Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλή χρονιά καί σέ εσένα δυστυχώς κάποια πράγματα μας σημαδεύουν για όλη μας τη ζωή. Να σε γέρος και δυνατός να τον θυμάσαι.
Ευχαριστώ πολύ
Η μαγεία του κυνηγίου και οι στιγμές που ζούμε με τα σκυλιά μας ασκώντας αυτήν την δραστηριότητα μας κάνει να καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο αφού κάποια πράγματα λίγο πολύ τα ίδια ή/και σε παραλλαγές συμβαίνουν ή θα συμβούν στην κυνηγετική μας ζωή.
Ευτυχώς δύο παιδιά αυτού του σκύλου 6 χρονών σήμερα μου θυμίζουν κάθε μέρα τον πατέρα τους.

Να σε καλά Γιάννη,σε ευχαριστώ. Μπεκατσας ο φίλος. Την Δευτέρα κάνει χειρουργείο. Διότι πρέπει να φύγει το πρήξιμο τελείως από το πόδι. Όταν έφτασα εκεί, πρώτη κουβέντα που τού είπα ήταν, την πήρες?(να του ανεβάσω το ηθικό και να ξεχαστεί) Όχι μου λέει. Να είσαι γερός και θα κάνετε αντάμωμα του χρόνου... Γελούσε. Μέχρι να το κατεβάσουμε στο ασθενοφόρο πιάσαμε την κουβέντα για το κυνήγι και ξεχάστηκε με το πόδι. Υγεία να έχουμε και όλα αυτά μετά από χρόνια θα τα θυμόμαστε σαν μια μικρή ανάμνηση.
Καλημέρα Καλή χρονιά
Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά για την ψυχολογική βοήθεια που έδωσες στον συνάδελφο με το ατύχημα.
Οποιοι έχουν βρεθεί στο κρεβάτι του χειρουργείου πριν και μετά , έχουν αυτό τον φόβο , αν θα είναι μετά όπως πριν

Μετά από επικοινωνία με φίλο πέριξ Τριπόλεως προ λίγου οι κύριες λάμπουν με την απουσία τους παρά την πολυκοσμία ούτε ντουφέκια δεν πέφτει σε μεγάλος εύρος απόστασης

Καλημέρα κάλή Χρόνια! Το επιβεβαιώνω και γώ....έφαγα τα ποδια μου ...

Μετά από επικοινωνία με φίλο πέριξ Τριπόλεως προ λίγου οι κύριες λάμπουν με την απουσία τους παρά την πολυκοσμία ούτε ντουφέκια δεν πέφτει σε μεγάλος εύρος απόστασης
Τώρα μίλησα με φίλο γιατί εγώ είμαι για δουλειά τέσσερις διαφορετικές μεριές μπεκάτσα καμιά
Εντωμεταξύ και ο καιρός όπως το πάει θα βγάλουμε τα σορτσάκια λίγο

Καλημερα κι απο δω...
Βγηκαμε την 3ωρη καθηερωμενη πρωτοχρονιατικη βολτα μας....
1 πουλακι του διαβολου βρηκαμε 3 φορες το οποιο δεν στεκόταν με τιποτα...:(
Την πρωτη φερμα ζεστη θεση...στα επομενα 200m περιπου παλι τα ιδια...:mad: στην 3η φερμα λεω εδω σ'εχω....αμ δε...η κυρια ειχε βατραχοπηδησει γυρω στα 30m αριστερα κ γειά σας....:mad: εισα που την ακουσα...
Στις 11.00 η ωρα 17°C...που να μινει πουλί στη θεση του....hair.

20220101_101500.jpg

Εσίως το 2021, φτασαμε τις 20 εξόδους
(με 1000 ζώρια) και πανω απο 30 σηκώματα για τη σκυλίτσα, συμφωνα παντα με τα δικα μου δεδομενα...ελπιζουμε σε μια ομορφη συνεχεια κ το 2022...:) τα μαθήματα συνεχίζονται.!!

Αν δεν πιεστούν από ψηλά τα πουλιά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι .

Ουτε ψηλα εχει...ανοιξε η γη και τα εξαφανισε, εχθες κυνηγησα ψηλα και σημερα χαμηλα...

Εχθες πηγα Ελατη, Χρυσοβιτσι, Πιανα...ενα πουλι εφυγε φαντασμα. Σημερα απο Δαβιά και κάτω μεχρι βλαχοκερασια εφτασα πηρα μια λευκη πιθανον φαντασμα αυτο δεν το ακουσα.

IMG_20220101_081949~2.jpg
Χρόνια Καλα Καλή χρονιά σε όλους με υγεία . Ο στόχος επετεύχθη η πρώτη του 2022 ηρθε μαζί μας βρήκαμε άλλες τρεις αλλά πολύ ακαταδεκτες μέσα βαθιά στα πυκνά και σηκωνόταν 25,30 μέτρα από τό σκύλο. Αλλά δεν πειράζει καθόλου το θέμα ήταν να πιάσω στα χέρια μου την πρώτη βασίλισσα .

Attachments

• 420A8A7C-1B36-44DC-95B1-8231AAA5E13D.jpeg
    420A8A7C-1B36-44DC-95B1-8231AAA5E13D.jpeg
    338,4 KB · Προβολές: 57
  • 3C1E30D9-6E3C-4C60-A11D-898230020929.jpeg
    3C1E30D9-6E3C-4C60-A11D-898230020929.jpeg
    324,1 KB · Προβολές: 57
Μια γρήγορη βόλτα σήμερα στο κλαρί για να πάει καλά η χρονιά. Η πρώτη κυρία για φέτος έπεσε μετά από μια ωραία φέρμα και ένα κατακόρυφο σήκωμα. Μετά γρήγορα στο σπίτι, το τζάκι η τηγανιά και το ξινόμαυρο περίμεναν...

εικόνα_Viber_2022-01-01_17-43-54-192.jpg

Μια γρήγορη βόλτα σήμερα στο κλαρί για να πάει καλά η χρονιά. Η πρώτη κυρία για φέτος έπεσε μετά από μια ωραία φέρμα και ένα κατακόρυφο σήκωμα. Μετά γρήγορα στο σπίτι, το τζάκι η τηγανιά και το ξινόμαυρο περίμεναν...

View attachment 38889
Μπράβο Κώστα .... έκανες ποδαρικο.... καλή χρονιά με όμορφες στιγμές στα βουνά

Status
Not open for further replies.
Back