Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερα ηταν μια απο τις μερες που λες οτι τιποτα δεν παει καλα... Ξεκινησα ασχημα απο το πρωι αφου πηγα να παρω την κουταβα κ την βρηκα λυμμενη κ να μην παταει καλα το ποδι της οποτε εμεινε πισω...(ευτυχως μαλλον καποιο πρωινο σταρβοπατημα ηταν κ ειναι μια χαρα)...
Με το που λυσαμε τα σκυλια τραβηξαν μια πρωτογνωρη δικη τους πορεια σε ενα επικυνδινο ρεμα θεοπυκνο που δεν περναγε με τιποτα... Οι φερμες διαδεχονταν η μια την αλλη αλλα ανουσια αφου δεν μπορουσαμε να τα προσεγγισουμε... Σε δυο περιπτωσεις ξακρισαν λιγο σε βατο σημειο κ τουφεκισε μια ο φιλος χωρις να την παρει κ αλλη μια εγω που την πηρα κ μετα παλι εκαναν τα δικα τους... Μετα απο 3-4 ωρες στο βουνο με μονο μιση ωρα ουσιαστικο κυνηγι επιστρεψαμε ολοι εξαντλημενοι στο αμαξι... :(
Ημουν κ αρρωστος, με πεθανε το σημερινο κυνηγι...Να ειχα τουλαιχτον τη μικρη μαζι θα γεμιζα τις ωρες της αναμονης ωραια στα κουφολογγα που εμειναν αψαχτα... :(

Οντως καποιες μερες τα σκυλια ζουνε τη δικη τους φαση ισως κατι επιρεαζει την ψυχολογια τους και σ' αυτα

Μπράβο Στέφανε, βάρα τώρα που έχει πουλιά και τους πήρες τον αέρα. Το Lamber βλεπω μια χαρά σου έχει κάτσει, το βουλευτικές καλά.
Άρη δεν πειράζει και η μια καλά είναι, κάποιες μέρες έχουν και τα σκυλιά τις ομπιες τους και κάνουν τα δικά τους.
Καλή συνεχεια παιδιά.
Σωστά Γιάννη, και χρόνια σου πολλα για την ονομαστικη σου εορτη, αρκει μονο να υπαρχουν μπεκατσουλες και ολα επονται, καλα μου εκατσε το τουφεκι χωρις κανενα προβλημα !!!!

Σωστά Γιάννη, και χρόνια σου πολλα για την ονομαστικη σου εορτη, αρκει μονο να υπαρχουν μπεκατσουλες και ολα επονται, καλα μου εκατσε το τουφεκι χωρις κανενα προβλημα !!!!
Ευχαριστώ Στέφανε για τις ευχές σου.

καλησπερα αλλανια μου, χθεσινη 3ωρη εξορμηση για φετος η καλυτερη μου ηταν, 8,10 βαζω κουδουνι μπιπερ στη σκυλα και βουρ , ο καιρος με υγρασια και συννεφια υψομετρο 200-250 μετρα , τι να σας γραψω τωρα πολλες φασεις πολλα πουλια , ωραιες τουφεκιες μεχρι και δυο μαζι πηρα , αλλα θα το πω και αυτο το κυνηγι θελει και τυχη την οποια εχθες την ειχαμε σχεδον οσα πουλια βρηκαμε τα πηραμε , τα πουλια βγαιναν επανω μας , 11 πουλια σηκωσαμε και πηραμε τα 8 δυο ατομα ενα σκυλι 10,45 ημασταν στο αμαξι , περπατημα το πολυ να ηταν κανα χιλομετρο, αυριο παλι η συνεχεια αλλου μιας και σημερα το πρωι εβερεχε

μπραβο ρε Βικτωρα σκιστες..sex hard.
μπηκαν νεα πουλια στα μερη σου γιατι η τουρκια
επιασε πολυ χιονι, περιμενουμε ανταποκριση κι απο
τον Χρηστο ολη η θρακη εχει πουλια..hunter.1

• Like
Reactions: BIK
καλησπερα αλλανια μου, χθεσινη 3ωρη εξορμηση για φετος η καλυτερη μου ηταν, 8,10 βαζω κουδουνι μπιπερ στη σκυλα και βουρ , ο καιρος με υγρασια και συννεφια υψομετρο 200-250 μετρα , τι να σας γραψω τωρα πολλες φασεις πολλα πουλια , ωραιες τουφεκιες μεχρι και δυο μαζι πηρα , αλλα θα το πω και αυτο το κυνηγι θελει και τυχη την οποια εχθες την ειχαμε σχεδον οσα πουλια βρηκαμε τα πηραμε , τα πουλια βγαιναν επανω μας , 11 πουλια σηκωσαμε και πηραμε τα 8 δυο ατομα ενα σκυλι 10,45 ημασταν στο αμαξι , περπατημα το πολυ να ηταν κανα χιλομετρο, αυριο παλι η συνεχεια αλλου μιας και σημερα το πρωι εβερεχε
Τρελανεμαι φιλαράκι, τέτοια λεγε μου να αρρωσταίνω, σας πήρανε τα μάτια φίλε και εμείς εδώ έχουμε τις τρελλαμενες που ακούνε το παραμικρό και χώνονται στου διαβόλου το κέρατο. Μπράβο σας και πάλι, είναι από τις μέρες που περιμένεις όλη τη χρονιά, καλή συνέχεια.

