καλημερα μαγκες μου , πρωινο 8,10 βγηκα απο το αμαξι 9,20 ημουν πισω, μετο που βγηκα απο το αμαξι φερμα ο τορρο ,μονος ομως σημερα και την πληρωσα, την βαζω αναμεσα μας φευγει προς τα κατω αλλα την πεταλωσα, μετα απο κανα 10 λεπτο αφου οσκυλος σημερα εκανε τα δικα του (δεν ακουγε, ανοιγε πολυ) ακουω φερμα μεχρι να φτασω την εκανε η κυρια , περναω σε αλλο μερος απεναντι οπως υπολογισα πως θα επιανε η κυρια ,τιποτα, παω πιο κατω σε ενα ρεμα φερμα οπως παω να πιασω θεση την βλεπω φευγει απο τα 100 μετρα, ο σκυλος ομως δεν την ειδε και εκατσε στηην φερμα , αντε λεω ευκαιρια να τον βγαλω φωτο ,οπως κατεβαινα για να τον βγαλω απο πιο κοντα μου σηκωνετε ακομη μια απο τα ποδια, πεταω κινητο, βγαζω ασφαλεια και τις ριχνω 2 βλεπω πουπουλα και σε λιγο τον σκυλο με το πουλι στο στομα, και να φανταστητε ειχα στο μυλαο μου μπας και ειχε δυο μαζι εκει , τελος παντων φτανοντας προς το αμαξι χαμηλα ακουω το μπιπερ φερμα παιρνω θεση σε πολυ ανοιχτο της ριχνω 3 αλλα ακομη πεταει μονο τα πουπουλα της ειδα να πεφτουν , τα πουλια και παλι οπως την δευτερα τα βρηκα στα 800-1000 μετρα εκει που τις κυνηγαω νοεμρη στα περασματα στα ανοιχτα