Η πάρε το μπλε σπρέι που βάζουν οι κτηνίατροι. Το μελάνι που λένεΕυχαριστώ Χρύσανθε!Κανω ήδη τις πλύσεις,θα παρω κ το σπρει!
Η πάρε το μπλε σπρέι που βάζουν οι κτηνίατροι. Το μελάνι που λένεΕυχαριστώ Χρύσανθε!Κανω ήδη τις πλύσεις,θα παρω κ το σπρει!
Το θέμα είναι να μπαίνει στο σάκο και όχι δείπνο για τα ποντίκια.Έξοδος με ομίχλη και υγρασία.... τέσσερα ανήσυχα πουλιά σε άκρες δεν ανέχτηκε κανένα τα σκυλιά.....το ένα μας ακολούθησε.....απορτ από τα δέντρα πάλι.... καλή συνέχεια σε όλους...View attachment 38657View attachment 38658
Ο καλύτερος σχεδιασμός.χαχα
Μπράβο Γιώργο. Υγεία να έχουμε να περπατάμε μαζί με τα σκυλάκια μας. Καλή χρονιά να έχουμεΑνήσυχα και λίγα..View attachment 38807View attachment 38808View attachment 38809Να είμαστε γεροί να περπατάμε.. καλή συνέχεια.
...
Μπράβο και στους δύο σας Κώστα. Υγεία κυρίως για να περπατάμε μαζί με τα σκυλάκια μας. Καλή συνέχεια και καλή χρονιάΣήμερα 4,5 ώρες κυνήγι σε πουρνάρι με αέρα, βρήκα 4 πουλιά τα οποία περιέργως δέχτηκαν φέρμα. Η αυλαία για φέτος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Αύριο ξημερώνει μια καινούρια ημέρα - ένας καινούριος χρόνος. Καλή χρονιά να έχουμε και όπως είπε και ο Γιώργος παραπάνω, να είμαστε γεροί να περπατάμε...
View attachment 38814
Έλα το κορίτσι να παίρνει σειρά σιγά σιγά.
Καλή χρονιά καί σέ εσένα δυστυχώς κάποια πράγματα μας σημαδεύουν για όλη μας τη ζωή. Να σε γέρος και δυνατός να τον θυμάσαι.Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους
Συγχαρητήρια για την διάσωση
Εχω υποστεί ακριβώς το ίδιο ατύχημα για τον ίδιο λόγο σε εκπαιδευτικό πέρδικας το 2002 και το έχω καταγράψει και σε βίντεο με τις τεράστιες Sony Hi 8 που υπήρχαν τότε.
Το πόδι μου σφήνωσε σε πέτρα πηγαίνοντας να βγω το βάρος ολου του σώματος έμεινε εκεί με αποτέλεσμα κάταγμα περόνης -αστραγάλου και καταστροφής χιαστού.
Είχα Αγιο διότι με αερομεταφορά με έφεραν απόγευμα στην Αθήνα , από το Βενιζέλος με περίμενε ασθενοφόρο και μπήκα κατευθείαν χειρουργείο , και έτσι με εγχείρηση που τοποθετήθηκε λάμα τιτανίου με 7 βίδες , αποκαταστάθηκε το πόδι μου.
Με πολύ άσκηση και φυσιοθεραπείες σε 4 μήνες κυνήγησα κανονικά με προσοχή.
Τότε είχα τέτοια φυσική κατάσταση και τρέλα που έτρεχα παράλληλα με τα πόιντερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στην υγρασία είχα ενοχλήσεις αλλά μετά δύο χρόνια σε πιστη εφαρμογή των Ιατρικών πρωτοκόλλων με νέα εγχείρηση αφαιρέθηκαν τα επιθέματα ( Τιτάνιο- Βίδες) και έγινα όπως παλιά.
Στο τοπικό επαρχιακό νοσοκομείο στη πόλη που ήμουν, ήθελαν να με ξεπετάξουν με ένα γύψο και ένας καλός ορθοπεδικός μου είπε αν τους ακούσεις και φοβηθείς την εγχείρηση θα μείνεις εγγυημένα κουτσός, Κοίτα γύρω σου..................... όλους αυτούς που κουτσένουν
Πέστε στον άνθρωπο να κάνει ότι πρέπει και θα κυνηγήσει ξανά
ΥΓ.
Την προηγούμενη εβδομάδα έχασα το μεγάλο μου Πόιντερ σε ηλικία 14 χρονών από γηρατειά και όσο και αν το περίμενα η απώλεια είναι μεγάλη διότι με αυτό τον σκύλο ολοκληρώθηκα σαν κυνηγός και είδα πράγματα που διάβαζα αλλά δεν είχα ξαναδεί.
Με αυτόν τον σκύλο γεράσαμε μαζί και ασπρίσαμε μαζί.........................
Δυστυχώς εξαιτίας άλλων προβλημάτων το θρήνησα βουβά και χωρίς δάκρυα όπως δυστυχώς καμιά φορά υπαγορεύει η ζωή
και ξέρει να το κάνει αυτός που χάνει έναν πραγματικό σύντροφο .
Όταν θα μπορώ θα γράψω στην σχετική σελίδα.
Να χαίρεστε το παρόν και να μην αναβάλετε ποτέ τίποτα
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ
Καλά τους έκανες .
Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ έχω την σκυλίτσα μου με δυροφυλαρια από τις 19 Νοεμβρίου και έτσι το κυνήγι της τελειωσε για φετος την βλέπω κάθε μέρα και τρελενομαι. Αλλά πρώτα να γίνει καλά και του χρόνου να είμαστε καλά . Περαστικά σας.Εμένα με χτυπησε η ατυχία...Στο τελευταίο κυνήγι,μολις φτασαμε στο αμάξι ο σκυλος εγλειφε επιμονα την πατουσα του..Δυστυχως καπου πατησε κ του κοπηκε ολοκληρο κομματι απο ενα απι τα "μαξιλαρακια" της πατουσας!Ειμαστε μια εβδομαδα off και να δουμε ποσο ακομα...Καλή συνέχεια σε ολους,με υγεία
Αυτοί Γιάννη μου είναι οι κυνηγοί ανώτατου επιπέδου όπως θέλουν να ονομάζονται.χαχα. Και οι μπεκάτσες κάνουν παρέλαση στα πόδια τους . Εγώ που κυνηγάω μόνο φέρμα το μπιπερ και ο γέρος στα50 μέτρα και μας φεύγουν μπροστά στο πρώτο μπιπ.Τελευταίο κυνήγι για το 2021.
Ενα 3ωρο με το κουμπάρο μου κάναμε, παρέλαση απο κόσμο, πολλη βαβούρα.....αποτραβηχτηκαμε λιγο πιο ψηλά και βρήκαμε μονο ενα πουλάκι το οποίο κλαμπανισε ο κουμπάρος μου. Πάντως να μηη γίνω κακός τελευταία μερα του χρόνου αλλα αυτο με τα ανεξέλεγκτα σκυλιά εχει παραγίνει. Ήταν ο αλλος στο κάμπο , ειχε αμολυσει 4 σκυλιά και καθοταν με το gps να περιμένει.......Τώρα τη περίμενε δεν ξέρω........είμαστε εμείς στα 500 μέτρα πανω στη πλαγιά και τα σκυλιά του γύριζαν γύρω μας , που να κάτσει μπεκατσα έτσι....... το σίγουρο είναι οτι δε θα ξαναπάμε εκεί.....
Καλη χρόνια να έχεις εσύ και τα μωράκια σου. Και πόζες θα παίρνει και ξαπλώτες φερμες θα κάνει.