Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παίδες πολλά μπράβο σε όλους σας που καταφέρνετε να βγείτε και να μας δίνετε τέτοιες ωραίες εικόνες. Πέντε μέρες μετά την εγχείρηση και μαζί με την ανάρρωση, αρχίζω τα σχέδια για κουτάβι από το Φλεβάρη και μετά. Στέλνετε ανταποκρίσεις. Τις θερμότερες ευχές μου σε σας και στις οικογένειές σας. Υγειένετε. Καλά Χριστούγεννα.
Περαστικά Κωσταντη και ταχεία ανάρρωση. Με το καλό να βρεις και σκυλάκι. Τι ράτσα σε ενδιαφέρει;

Νομίζω ότι τα setter είναι μονόδρομος και αν τα καταφέρω θηλυκό γιατι θα μένει μαζί μας.
Σεττερακια είχα μέχρι τώρα, ειναι πολύ αξιόλογα σκυλιά και πολύ ανθρωποκεντρικά. Εγώ είπα να δοκιμάσω αλλαγή και περιμένω ένα κουταβάκι κουρτσχααρ αλλά μου το πάνε από βδομάδα σε βδομάδα, άντε να δούμε τι θα γίνει ανυπομονώ να έρθει στα χέρια μου. Το θέλω κυρίως για μπεκάτσα ορτύκι.

Να σου πω, ειλικρινά αν δεν είχα να φέρω τον αδερφό μου για αιμοκάθαρση θα πήγαινα με το χορτοκοπτικο μιας και το τζιπάκι μου παει μεχρι εκεί. Να'τανε ενα πουλί αντε το καταπίνεις αλλα δυο πουλιά στο ίδιο σημείο δε χωνευεται με τίποτα.
Με το κρύο που έχει σα να είναι στο ψυγείο.... και αύριο θα είναι μια χαρά αν είναι και κρεμασμένες δεν τις αγγίζει τίποτα

Last edited:
Με το κρύο που έχει σα να είναι στο ψυγείο.... και αύριο θα είναι μια χαρά
Εννοείς να τις ψάξει αυριο?
Μεσολαβεί η νυχτα.............
Το πιθανότατο ειναι να τις βρει φαγωμενες......
Η να βρει διασκορπισμένα τα πουπουλα τους.....
Και ειδικά στις περιοχες που είναι ζουγκλα(όπως στην φωτο)...
Υπάρχει μια ελπίδα αν έχουν πεσει ζωντανές κ ικανές να κινηθούν.......

Αν είναι σκαλωμενες μόνο γεράκι η κορακοειδες μπορεί να τις φάει...
Έτσι όπως το διατυπωσες τώρα, Ναι οκ!
Αλλά δεν είναι κ στάνταρ...
Κατι "χαριτωμενα" ζωάκια(είναι κ πολλα τα ατιμα)που δραστηριοποιούνται την νυχτα σκαρφαλώνουν (και) στα δέντρα,και έχουν κ πολυ καλη όσφρηση......

Κατι "χαριτωμενα" ζωάκια(είναι κ πολλα τα ατιμα)που δραστηριοποιούνται την νυχτα σκαρφαλώνουν (και) στα δέντρα,και έχουν κ πολυ καλη όσφρηση......
Αν ήταν πρόχειρα σκαλωμενες θα πεφτανε και θα τις έβρισκαν τα σκυλιά το πρωί.... οπότε μάλλον είναι σφηνωμένα καλά...

Έχω βρει φασσα την επόμενη μέρα το πρωί.
Αν ήταν τώρα 2 μπεκάτσες μαζί,θα είχα βάλει ξυπνητήρι για τις 6:00 ήδη!

Έχω βρει φασσα την επόμενη μέρα το πρωί.
Και βέβαια μπορεις να την βρεις την επόμενη κ να είναι άθικτη!
Αλλά εξαρτάται απο την περιοχη κ κυρίως το που ακριβως θα πεσει....
Μέσα σε πυκνά,βάτα,θάμνους κλπ ειναι πολυ δυσκολα τα πράγματα....

Άκου και ένα κουφό που το είδα με τα μάτια μου για να δεις για τι πραγματα μιλάμε...

Περσι το καλοκαίρι στην δουλειά ήρθε γερανος με καλάθι να κλαδεψουμε έναν ψηλό φοίνικα...
Και στην κορφή του βρήκαμε 3 αυγά κοτας άθικτα(!!!!)..
Το κοτέτσι ήταν παρακατω...
Τα μεταφέρουν χωρίς να τα σπανε!!!!!!!!!!

Απίστευτο????????

Άκου και ένα κουφό που το είδα με τα μάτια μου για να δεις για τι πραγματα μιλάμε...

Περσι το καλοκαίρι στην δουλειά ήρθε γερανος με καλάθι να κλαδεψουμε έναν ψηλό φοίνικα...

Απίστευτο????????
Πουλιά κλαρωμενα σε ρουμανια μόνο από πτωματοφαγα πουλιά κινδυνεύουν.

