αλλά δεν είχαν όρεξη για αγκαλιτσες, έκαναν φτερό και τα σκυλάκια έβρισκαν μονο τη ζεστή θέση, μόνο στο τέλος έμεινε μία βασίλισσα στη φέρμα αλλά ήταν αδύνατη η προσέγγιση στη πλαγιά οπότε μείναμε να τη βλέπουμε να κατεβαίνει στη ρεματιά. Μετά κατεβήκαμε στα χαμηλά και σε δύο σημεία που ψαξαμε σηκώσαμε αλλα πέντε πουλιά, δεκτικά τα πουλιά στα σκυλιά αλλά μέσα στα πυκνά, τελικά καταφέραμε δύο πουλάκια τα οποία βγήκαν απο τον κουμπάρο. Δυστυχώς η μία ενώ έπεσε ξανασηκωθηκε 2 φορές από κοντά αλλά λόγω πυκνού δεν καταφέραμε να τη ξανατουφεκισουμε, μακάρι να τα καταφέρει να επουλώσει το τραύμα της. Σήμερα ο κουμπάρος μου έφερε το 20αρακι μονόκανο μπαικαλ του. Ειδικά η πρώτη τουφεκίστηκε στα 15 μέτρα περίπου με nsi dispersante και έπεσε κεραυνοβολημενη. Για τα σκυλάκια μας τη να πω, έψαξαν πολλη και δύσκολο τόπο με πυκνά και σε μερικά σημεία αδιαπέραστα. Κατά τις 13:00 γυρίσαμε στα αμάξια κουρασμένοι αλλα γεματοι ωραίες εικόνες.
image hosting
Ωραίοι οι κουμπαροι :) μερακληδες, Γιάννη βλέπω το δικανακι έχει γίνει βασικό όπλο τώρα έφτιαξες το κοντάκι.

γιασας παιδες και εγω εκανα μια μεσημεριανη βωλτα στα 500 υψωμετρο,,με το που κατεβηκα απο το τζιπ νασου το πρωτο ποντοφερμαρισμα και νασου πεταγεται η κυρια στης κορυφες τον κλαδιων την κανο δυο τουφεκια αλα τζιφος μιας και εφυγε σφεντονα την βλεπω που περιπου εκατσε και με το που περπαταω 10 μετρα νασου αλη μια κυρια συκωνεται απο μπρωσταμου και με πιανη απρωετιμαστω την βλεπω κιαυτη που περιπου εφυγε,,στα 20μετρα σε μια πλαγια ακουω την ποιντερινα φερμααα με το που χωνομαι μεσα σηκωνεται η κυρια και με μια τουφεκια παρτην κατω,,,,,,τωρα ψαχνω την αλη στο περιπου και με το που πλυσιασε η σκυλα σηκωθηκε καμια 35αρια μετρα μπρωσταμου και ξαναεκατσε λιγο παρακατω τελικα με το που την εψαχνα στο περιπου ακουω την σκυλα να ποντοφερμαρηη και νασου η κυρια ερχεται να μου παρη το καπελο τρωη μια τουφεκια κιαυτη και μπενη γυλεκο στην πορεια καμια 50αρια μετρα παρακατω νασου αλη μια σηκωνεται και δηνη καλο φτεροοοο και πιανη απεναντι παω την ψαχνω και ξανασηκωνεται μωνητης,,τελικα την παρατησα και πηρα τον δρομο για σπιτι μιας και ειχε περαση η ωρα,,,,,παντως τα πουλια ακωμη παραμενουνε ακαταδεχτα και πωλη νευρικαααα παντως περασα ωμορφα κιαυτο εχη σημασια αυριο παλι.sarcastic. upload a picture upload gif from url picture uploader.terror.

Status
Not open for further replies.
Back