Μπράβο ρε Γιάννο...αυτά είναι τα ωραία!!!Τελευταίο απογευματινό για το 2016 και ο κούταβος μου έφτιαξε τη μέρα. Τον έβγαλα μόνο του, σήκωσε τρία πουλάκια. Το πρώτο προσπάθησε να το ακολουθήσει μιας και η βασίλισσα περπάταγε αλλα την πλησίασε πολλή με αποτέλεσμα το πουλί να σηκωθεί ατουφεκιστο. Μετά μπαίνει σε ένα κυπαρισσωνα, τον βλέπει να χαμηλώνει και να κόβει, ίσα που σταμάτησε σηκώθηκε ή βασίλισσα και με μία τουφεκιά η βασίλισσα βρέθηκε αρχικά στο στόμα του Κουμαν και μετά στην αγκαλιά μου. Η επόμενη του έφυγε από τη μύτη δυο φορές και την είδα που έπιασε σε ένα κυπαρισσωνα, τον έστειλα απο την πάνω μεριά και όπως κατεβαίνει στα 25-30 μέτρα ακούω το κουδούνι να σταματάει μολις κάνω 5-6 μέτρα προς τα πάνω σηκώνεται η βασίλισσα και μία τουφεκιά ήταν αρκετή να έρθει η όμορφη βασίλισσα κοντά μου. Είμαστε σε καλό δρόμο πιστεύω αν και χρειάζεται ακόμα εμπειρίες δείχνει όμως καλά δείγματα. έβγαλα στο τέλος και τη σκυλίτσα για κάνα 20λεπτο γιατί θα ετρωγε τι κουτί στο τέλος. Ειδη όμως ένιωθα γεμάτος οπότε κατά τις 17:15 τα μάζεψα και έφυγα, εξάλλου και αύριο πάλι έξοδο θα έχουμε.
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία για όλους μας.
![]()
Ωραιος Αλεξη!Το φυσιγγι δεν ειναι κανα τυχαιο..Ίσως το καθαρότερο σκότωμα που έχω κάνει ποτέ. Το πουλί έπεσε λες και έπαθε ανακοπή! Ούτε σταγόνα αίμα ούτε πούπουλο να λείπει...
![]()
![]()
Ωραιος Γιαννηηηη!!Το πηρες σερι το 20αριΤελευταίο απογευματινό για το 2016 και ο κούταβος μου έφτιαξε τη μέρα. Τον έβγαλα μόνο του, σήκωσε τρία πουλάκια. Το πρώτο προσπάθησε να το ακολουθήσει μιας και η βασίλισσα περπάταγε αλλα την πλησίασε πολλή με αποτέλεσμα το πουλί να σηκωθεί ατουφεκιστο. Μετά μπαίνει σε ένα κυπαρισσωνα, τον βλέπει να χαμηλώνει και να κόβει, ίσα που σταμάτησε σηκώθηκε ή βασίλισσα και με μία τουφεκιά η βασίλισσα βρέθηκε αρχικά στο στόμα του Κουμαν και μετά στην αγκαλιά μου. Η επόμενη του έφυγε από τη μύτη δυο φορές και την είδα που έπιασε σε ένα κυπαρισσωνα, τον έστειλα απο την πάνω μεριά και όπως κατεβαίνει στα 25-30 μέτρα ακούω το κουδούνι να σταματάει μολις κάνω 5-6 μέτρα προς τα πάνω σηκώνεται η βασίλισσα και μία τουφεκιά ήταν αρκετή να έρθει η όμορφη βασίλισσα κοντά μου. Είμαστε σε καλό δρόμο πιστεύω αν και χρειάζεται ακόμα εμπειρίες δείχνει όμως καλά δείγματα. έβγαλα στο τέλος και τη σκυλίτσα για κάνα 20λεπτο γιατί θα ετρωγε τι κουτί στο τέλος. Ειδη όμως ένιωθα γεμάτος οπότε κατά τις 17:15 τα μάζεψα και έφυγα, εξάλλου και αύριο πάλι έξοδο θα έχουμε.
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία για όλους μας.
![]()
Μια χαρά πάμε Σπύρο. Όσο για τη νέα χρονιά, υπομονή μέχρι.......... αυριο....Μπράβο σε όλους για τα όμορφα μπεκατσοκυνήγια που κάνετε και τις ωραίες φώτο και αφηγήσεις που βάζετε και απολαμβάνουμε...
Φέτος, μλεχρι στίγμής, παει πολύ καλή χρονιά...ειδικά για τη Δυτ. Ελλάδα
Μπράβο ρε Γιάννο...αυτά είναι τα ωραία!!!
και όπως το βλέπω η νέα χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη...
Χρόνια πολλά σε όλους!!!!
Ωραιος Γιαννηηηη!!Το πηρες σερι το 20αρι
Νομιζω πως στα χερια σου κρατας το απολυτο μπεκατσοντουφεκο,Ελαφρυ και πλαγιοκαννο![]()
Ευχαριστώ παιδιά, όντως όμορφο συναίσθημα το κυνήγι με αυτό το διαμέτρημα και όπως φενεται δεν υστερεί καθόλου.Μπραβο παιδια!γιαννη με το 20αρακι respect
Για να δουμε θα ξανανταμωσουμε η θα περιμενουμε τον επομενο νοεμβρη![]()
Μακάρι ρε φίλε να βολέψει, και 'γω το θέλω....shake.Αυτό το κυνήγι που θα κάνουμε στα πουρνάρια περιμένω βρε Σπύρο......shake.
ωραιος στεφανεεε,και εμης εδω φανηκανε καπια καινουργια πουλια σημερα το ξαδελφακιμου σε κυνηγι αγριογουρουνου σηωσανε 5,6 πουλια μαζεμενα,,,,εμης αυριο εκτως εδρας θα παιξουμε εναν αγωνααα,,εας ελπισουμε η αλαγη καιρου που εκανε να εζμπρωξε καπια πουλια απο την γειτονα βουλγαρια μιας απωτι εμαθα ειχε πωλα πουλια επανω,καλη συνεχεια να εχουμε και να γουσταρουμεεεεΚαλημέρα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ευτυχισμένο το 2017 ειρηνικό δημιουργικό με υγεία και ασφαλή κυνήγια.!!!!!!
Σήμερα για το καλό του χρόνου μια βόλτα για κανα 2ωρο δίπλα στο χωριό σε ένα υψωματάκι προσήλιο λόγω χιονιού και αφού αρχισε το λιώσιμο με μιά υπέροχη λιακάδα βρήκαμε 7 πουλιά αλλά λογω του ότι ηταν νέα στον τόπο μας και καθησμένα έξω στα ανοιχτά την κάνανε πρόωρα. Τελικά μπορέσαμε και κρατήσαμε 2 πουλιά!!!!
screenshot tool