Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γειά σας αγόρια μου.
Καλα περάσαμε και σήμερα αν και σκατομερα, με βροχή και αέρα.
4 πουλάκια βρήκαμε, με τη γνωστή ανάστατη συμπεριφορά, τουφεκισε μια ο κουμπάρος μου που έμεινε στη φέρμα αλλα έστειλε το πέναλτι αουτ....αυτοκτονημενη σηκώθηκε στα 10 μέτρα, κατακόρυφα χωρίς τσαλιμια και σε αργή κίνηση.....του πηρε κανα μισάωρο να το χωνέψει......
Παρέλαση σήμερα απο κόσμο στο κάμπο όποτε τραβηχτηκαμε λίγο πιο μακριά και ψηλότερα, σε καλό τελικά μας βγήκε.

View attachment 38401Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους παλικάρια, και ιδιαίτερα στους "αρρώστους" που την βλέπουμε ακόμα και στον ύπνο μας…
Δημήτρη Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!

ΜΒ βλέπω με FSF σε ρέλι! Υποθέτω ΜΒ32.

Για πες...λεπτομέρειες!!!

Ένα τέτοιο στήσιμο σκέπτομαι να κάνω για το 16αρι όμως... για πες του 12αριου να συγκρίνω...

Δημήτρη Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!

ΜΒ βλέπω με FSF σε ρέλι! Υποθέτω ΜΒ32.

Για πες...λεπτομέρειες!!!

Ένα τέτοιο στήσιμο σκέπτομαι να κάνω για το 16αρι όμως... για πες του 12αριου να συγκρίνω...
Καλημέρα. Ναι ΜΒ32 είναι. cx2000_1.80x34_couvete_fsf_έλικα Θωδη_νο7. Σε 67αρι κλείσιμο 62.

Καλημέρα. Ναι ΜΒ32 είναι. cx2000_1.80x34_couvete_fsf_έλικα Θωδη_νο7. Σε 67αρι κλείσιμο 62.
Να είσαι καλά!

Είναι "κλασικό" στήσιμο της ΜΒ Χ 32... και για το 16αρι...περίπου όσο το δίνουν κάποιοι πίνακες και παρόμοια το στήνουν και οι γείτονες Ιταλοί....

1,80 Χ 0,8536= 1,52 γρ. / 34 Χ 0,8536=29 γρ. = ~ 1,50 Χ 29 , 16/67 ρέλι στο 16αρι!

Καλή Χρονιά με το Καλό να έχεις!

Να είσαι καλά!

Είναι "κλασικό" στήσιμο της ΜΒ Χ 32... και για το 16αρι...περίπου όσο το δίνουν κάποιοι πίνακες και παρόμοια το στήνουν και οι γείτονες Ιταλοί....

1,80 Χ 0,8536= 1,52 γρ. / 34 Χ 0,8536=29 γρ. = ~ 1,50 Χ 29 , 16/67 ρέλι στο 16αρι!

Καλή Χρονιά με το Καλό να έχεις!
Επίσης καλή χρονιά με υγεία.

Βολτα 1:30 λόγω χαλάζι βροχής..
Φερμα στο πρώτο, παω εκεί βλέπω το σκυλί σανίδα, περνάω από πάνω παω προς το σκυλί κοίταγε την ΓΗ, στο 1 μέτρο εγω κάνω πρρρ να το σηκώσω ξεκολλάει από την μύτη του και πιάνει έξω από το πυκνό και ξανά σηκωθείκε δεν έριξα..
Βρίσκει το δεύτερο φερμα πιάνω θέση σηκωθείκε ριχνω μια μέσα στα κλαριά..παει να το πιάσει ο σκυλος σηκωθείκε και σέρνει κατω σε ένα ρεμα, από πίσω φερμα και περπάτημα κάπου το μπλοκαρι φερμα έσπαγε πέρναγε από πάνω και ξανα φερμα γύρω γύρω τα ίδια 15λ αυτό χαλάζι να μην βλέπω και να πονάνε τα μούτρα μου :D πετάω πέτρες τίποτα τελικά το έπιασε είχε σπάσει στην άκρη το φτερό..

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία.
Σημερ το πρωί έφτασα πατρίδα οικογενειακός.
Αύριο πρωί χαλαρη βόλτα στα πουρνάρια χαμηλά στο χωριό σε κάνα πονηρό σημείο γιατί την προηγούμενη φορά με το χιονιά ψηλά χαμηλά δεν είχαμε βρει τίποτα...

View attachment 38473
View attachment 38474
Σήμερα είχαμε διάσωση συναδέλφου κυνηγού(στρατιωτικός). Το πόδι του το διέλυσε.

Του σφηνώθηκε το πόδι σε δύο βράχια και έπαθε κάταγμα κνήμης περόνης.

ΥΓ.

Οπου και αν είστε 199 η 112 αν δεν πιάνει.

Προσοχή....
Χρόνια πολλά καλή χρονιά να έχεις φίλε μου πολλά συγχαρητήρια τον να βοηθάς τον συνάνθρωπο σου είναι ότι το καλύτερο .RESPECT.

Status
Not open for further replies.
Back