Mafia Calabria
Moderator
Γιαυτο έχουμε φάει κόλλημα με αυτό το διαμέτρημαΟσο το κρατάω τόσο μου αρέσει Κωνσταντίνε, λεπτοκαμωμένο και μανιτζεβελο όπλο.

Γιαυτο έχουμε φάει κόλλημα με αυτό το διαμέτρημαΟσο το κρατάω τόσο μου αρέσει Κωνσταντίνε, λεπτοκαμωμένο και μανιτζεβελο όπλο.
Ωραίο μέρος Σάκη, το ρυάκι είναι εντελώς παγωμένο?γιασας παιδες και εγω εκανα μια μεσημεριανη βωλτα στα 500 υψωμετρο,,με το που κατεβηκα απο το τζιπ νασου το πρωτο ποντοφερμαρισμα και νασου πεταγεται η κυρια στης κορυφες τον κλαδιων την κανο δυο τουφεκια αλα τζιφος μιας και εφυγε σφεντονα την βλεπω που περιπου εκατσε και με το που περπαταω 10 μετρα νασου αλη μια κυρια συκωνεται απο μπρωσταμου και με πιανη απρωετιμαστω την βλεπω κιαυτη που περιπου εφυγε,,στα 20μετρα σε μια πλαγια ακουω την ποιντερινα φερμααα με το που χωνομαι μεσα σηκωνεται η κυρια και με μια τουφεκια παρτην κατω,,,,,,τωρα ψαχνω την αλη στο περιπου και με το που πλυσιασε η σκυλα σηκωθηκε καμια 35αρια μετρα μπρωσταμου και ξαναεκατσε λιγο παρακατω τελικα με το που την εψαχνα στο περιπου ακουω την σκυλα να ποντοφερμαρηη και νασου η κυρια ερχεται να μου παρη το καπελο τρωη μια τουφεκια κιαυτη και μπενη γυλεκο στην πορεια καμια 50αρια μετρα παρακατω νασου αλη μια σηκωνεται και δηνη καλο φτεροοοο και πιανη απεναντι παω την ψαχνω και ξανασηκωνεται μωνητης,,τελικα την παρατησα και πηρα τον δρομο για σπιτι μιας και ειχε περαση η ωρα,,,,,παντως τα πουλια ακωμη παραμενουνε ακαταδεχτα και πωλη νευρικαααα παντως περασα ωμορφα κιαυτο εχη σημασια αυριο παλι![]()
upload a picture
upload gif from url
picture uploader
![]()
σε πηρανε τα ποδια η ατημεςςςς γιαυτο εβγαλες μωνο τιςAIGLE εεεεε;;;;;;Χθες 5 σηκώματα. Φέρμες είχα, αλλά τα πουλιά περπάταγαν και η σκύλα δεν μπορούσε να τα μπλοκάρει. Μόλις τα ξαναέβρισκε έφευγαν αλλού γι' αλλού και ίσα που τις έβλεπα. Μόνο μια γύρισε μαζί μου.
![]()
γιασου στεφανε,ωντος η ανωβρια και η παγωνιεςςςς που κανη και σε εμας εχη κανη τα πουλια ανυσηχα και νευρικα παρα πωληηηη,,παντως εως στιγμης δεν εχω ευχαριστηθη ακωμα το κυνηγιτους με την συμπεριφωρατουςςςςς μεχρι και η ποιντερινα της πηρε χαμπαρι και της κραταη φερμα απο τα 15 20 μετρα και της πλυσιαζη σαν την γατααα ασε που ειναι χαντακωμενες στα σφυχτα και με το ζωρι σηκωνης τουφεκιιι,,,,ας αναμαινουμε λοιπον σε καλητερες μερες και με αυτον τον καιρο εας δειξουμε ωσο μπωρουμε λιγο σεβαζμω και στα πουλια που πρωσπαθουνε να επιβιωσουνε ειπο αυτες της συνθηκες τουλαχιστων εδω στα βορια που εχη παγωνιεςςςςςςΓεία σας παίδες, πήραμε κάποιες μέρες ρεπόνα ξεκουραστούμε και λίγο,
άλωστε εδω και μιά βδομάδα τώρα εχουμε παγετό κάθε πρωΐ στους -6 τα κοκάλωσε όλα.
ωραιωςςςς φιλε λαμπροοο βαραααα,,εδω εμης εχουμε παρατεταμενες παγωνιες και ωπου και να πας ειναι ολα τσιμεντοοοο,,παντως της βωλτεσμας της κανουμε αλα τα πουλια ελαχιστααααα μαλων τα κρυα της σπρωξανε νοτια δηλ εαν σε ενα κυνηγι 4ωρο βρισκης 2 3 πουλια δεν σημενη οτι εχη μπεκατσες ασε που εχουνε γινη αγριμιαααα,,,,παντως σε μπεκατσοτοπια που τετεια εποχη βρισκαμε πουλια τωρα βρισκης 1 2 εως κανενααααα,,απωτι ακουω στην βουλγαρια εχη ωμος ακωμη πωλα πουλιααααα εας ελπισουμε να κατεβουνε και να γουσταρουμε κανα κυνηγι ωραιωωωω,,
αντε παλι. πηρες και το χριστουγεννιατικο μπουναμα. εξαιρετικα ωραιος. μπραβο στη σκυλιτσα αλλα και σ εσενααλη μια εξωδος και σημερα σε κατι παλιες κυριες,,ωντος τα πουλια ητανε εκηηη ωπος παντα η μια ακαταδεχτη σε φερμα και πωδαρωμααα μεσα στα σφυχταααα,,η αλη κυρια δεχτηκε φερμα την εκανα δυο τουφεκια την φυγανε καπια πουπουλα αλα μας την εκανεεε καμια 30αρια μετρα παρακατω την ξαναφερμαρε αλα πριν φτασω μας την κωπανησεε πονηραα,,και το καλο ειναι πως πρως το τελος του κυνηγιου με ξεπεταξε η ποιντερινα εναν λαγαρο 7 8 μετρα μπρωσταμου και με μια τουφεκια τον κρατησααα,,η θεα αρτεμις μας ικανοπειησε με εναν αυτια 4,250 κιλαααχριστουγενιατικο δωρακιιιιι
![]()
imagehosting
img host
image hosting no sign up
Ωραίος Σάκαρε, ωραία και η σκυλίτσα. Πήρες το μποναμα σου άρα τα Χρηστούγενα δεν έχει γαλοπούλα αλλά λαγό στιφάδο.........καλοφαγωτος.......eat.αλη μια εξωδος και σημερα σε κατι παλιες κυριες,,ωντος τα πουλια ητανε εκηηη ωπος παντα η μια ακαταδεχτη σε φερμα και πωδαρωμααα μεσα στα σφυχταααα,,η αλη κυρια δεχτηκε φερμα την εκανα δυο τουφεκια την φυγανε καπια πουπουλα αλα μας την εκανεεε καμια 30αρια μετρα παρακατω την ξαναφερμαρε αλα πριν φτασω μας την κωπανησεε πονηραα,,και το καλο ειναι πως πρως το τελος του κυνηγιου με ξεπεταξε η ποιντερινα εναν λαγαρο 7 8 μετρα μπρωσταμου και με μια τουφεκια τον κρατησααα,,η θεα αρτεμις μας ικανοπειησε με εναν αυτια 4,250 κιλαααχριστουγενιατικο δωρακιιιιι
![]()
imagehosting
img host
image hosting no sign up
Πάνω που ειχα αρχίσει να πιστεύω οτι το έριξες στο ψάρεμα.....