Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
1.5 ωριτσα το μεσημερι με βροχή, παρεα με τον αδελφο...με μια παλια γνωριμη ασχοληθείκαμε...την 1η φορα μας την εκανε νωρις κ βρηκαμε ζεστη θεση...ηξερα που ειχε παει στο περιπου κ οντως ηταν εκει...ωραιο ανεβασμα απο τη μικρη στα πυκνα,αλλα η βασίλισσα δεν βγεικε πανω μας...επελεξε διαμήκος το πυκνό κ βγείκε στην πισω μερια...αυτα..

Τέσσερα ή πέντε πουλιά... τρία μέρη άλλαξα.... πολύ νευρικά... χωρίς να πιέζονται από τα σκυλιά.... όλα έφευγαν 30-40 μέτρα μπροστά. Αρκετό περπάτημα αλλά δε μας έδωσαν ευκαιρίες.... μόνο το ένα το σηκώσαμε τρεις φορές.....τα υπόλοιπα λες και εξαφανίζονταν....Screenshot_2021-12-30-16-40-07-955_com.garmin.android.apps.connectmobile.jpg

Τέσσερα ή πέντε πουλιά... τρία μέρη άλλαξα.... πολύ νευρικά... χωρίς να πιέζονται από τα σκυλιά.... όλα έφευγαν 30-40 μέτρα μπροστά. Αρκετό περπάτημα αλλά δε μας έδωσαν ευκαιρίες.... μόνο το ένα το σηκώσαμε τρεις φορές.....τα υπόλοιπα λες και εξαφανίζονταν....View attachment 38729
Του δίνεις και καταλαβαίνει...

Δυνατές μέρες οι τελευταίες.... Οποία πουλια το παιζουν ανήσυχα.... την δευτερη φορα καθηλόνονται μπροστά στον αρχηγό της αγέλης μου...
Εγω οποία κάνουν γλέντια τα ξεκινάω στα σηκωματα, εχω κανει 19 σε μια ανοίξαμε βεντέτα αλλα αυτές οι βεντέτες τον Φεβρουάριο μην χάνουμε την ώρα με αυτές τωρα που έχει και ήσυχες.

Χεραιτω τη παρέα.
Βγήκα ρη βόλτα μου νωρίς το μεσημεράκι, επέλεξα ενα κομμάτι που είχα να επισκεφθώ μια 10ετια......αν εξαιρέσεις τις δυο βίλλες που φύτρωσαν και την αποψίλωση ενός μεγάλου μέρους απο πυκνό.......ίδιο είναι..... .sarcastic.
Στη δράση τώρα, 3 κορίτσια βρηκε ο Bravo, η 1η την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, προφανώς δεν είχε ορεξη για στενές επαφές, η 2η πιο θαρραλέα φερμαρίστηκε δυο φορές απο τον σκυλάκο αλλα τα ξερά φύλλα πρόδωσαν την προσέγγιση μου οσο και αν προσπάθησα να πλησιάσω αθόρυβα, δεν κατάφερα να τη δω παρόλο που την άκουσα, προφανώς δεν πήρε ύψος παραπάνω απο τα ρύκια.
Δεν την ξαναβρήκα ποτέ, η 3η αν και έκανε κοντινά πηδηματάκια φερμαρίστηκε σταθερά απο τον σκυλάκο μεσα στα πυκνά βάτα, πλησίασα αρκετά και στο σήκωμα τις εριξα μια μπηχτη μέσα στα φύλλα δίχως να τη πετύχω, επόμενη αναμέτρηση μς την ίδια βασίλισσα μετα κανα15λεπτο, τη βρήκε ο Bravo σε ενα πολλη πυκνό ανηφορικό , φερμαρίστηκε όμορφα και σηκώθηκε καμιά 15αρια μέτρα πίσω απο κλαδιά και βάτα, ούτε αυτή η τουφεκιά ομως στάθηκε ικανή να χαϊδέψω τη θαρραλέα βασίλισσα, πηρε τον ανήφορο προς μια κατοικιά και δεν επιχείρησα να πλησιάσω μιας και είδα πρόβατα.
Όμορφα ηταν αν και το ομορφότερη στιγμή μου τη πρόσφερε το ζευγαράκι πανω στο δρόμο καθως έφευγα
20211230_155916.jpg
20211230_155903.jpg

Σήμερα 5ωρο κυνήγι σε κλαρί (να σπάσει και λίγο η μονοτονία του πουρναριού). Βρήκα 5 πουλιά (μεταξύ τους ένα ζευγάρι) τα οποία αν και δεχόταν το σκυλί, μόλις πλησίαζα γινόταν καπνός. Τα πουλιά σε άκρες από χωράφια και δρόμους.
εικόνα_Viber_2021-12-30_20-05-12-839.jpg

Τέσσερα ή πέντε πουλιά... τρία μέρη άλλαξα.... πολύ νευρικά... χωρίς να πιέζονται από τα σκυλιά.... όλα έφευγαν 30-40 μέτρα μπροστά. Αρκετό περπάτημα αλλά δε μας έδωσαν ευκαιρίες.... μόνο το ένα το σηκώσαμε τρεις φορές.....τα υπόλοιπα λες και εξαφανίζονταν....View attachment 38729
Ποιά εφαρμογή ειναι αυτή;

Status
Not open for further replies.
Back