• Like
μπραβο ρε Βικτωρα σκιστες..sex hard.
μπηκαν νεα πουλια στα μερη σου γιατι η τουρκια
επιασε πολυ χιονι, περιμενουμε ανταποκριση κι απο
τον Χρηστο ολη η θρακη εχει πουλια..hunter.1

Έτσι ακούω και εγώ αλλά Τρίτη, Τετάρτη που γινόταν χαμός, εγώ δεν βγήκα. Σήμερα έβρεχε με το τουλούμι...

αλλο ενα φανταστικο πρωινο, σειρα σημερα ειχε ο τορρο , 7,45 ειμασταν στο βουνο σε 15 λεπτα ειχαμε σηκωσει κιολας 3 πουλια τα οποια ομως δεν μπορουσαμε να τα βαλουμε στο χερι φερμα ποντα για πολλα μετρα και παλι φευγαν απο τα 50 μετρα, μου βρηκε αλλα 2 πουλια εκει στο επομενο 20 λεπτο αλλα δεν μπορουσαμε να φτασουμε κοντα στο σκυλο, αλλαγη μερους αφου βρηκα ενα κοπαδι απο 10 τσουκαρ στο δρομο(τις εχω τραβηξει και βιντεο)πηγαμε στο μερος που ημουν τα φωτα αλλα εκει ηταν αλλος με ενα κοκονι και ειχε σηκωσει 2 αφερμαριστα μιας και ο σκυλος του δεν ξερει τιποτα , τελος παντων γνωστος ηταν αντι να μας πει καθιστε να το ψαξουμε μαζι με τον τροπο του μας εδιωξε, πηγαμε αρκετα πιο κατω με τον φιλο μου σε ενα σφυχτο μερος απο πευκακια με το που βγηκαμε απο το αμαξι πηραμε την πρωτη ευκολη ,μετα εγω μια πολυ πονηρη, και ο φιλος ακομη μια, και μια ευκολη εχασα εγω σε τελειως ανοιχτο λιγο μακρια μεν αλλα επρεπε να την παρω... 3 πουλια λοιπον στο χερι απο τα 4 που τουφεκισαμε γιατι τα υπολοιπα μονο τα χαιρετουσαμε αυριο η συνεχεια

Last edited:
αλλο ενα φανταστικο πρωινο, σειρα σημερα ειχε ο τορρο , 7,45 ειμασταν στο βουνο σε 15 λεπτα ειχαμε σηκωσει κιολας 3 πουλια τα οποια ομως δεν μπορουσαμε να τα βαλουμε στο χερι φερμα ποντα για πολλα μετρα και παλι φευγαν απο τα 50 μετρα, μου βρηκε αλλα 2 πουλια εκει στο επομενο 20 λεπτο αλλα δεν μπορουσαμε να φτασουμε κοντα στο σκυλο, αλλαγη μερους αφου βρηκα ενα κοπαδι απο 10 τσουκαρ στο δρομο(τις εχω τραβηξει και βιντεο)πηγαμε στο μερος που ημουν τα φωτα αλλα εκει ηταν αλλος με ενα κοκονι και ειχε σηκωσει 2 αφερμαριστα μιας και ο σκυλος του δεν ξερει τιποτα , τελος παντων γνωστος ηταν αντι να μας πει καθιστε να το ψαξουμε μαζι με τον τροπο του μας εδιωξε, πηγαμε αρκετα πιο κατω με τον φιλο μου σε ενα σφυχτο μερος απο πευκακια με το που βγηκαμε απο το αμαξι πηραμε την πρωτη ευκολη ,μετα εγω μια πολυ πονηρη, και ο φιλος ακομη μια, και μια ευκολη εχασα εγω σε τελειως ανοιχτο λιγο μακρια μεν αλλα επρεπε να την παρω... 3 πουλια λοιπον στο χερι απο τα 4 που τουφεκισαμε γιατι τα υπολοιπα μονο τα χαιρετουσαμε αυριο η συνεχεια

Μπράβο ρε φίλε! Χαμηλά ή ψηλά ήταν τα πουλιά Βίκτωρα;

Μπράβο φίλε, άλλη μια γεμάτη μέρα. Αντε τώρα στα αυριανα. Καλή συνέχεια.

