Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χθες ο φίλος που τον έστειλα με το κουτάβι του στο μέρος που κυνηγησα βρήκε τα τρία πουλιά, όλες ήταν στα πυκνα, έκανε συνολικά 5-6 σηκωματα, στην αρχή το κουταβι τις κουτουλησε αλλά τις 2 τελευταίες φορές έμεινε και μάλιστα για αρκετα λεπτα και τα πουλιά σηκώθηκαν μόνα τους, τα πουλιά αυτά δέχονται πολλή ώρα. Με πήρε τηλέφωνο τρελαμενος από χαρά για το σκυλάκι του και για να με ευχαριστησει, μετά έμεινε εκεί σκοπιά μην έρθει κανας λιγουρης για καρτέρι, αλλά ευτηχως δεν τις έχουν πάρει χαμπαρι. Θα ξαναπάει σήμερα, να επισημανω ότι πηγαίνει χωρίς όπλο. Του έχω και αλλά σημεία με πιασμένα πουλιά αλλά εκείνα δε κάνουν για κουτάβια μιας και είναι ανυσηχα.

Ωραίος και ο Στέφανος, φέτος κανείς πουλιά και για πέρσι που δεν είχε .sarcastic.
Όσο για τα σκυλακια, φτου φτου ομορφιές.
*πληροφοριακά Στέφανε, τη φυσίγγια και τσοκ κυνηγάς;
Γειά σου Γιάννη, απο τον φίλο μου Στέλιο που αγοράζω τα κυνηγετικά μου είδη χρησιμοποιώ πρώτο φυσίγγι 9αρι διασποράς 32 γρ.J&B με 7,50 ευρώ πορτοκαλί και το δεύτερο 8αρι συγκεντρωτήρα 34 γρ πάλι J&B κόκκινο. Εγώ ποτέ δεν το έψαξα με τα φυσίγγια βλέπω ότι καλά τα πάω αν και δεν έχω γνώσεις επι του θέματος, τα ιδια φυσίγγια διασποράς ρίχνω και στα ορτύκια. Το όπλο έχεικάννες μηκους 63,5 cm και αυλους διαμετρηματος 18,5 mm και στις δυο καννες χρησιμοποιώ τσόκ στην κάτω **** βελτιωμένο κύλινδρο και στην πάνω ** ντεμί. Όλα αυτά απο την ημέρα που πήρα το νέο δίκαννο, πριν είχα το Baikal το παλιό πλαγιόκαννο και μια χαρά!!!!!!

Last edited:
Σήμερα μια όμορφη ηλιόλουστη μέρα σε ένα 2ωράκι με 5 συναντήσεις και οι 4 βελουδομάτες να μας ακολουθούν. Απίθανες οι εικόνες σήμερα η πρώτη στα 10 μέτρα απο το αυτοκίνητο δευτερεροσηκωμένη και με φερμα που σε όλες κρατούσε λίγο σε ίδιο ακριβώς σημείο που είχα πάρει άλλη ποιο παλιά η 2η και 3η μου ήρθαν στα μούτρα μου και τις προγκηξα για να αλλάξουν πορεία μέχρι που άφησαν και κουτσουλιά απο την τρομάρα τους ,η 4η αφου σηκώθηκε από την πρώτη φέρμα του Daby ήρθε και κάθισε στα 5 μέτρα μπροστά μου την άφησα ήρθαν τα σκυλιά και αφου την ξανασήκωσαν την πήραμε σ΄άλλα με υγεία !!!!!

upload gambar

free picture upload

Άρα ήρθαν καινούρια πουλιά ... :)

αντε μπας και κατηφοροησουν και εδω κατω..

αν και κυριακη οπου λεω να παω στα ψυλα δεν με βλεπω να το κουναω λογο καιρου..
ολη τη βδομαδα που εισαι μαντρομενος σε ενα μαγαζη σκαει ο τζιτζικας εξω και την κυριακη σε καθηζει στο σπιτη λογο βροχης.kkk..kkk.

Καλησπέρα παλικάρια μου. Άμα δε σε θέλει ή μερα,.ήταν που ήταν τρελλαμενα τα πουλιά με το κωλονοτια απογιναν. Βρηκα 6 πουλιά τα οποία ποδαροναν και έκαναν φτερό συνέχεια. Με τα πολλά τουφεκισα τρία αλλά στο χέρι καμία. Από τις δύο που τουφεκίστηκαν στα 15-20 μέτρα εβγαλα πολλά φτερά αλλά δε έπεσε καμία. Ειδικά τη πρώτη την πήραν και οι δύο τουφεκιες, ευτηχως τουλάχιστον τις έβλεπα να πετάνε σφεντόνα δε φάνηκαν για λαβωμενες αν και έψαξα πολλή καλά στη πορεία τους δε βρηκα κάτι. Γι ' αυτό λέω αν δε σε θέλει ή μερα. Έβαλε πουλιά στο νησί από προχθες το βράδυ που είχε ξαστεριά. Τώρα έχει πιάσει βροχή και ρίχνει καλά. Καλή συνέχεια σε όλους.