Έχω βρει τσίχλα άθικτη την άλλη μέρα και άλλη μία το σκυλί μια φορά συνάδελφου από χθες.Ο πατέρας μου με τον θείο μου,παλιά, είχε βαρήσει ο πατέρας μου μια μπεκάτσα και δεν την έβρισκαν.Ξύπνησαν πρωί πρωί πήγαν και την βρήκαν άθικτη.

Σήμερα κυνήγι πάλι σε πουρνάρι. Με -2 ξεκίνησα, με 6 βαθμούς έφυγα. Είδα πέντε, εκ των οποίων οι δυο κάθισαν κλαρίνο μετά από αρκετό περπάτημα και άκουσα και άλλες δυο να σηκώνονται. Άντε μπας και μαλακώσει ο καιρός και ανακατευτεί ξανά η τράπουλα...
εικόνα_Viber_2021-12-24_18-37-42-866.jpg

Μάγκες σας παραδέχομαι!!
Βρηκε μόνος του το πουλί φερμα σε πυκνό σταθερός σηκωθείκε έκατσε αλλού ξανα φερμα παμε με το φίλο και μόλις μένει η σκυλα δίπλα του σπάει με νεύρο και σηκώνει το πουλί το ξανα βρηκε φερμα το βαράει ο φιλος και εγω ήμουν απέναντι φεύγει χωρίς να ψάξει να πιάσει το πουλί έρχεται και καθόταν στα πόδια μου, του το δείχνουμε το πουλί ούτε το έπιασε επιδει το βρηκε η σκυλα. Έβγαλε και αλλα πουλιά και μόλις πλησίαζε η σκυλα τα ίδια την κοίταγε και προχώραγε... τρύπησε και το αυτή σε γκορτσια.

Μάγκες σας παραδέχομαι!!
Βρηκε μόνος του το πουλί φερμα σε πυκνό σταθερός σηκωθείκε έκατσε αλλού ξανα φερμα παμε με το φίλο και μόλις μένει η σκυλα δίπλα του σπάει με νεύρο και σηκώνει το πουλί το ξανα βρηκε φερμα το βαράει ο φιλος και εγω ήμουν απέναντι φεύγει χωρίς να ψάξει να πιάσει το πουλί έρχεται και καθόταν στα πόδια μου, του το δείχνουμε το πουλί ούτε το έπιασε επιδει το βρηκε η σκυλα. Έβγαλε και αλλα πουλιά και μόλις πλησίαζε η σκυλα τα ίδια την κοίταγε και προχώραγε... τρύπησε και το αυτή σε γκορτσια.
Δεν ακούς όμως.... φέτος κυνήγησε τον μόνο του....θα σε αποζημιώσει με το παραπάνω στο μέλλον..... καλή συνέχεια και χρόνια πολλά σε όλους μας

Απίστευτο????????
Για τις κουρουνες λες;
Το χω ξαναπει
Ειχα την τυχη να το δω με τα ματια μου
Περασε απο μπροστα μου στην εξοδο του χωριου κρατονταα το αυγο στο στομα
Γιαυτο και ειμαι εναντιων στο να μπαινουν δολωματα σε αυγα με ενεση για τις αλεπουδες…

Για τις κουρουνες λες;
Το χω ξαναπει
Ειχα την τυχη να το δω με τα ματια μου
Περασε απο μπροστα μου στην εξοδο του χωριου κρατονταα το αυγο στο στομα
Γιαυτο και ειμαι εναντιων στο να μπαινουν δολωματα σε αυγα με ενεση για τις αλεπουδες…
Γι' αυτό μόλις τις καταλάβουν που κράζουν οι κότες φωνάζει ο κόκορας και είναι όλες σε επιφυλακή και φοβισμένες...

Μάγκες σας παραδέχομαι!!
Νικολα δεν θελω να σε στεναχωρω αλλα ΑΚΟΥ τι σου λεει ο Βασιλης
Δεν ειναι απλα μια χρονια ουτε απλα μια κουβεντα
Δεν ειναι κουταβι ο σκυλος πια και σε τετοιες φασεις των σκυλων δεν ειναι απλα μια εξορμηση
Το σκυλι σου φετος δεν μαθαινει!!!
Διαμορφωνεται!!!
Αν θες του χρονου να κυνηγας ανενιας και να μην κολλαει ουτε πιο σκυλι ειναι διπλα του ουτε να κανει το ´´χομπί´´ του κυνηγα τον ΜΟΝΟ του!!!
Αν θες παρεα πηγαινετε μαζι αλλα κυνηγατε χωρια!!!
Θελει πολλες θυσιες σημερα ψια να βγει ενας σκυλος!!!
Ειναι μια υπεροχη χρονια κοιτα να εκμεταλευτεις την τυχη και την χαρα αυτη γιατι οταν οι χρονιες ειναι χαλια και ο σκυλος στην φαση του δικου σου πιστεψε με η διαφορα στο να ´´τελειωθεί´´ ειναι τεραστια
Βγες μονος σου!!!!
Εσυ και αυτος!!!

Status
Not open for further replies.
Back