Ευχαριστώ πολύΚαλή χρονιά καί σέ εσένα δυστυχώς κάποια πράγματα μας σημαδεύουν για όλη μας τη ζωή. Να σε γέρος και δυνατός να τον θυμάσαι.
Καλημέρα Καλή χρονιάΝα σε καλά Γιάννη,σε ευχαριστώ. Μπεκατσας ο φίλος. Την Δευτέρα κάνει χειρουργείο. Διότι πρέπει να φύγει το πρήξιμο τελείως από το πόδι. Όταν έφτασα εκεί, πρώτη κουβέντα που τού είπα ήταν, την πήρες?(να του ανεβάσω το ηθικό και να ξεχαστεί) Όχι μου λέει. Να είσαι γερός και θα κάνετε αντάμωμα του χρόνου... Γελούσε. Μέχρι να το κατεβάσουμε στο ασθενοφόρο πιάσαμε την κουβέντα για το κυνήγι και ξεχάστηκε με το πόδι. Υγεία να έχουμε και όλα αυτά μετά από χρόνια θα τα θυμόμαστε σαν μια μικρή ανάμνηση.
Μετά από επικοινωνία με φίλο πέριξ Τριπόλεως προ λίγου οι κύριες λάμπουν με την απουσία τους παρά την πολυκοσμία ούτε ντουφέκια δεν πέφτει σε μεγάλος εύρος απόστασης
Τώρα μίλησα με φίλο γιατί εγώ είμαι για δουλειά τέσσερις διαφορετικές μεριές μπεκάτσα καμιάΜετά από επικοινωνία με φίλο πέριξ Τριπόλεως προ λίγου οι κύριες λάμπουν με την απουσία τους παρά την πολυκοσμία ούτε ντουφέκια δεν πέφτει σε μεγάλος εύρος απόστασης
Αν δεν πιεστούν από ψηλά τα πουλιά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι .
Οχι παντού...είναι σε κάποιες περιοχές που κρατάνε αρκετά αλλά σε άλλες είναι πολύ μέτρια..Εννοώ ψηλά βόρεια Ελλάδα έχει πουλιά αρκετά .Αλλά πολλά τα έξοδα για 3ημερα και 1200+ Χλμ
Μέχρι εδώ μυρίζουν ρε φίλε καλή σου ορεξη.Όπως πρέπει..... Βασιλικό φαγητό.
View attachment 38870
Περδικες και φασσες ροστο φιλαρακιΌπως πρέπει..... Βασιλικό φαγητό.
View attachment 38870
Να τα μααααςςςς......Ευρισκόμενος στο παρκινγκ ΠΓΝΠ 18:05 περασε μια κυρία από βουνό προς θάλασσα!
Κωστή αφου φέτος δε μπορώ να παω, έρχονται αυτές.......Να τα μααααςςςς......
Δουλεύει το pointer πισω....τη αγχώνεσαι...;;;Κωστή αφου φέτος δε μπορώ να παω, έρχονται αυτές.......![]()
Μπράβο Κώστα .... έκανες ποδαρικο.... καλή χρονιά με όμορφες στιγμές στα βουνάΜια γρήγορη βόλτα σήμερα στο κλαρί για να πάει καλά η χρονιά. Η πρώτη κυρία για φέτος έπεσε μετά από μια ωραία φέρμα και ένα κατακόρυφο σήκωμα. Μετά γρήγορα στο σπίτι, το τζάκι η τηγανιά και το ξινόμαυρο περίμεναν...
View attachment 38889