Δεν πειράζει Στέφανε, ξεκουραστηκες εσύ και τα σκυλάκια. Τωρα οταν κάνει καιρό είστε πανέτοιμοι.Ωραιοι Διαμαντης και Γιάννης με τις βασιλισσες σας εμεις εδω για δευτερη μερα μας επνιξε στη βροχή και απο το μεσημερι γυρισε σε βορια και πολυ κρυο αρχισε να ριχνει και απο καμια νυφαδα, θα δουμε απο αυριο!!
Ωραίος Διαμαντή!Από την περασμένη Κυριακή που είμαι και μετά τέσσερις εξόδους σε διάφορες περιοχές του χωριού μου, προχθές και μετά από διπλοσηκωμα, πήρα μια.
Είχα συναντήσεις, με πολύ ώρες φερμες, αλλά λόγω των δυσβατων μερων, φευγανε αντουφεκιστες. Από αύριο συνεχίζω και με την αλλαγή που έχει ο καιρός βλέπουμε...
take a screenshot
photo host
upload pics
Ε ρε Γιάννη, με τι παλιοχαρακτήρες κυνηγάς...Καλησπέρα. Άλλη μια γεμάτη μέρα σημερα. Πάρεα με τον κουμπάρο μου που αναρωσε και έναν καλό φιλο, τον Κώστα. Σηκωσαμε 5 βασίλισσες αλλά μόνο οι δύο δέχτηκαν τα σκυλιά, οι άλλες εφευγαν μπροστά. Αλλαξαμε τέσσερα σημεια, στα πρώτα δύο δεν έβαλε πουλιά και έτσι επιστρεψαμε στις γνώριμες από παλιά βασίλισσες. Η 1η φερματίστηκε και από τα τρία σκυλιά στο πυκνό αλλά δεν είχαμε οπτική επαφή να θαυμασουμε τη όλη φάση στο σήκωμα της την τουφεκισα πρώτος αλλά αστοχησα, τελικά έπεσε από ταυτόχρονη τουφεκιά των άλλων τις παρεας, ή 2 ή φερματίστηκε από την σεττερινα μου για αρκετή ώρα στην άκρη ενός πυκνού και ή φυγή της στο καθαρό την έστειλε στο στόμα της σκυλίτσα μου. Ωραία μέρα με ένταση από τις βασίλισσες αλλα και τα σχετικά πειράγματα για την αστοχία μου στην 1η βασίλισσα. Δεν έβαλε φρέσκα πουλιά, τουλάχιστον εκεί που ψαξαμε εμείς σήμερα. Ο καιρός έχει γυρίσει μαιστρο που δεν μας ευνοεί και πολλή για μπασιμο ενώ και ή θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει. Καλή συνέχεια σε όλους
![]()
Τους άφησα να λένε τα δικά τους Σπύρο αλλα οι χαρά τους κράτησε για λίγο,μετα που αγκάλιασα τη βασίλισσα τους κοπηκαν τα γελάκια.Ωραίος Διαμαντή!
Το σκυλί σου Γαλλικό μπράκ είναι?
Ε ρε Γιάννη, με τι παλιοχαρακτήρες κυνηγάς...
έχασες και 'συ ένα πουλί και αμέσως στο πείραγμα το ρίξανε
Παρότι είχα πάντα Σεττερ και κυνηγούσα, πάντα ''γούσταρα'' και τα επανιέλ.
Μάλιστα προσπάθησα 2 φορές να αποκτήσω, άλλα τη μία μου ψόφησε κουτάβι και τη 2η που είχα πάρει πάλι ένα κουτάβι 2 μηνών απο μια πολύ καλή γέννα ενός γνωστού μου, έμεινε ένας ξαδέρφος μου από σκυλί και επειδή εγώ είχα 2 εκέινη την περίοδο του το έδωσα.
Βγήκε πολύ καλό, υπάκουο, μεθοδικότατο και ακούραστο, δυστυχώς 5 χρονών του είχε αρρωστήσει από λεισμανίαση και του έκανε ευθανασία.