• Like
Σήμερα επέλεξα λίγο ψηλότερα και με θέα Τουρκία (αφού εχθές μας έπνιξε βροχή μέρα και νύχτα) ένα 3ωρο ψάξιμο με πολύ λάσπη και λιακάδα μία αξιόλογη φάση οπου τα σκυλιά την πήγαιναν ποντάροντας παράλληλα με μένα μέσα στα τσαλιά και η κυρία μου έκανε την τιμή να βγει στο καθαρό από μένα όπου και την πήρα.μία άλλη είδα να περνά στα 100 μέτρα μακριά και ψηλά πάνω από κάτι ακακίες που την είχε σηκώσει ο σκύλος και καμιά τρεις λευκές Τελικά ο νοτιάς και η βροχή μας την εκανε πάλι τις εστειλε στον ΒΙΚΤΩΡΑ!!!!!!!;)

upload image online

Σήμερα επέλεξα λίγο ψηλότερα και με θέα Τουρκία (αφού εχθές μας έπνιξε βροχή μέρα και νύχτα) ένα 3ωρο ψάξιμο με πολύ λάσπη και λιακάδα μία αξιόλογη φάση οπου τα σκυλιά την πήγαιναν ποντάροντας παράλληλα με μένα μέσα στα τσαλιά και η κυρία μου έκανε την τιμή να βγει στο καθαρό από μένα όπου και την πήρα.μία άλλη είδα να περνά στα 100 μέτρα μακριά και ψηλά πάνω από κάτι ακακίες που την είχε σηκώσει ο σκύλος και καμιά τρεις λευκές Τελικά ο νοτιάς και η βροχή μας την εκανε πάλι τις εστειλε στον ΒΙΚΤΩΡΑ!!!!!!!;)

upload image online
Μπράβο Στέφανε, έστω και μια καλά ειναι, φτάνει που ανέβηκαν οι παλμοί. Έτσι κάνετε εσεις, τις στελνεις απέναντι στο Βίκτωρα θα σου τις ξαναστείλει ξανά αυτός, βέβαια θα είναι λιγότερες έτσι; Γιατί έχει αγκαλιάσει μπολικες αυτές τις μέρες. ;)

Επιτέλους βγήκα σήμερα και εγώ. :) Πρώτος εκνευρισμός όταν μετά από φέρμα της Λουσυ πέτυχα την μπεκάτσα στο φτερό και δεν τη βρήκαμε. .fiurius.Δεύτερος εκνευρισμός όταν εγώ με τον Ζίκο ψάχναμε το χτυπημένο πουλί, η Λούσυ σήκωσε άλλες 2 κυρίες αφερμάριστες και εγώ χάζευα το πέταγμά τους (ήταν μακρυά) ... .fiurius. Την παρτίδα την έσωσε ο Ζίκο με φέρμα (φωτό) και την πέτυχα με την πρώτη τουφεκιά. Με περίμενε και μια μεγάλη έκπληξη όταν ο Ζίκο μου έφερε την κυρία και είδα το μέγεθός της. Χωρίς υπερβολή μεγαλύτερη μπεκάτσα δεν έχω ξαναδεί! .asking.

pc screenshot

Last edited:
πιο καντεμιαρα μερα για φετος δεν υπαρχει, ολα μα ολα στραβα απο την ωρα που μπηκαμε στο αμαξι, εχασα το πρωι την σφυριχτρα με τον μαγνητη που τελικα την βρηκα, φτανωντας στο βουνο παω να δεσω τα κορδονια στο ενα ποδι το οποιο μου κοβετε, βγαζω την σκυλα δεν παμε 5 λεπτα φερμα μου βγαινει τελειως στο καθαρο της ριχνω 2 την χανω μονο πουπουλα, την ξανα φερμαρει πιο πανω σηκωνε στα 25 μετρα την ριχνω μια ξανα τιποτα, στα 100 μετρα ξανα φερμα στην ιδια βγαινει ευκολη στο καθαρο στον φιλο της ριχνει 2 την χανει, α στην τελευταια φερμα μενει και το μπιπερ απο μπαταρια, γυρνωντας στο αμαξι πλεον απο τα νευρα και την γκαντεμια μας που πεφτει η καμερα απο το γιλεκο αλλα ευτηχως την ξανα βρηκα, παμε να φυγουμε που λεει ο φιλος δεν μας θελει το βουνο σημερα και ετσι μια πολυ καλη μερα τελειωσε αδοξα, αυριο ομως θα τις εξηγησω το τελευταιο ονειρο που θα δουν σημερα την νυχτα

Καλησπερα φιλοι μου, σημερα 4ωρο περπατημα ειχαμε με τα σκυλακια μου 7 ανταμωματα παλι μια απο τα ιδια οι κυριες πολυ ακαταδεκτες να μας δεχθουν δεν δεχοτυαν με τιποτε την παρουσια σκυλιων μια φερμα ειχα που ειμασταν κοντα σκυλια και γω και καθησε λιγο στο σηκωμα της μεσα στα δεντρα την εριξα δυο αλλα δεν την κρατησα, ευτυχως επεσα πανω σε μια που πριν λιγο ειχε σηκωθει απο τον Daby μου και τιναχθηκε μπροστα μου απο ενα παλιουρι και την πηρα. Πολυ ταλαιπωρια σημερα μας κουρασαν με την συμπεριφορα τους, τι θα γινει μ αυτα τα πουλια δεν θα ηρεμησουν να δουμε και καμια να φερμαρεται

Status
Not open for further replies.
Back