λοιπον συμφωνα με το προγραμμα αρτεμις που συμπληρωνω εδω και 10 χρονια αισιος εχω κανει 102 σηκωματα μεχρι χθες , τουφεκιστηκε περιπου το 75-80% και η καρπωση καπου στο 50-55%, και καποιος απο δω μεσα που εκανε νουμερο παλι σημερα εχει τριψηφια καρπωση , ονοματα δεν λεμε βεβαια .....congrats.

λοιπον συμφωνα με το προγραμμα αρτεμις που συμπληρωνω εδω και 10 χρονια αισιος εχω κανει 102 σηκωματα μεχρι χθες , τουφεκιστηκε περιπου το 75-80% και η καρπωση καπου στο 50-55%, και καποιος απο δω μεσα που εκανε νουμερο παλι σημερα εχει τριψηφια καρπωση , ονοματα δεν λεμε βεβαια .....congrats.
βικτορακο εχε χαρη που βοηθησαν οι ρωσηδουλες μαζη με τις τουρκαλες...sarcastic..sarcastic..sarcastic.

• Like
Reactions: BIK
Σήμερα πήρα μόνο τον Daby και την κουτάβα για μια ωρίτσα δίπλα στο χωριό σε μια ρεματιά, αφου πέρασε κάνα τέταρτο φέρμα ο Daby στην άκρη έξω απο τα μεσεδάκια και μέτωπο προς το ρέμα τρέχω απέναντι που ήταν και καθαρό και περιμένω, που θα πάει λέω οτι και να κάνει επειδή ήμουν και χαμηλότερα είχα καλό οπτικό πεδίο θα μου δώσει ευκαιρία τουφεκιάς περιμένω περίπου 3 1/2 λεπτά το μπίπερ να χτυπά συνέχεια το κουτάβι με είχε σπάσει τα νεύρα πέρα δώθε, ρίχνω πέτρα τίποτε πηγε το κουτάβι προς την πέτρα έκανε φασαρία και τη βλέπω να τινάζεται και να έρχεται σαν μιράζ κατ ευθείαν πάνω μου εκεί που έκανε ένα σπάσιμο δεξιά και πριν μου κρυφτεί στα κλαδιά την μπουμπουνάω ένα και άντε απορτ απο τον Daby. Αλλη μία σηκωμένη απο τον σκυλάκο μου που έπεσα πάνω της αλλά μπροστά μου είχα μια μεγάλη γκορτσιά και δεν μου επέτρεψε η απόσταση οταν την είδα να τουφεκίσω. Το κουτάβι 8 μηνών, και με νευριάζει αφάνταστα που δεν απομακρύνεται απο μια ακτίνα 10 μέτρων από μένα?????

Αλλη μια μερα αξεχαστη παρεακι με τον μπεμπη.... καναμε το τελευταιο νουμερο απο το ετος που διανιουμε, 6 πουλακια....

Και μια φωτο απο τον διμιουργο μου σαν κυνηγο... βετερανος και παλιακος κυνηγος ο παπους μου... με ατελειωτες μπεκατσες ατελειωτα χιλιομετρα στο βουνο.... και πολα αλλα.

DSC00142.jpg

DSC00141.jpg
Γεια σου Champion ,Λάμπρο δεν φαίνονται οι φώτο η εγώ δεν μπορώ να τις δω.

Καλησπέρα παλικάρια μου. Άμα δε σε θέλει ή μερα,.ήταν που ήταν τρελλαμενα τα πουλιά με το κωλονοτια απογιναν. Βρηκα 6 πουλιά τα οποία ποδαροναν και έκαναν φτερό συνέχεια. Με τα πολλά τουφεκισα τρία αλλά στο χέρι καμία. Από τις δύο που τουφεκίστηκαν στα 15-20 μέτρα εβγαλα πολλά φτερά αλλά δε έπεσε καμία. Ειδικά τη πρώτη την πήραν και οι δύο τουφεκιες, ευτηχως τουλάχιστον τις έβλεπα να πετάνε σφεντόνα δε φάνηκαν για λαβωμενες αν και έψαξα πολλή καλά στη πορεία τους δε βρηκα κάτι. Γι ' αυτό λέω αν δε σε θέλει ή μερα. Έβαλε πουλιά στο νησί από προχθες το βράδυ που είχε ξαστεριά. Τώρα έχει πιάσει βροχή και ρίχνει καλά. Καλή συνέχεια σε όλους.
Τώρα μετά τη βροχή θα ηρεμησουν καλή συνέχεια Γιάννη.

Ετσι να μου προσεχεις τον παππου λαμπρο γιατι θα γινει απισοδιο χα χα
τις ροκανας μονος σου μωρη κουφαλα, αντε μην ερθω πανω σε καμια ανακατοσουρα και γινει του κουτρουλη χα χα
ρε λαμπρο τι ποσοστα και ιστοριες λεει ο αλλος τωρα,,πες του οτι ο λι βαν κλιφ την πρωτη μερα κυνηγιου εκανε 5 μπαμ και πεσανε 5 μπεκατσες
τα εχω και σε βιντεο,αντε θα προβω σε γυμναστικες επιδιξεις χα χα

Μπραβο σε ολους σας παιδες,,βαρουτε γιατι λιγο εμεινε

Status
Not open for further replies.
Back