Δεν πειράζει Στέφανε, ξεκουραστηκες εσύ και τα σκυλάκια. Τωρα οταν κάνει καιρό είστε πανέτοιμοι.
Υποκλίνομαι......respect.respect.respect.Καλησπέρα παρέα σήμερα είχα ένστικτο και είπα να βγώ κατα τις 10 το πρωί, παρά το κρύο που έφαγα οι βασίλισσες ήρθαν πάλι με τον βοριά, σε δύο χωράφια με ακακίες που συνορεύουν με μεσέδες βρήκα 6 πουλιά και πήρα τις 5 όλες ανατολικά προφανώς από Τουρκία καθισμένες από το βράδυ στα ανοιχτά μέσα σε χόρτα και κάτι αγριοτριανταφυλλιές και η καλύτερη φάση σε μιά φέρμα του Daby σε χόρτα και κατι λίγες ακακίες, μου πετάγονται 2 μαζί παίρνω τη μία και την άλλη αργότερα αφου είδα που είχε κάτσει και αφου μου τη φέρνει σε 5 μέτρα φέρμα και τρίτη δίπλα τους όπου και αυτή έπεσε
screengrab
![]()
Μπράβο και για τις μπεκατσες και για το σκουφακι..shake.Καλησπέρα παρέα σήμερα είχα ένστικτο και είπα να βγώ κατα τις 10 το πρωί, παρά το κρύο που έφαγα οι βασίλισσες ήρθαν πάλι με τον βοριά, σε δύο χωράφια με ακακίες που συνορεύουν με μεσέδες βρήκα 6 πουλιά και πήρα τις 5 όλες ανατολικά προφανώς από Τουρκία καθισμένες από το βράδυ στα ανοιχτά μέσα σε χόρτα και κάτι αγριοτριανταφυλλιές και η καλύτερη φάση σε μιά φέρμα του Daby σε χόρτα και κατι λίγες ακακίες, μου πετάγονται 2 μαζί παίρνω τη μία και την άλλη αργότερα αφου είδα που είχε κάτσει και αφου μου τη φέρνει σε 5 μέτρα φέρμα και τρίτη δίπλα τους όπου και αυτή έπεσε
screengrab
![]()
Στέφανε μπράβο για τις μπεκάτσες αλλά όχι για το σκουφάκι... .buy.
![]()
αν και την είχα στο γιλέκο δεν την τοποθέτησα στο καπέλο γιατί με ζέσταινε το σκουφάκι και έχασα τη φάση με τις 3 που ήταν μαζί γαμώτο, βέβαια οι φάσεις σήμερα ήταν αστραπιαίες και δεν ξέρω αν θα τις προλάβαινα να τις τραβήξω ?Υποκλίνομαι......respect.respect.respect.
Έχουμε και βιντεακια;![]()
Είπαμε champion! !!!!!!!!!!Απορταρισμα και φερμα μαζι εχετε δει.... ε δειτε και μετα αντε γεια...
Οσες μπεκατσες εχω χτυπησει στην ζωη μου σαν αυτη την φαση δεν την εχω ξανα νιωσει.....
![]()
Απορταρισμα και φερμα μαζι εχετε δει.... ε δειτε και μετα αντε γεια...
Οσες μπεκατσες εχω χτυπησει στην ζωη μου σαν αυτη την φαση δεν την εχω ξανα νιωσει.....
![]()
Ωραία φάση Λάμπρο, τελικά κάθε κυνήγι με τις βασίλισσες είναι ξεχωριστό. Δεν μου έχει τύχει παρόμοια φάση αλλά με τον ποιντερα, ενώ κυνηγούσε μια λαβωμένη μπεκατσα έπεσε σε πηγαδι, ευτηχως από τις πολλές βροχές ήταν γεμάτο τελείως, τρέχω και τι να δω, το σκυλί με την μπεκατσα στο στόμα και να κολυμπάει κύκλους στο πηγάδι.Απορταρισμα και φερμα μαζι εχετε δει.... ε δειτε και μετα αντε γεια...
![]()