Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπερα ,καλη χρονια σε ολους 3 πουλακια σηκωσα σημερα δεν πηρα κανενα, αλλα ειδα καλυκες σε περιεργα σημεια υποπτευομαι οτι το παρανομο καρτερι μπεκατσας καλα κρατει λυπαμαι για τις βασιλισες που δολοφονουνται απο κατσαρολαδες

Δουλεύει το pointer πισω....τη αγχώνεσαι...;;;
Βεβαια θα τις φαει ο Φώτης, αλλα δεν .sex hard..big smile.
Η σημερινή.......βρήκε δυο πηρε μία!
test keyboard
Μου τις αφιερώνει ......και με την πρωτη ευκαιρία θα τις βάλουμε και στο τραπέζι! :)
Ευτυχώς και για το σκυλί μην τον φάει η κλεισούρα!

Χεραιτω ρη παρέα, καλη χρόνια με υγεία να έχουμε.
Πρώτη έξοδος για το νεο ετος που ξεκίνησε με το δεξι μιας και είχα τη πρώτη αγκαλίτσα για το 2022 εστω και με αρκετή περιπέτεια.
Με τον αγαπητό μου κουμπάρο και το καλό μου φίλο Μάκη.
Αν εξαιρέσουμε τη πρωινή ψύχρα μόλις σηκώθηκε καλά ο ήλιος μας έκαψε, βγάλαμε τα χοντρά και μείναμε με τα ψιλά φλις. Παράξενη μέρα με την έννοια οτι υπήρχαν πουλιά αλλα ειχαν αναστατη συμπεριφορά μιας και οι περισσότερες εκαναν φτερό απο μακριά. 6-7 πουλιά βρήκαμε αλλα μονο οι δυο έμειναν στα σκυλιά, η πρώτη φερμαρίστηκε και απο τα τρια σκυλιά μας αλλα μεσα σε πολλή πυκνό δίχως να μπορέσουμε να φτάσουμε κοντά της, η 2η και τελευταία χρονικά κατα της 12:30 φερμαρίστηκε αρχικά απο τξν επανιελα του κουμπάρου μου και κόλλησε δίπλα της ο Bravo στην άκρη απο το πυκνό, κλείσαμε το κομμάτι και η όμορφη βασίλισσα σηκώθηκε κατακόρυφα βγήκε απο το πυκνό και στο μπασιμο ξανα προς το πυκνό μια τουφεκιά μου τη διπλωσε πανω στα πουρνάρια και εκει ξεκινάει η περιπέτεια.......τρια σκυλιά να μη τη βρίσκουν κατω απλα γιατί σκαλωσε, να μην τα πολυλογώ μετα μισή ωρα και ισα που θα επερνα απόφαση η πρώτη μπεκατσα του 2022 θα πήγαινε χαμένη το αετησιο ματι του Μάκη είδε ενα φτερό να πέφτει απο ψηλά στο πουρναρι, κουνησαμε και οι τρείς μαζι το ψηλό δέντρο και η όμορφη βασίλισσα επεσε στα χέρια μου...φύγαμε αρον αρον γιατι τα τηλέφωνα είχαν παρει φωτιά.
Καλη συνέχεια για όλους.........

Χεραιτω ρη παρέα, καλη χρόνια με υγεία να έχουμε.
Πρώτη έξοδος για το νεο ετος που ξεκίνησε με το δεξι μιας και είχα τη πρώτη αγκαλίτσα για το 2022 εστω και με αρκετή περιπέτεια.
Με τον αγαπητό μου κουμπάρο και το καλό μου φίλο Μάκη.
Αν εξαιρέσουμε τη πρωινή ψύχρα μόλις σηκώθηκε καλά ο ήλιος μας έκαψε, βγάλαμε τα χοντρά και μείναμε με τα ψιλά φλις. Παράξενη μέρα με την έννοια οτι υπήρχαν πουλιά αλλα ειχαν αναστατη συμπεριφορά μιας και οι περισσότερες εκαναν φτερό απο μακριά. 6-7 πουλιά βρήκαμε αλλα μονο οι δυο έμειναν στα σκυλιά, η πρώτη φερμαρίστηκε και απο τα τρια σκυλιά μας αλλα μεσα σε πολλή πυκνό δίχως να μπορέσουμε να φτάσουμε κοντά της, η 2η και τελευταία χρονικά κατα της 12:30 φερμαρίστηκε αρχικά απο τξν επανιελα του κουμπάρου μου και κόλλησε δίπλα της ο Bravo στην άκρη απο το πυκνό, κλείσαμε το κομμάτι και η όμορφη βασίλισσα σηκώθηκε κατακόρυφα βγήκε απο το πυκνό και στο μπασιμο ξανα προς το πυκνό μια τουφεκιά μου τη διπλωσε πανω στα πουρνάρια και εκει ξεκινάει η περιπέτεια.......τρια σκυλιά να μη τη βρίσκουν κατω απλα γιατί σκαλωσε, να μην τα πολυλογώ μετα μισή ωρα και ισα που θα επερνα απόφαση η πρώτη μπεκατσα του 2022 θα πήγαινε χαμένη το αετησιο ματι του Μάκη είδε ενα φτερό να πέφτει απο ψηλά στο πουρναρι, κουνησαμε και οι τρείς μαζι το ψηλό δέντρο και η όμορφη βασίλισσα επεσε στα χέρια μου...φύγαμε αρον αρον γιατι τα τηλέφωνα είχαν παρει φωτιά.
Καλη συνέχεια για όλους.........
Γατούλης ο Μάκης! .yel.αρχείο λήψης.jpeg

Εχω βάλει μονωτικη ταινία γιατί μου "κόβει " το δάκτυλο.
Άστα να πάνε, πέρυσι σε περπατητό κυνήγι ταιχλας βαράω μία και πάω να πετάξω πέτρα στο σκυλί να μπει στο πυκνό.Την πετάω και καταλαβαίνω στο χέρι τσούξιμο.Μου το είχε σκίσει μπροστά στη ρόγα, αίμα να μην σταματάει.Πάω ενώ το σταμάτησα και για καρτέρι γιατί δεν ήθελα να χαθεί η μέρα και ξανά πλημμύρα....Από τότε με ενοχλεί και εμένα όταν πατάω τις σκανδάλες ειδικά στο μπαικαλ ιζη54 που είναι σκληρές..

test keyboard
Μου τις αφιερώνει ......και με την πρωτη ευκαιρία θα τις βάλουμε και στο τραπέζι! :)
Μην αγχωνεσαι αδερφε
Να γινει εντεκως καλα το κοριτσακι σας και δεν παθαινει τιποτε ο ποιντερας.love.

Άστα να πάνε, πέρυσι σε περπατητό κυνήγι ταιχλας βαράω μία και πάω να πετάξω πέτρα στο σκυλί να μπει στο πυκνό.Την πετάω και καταλαβαίνω στο χέρι τσούξιμο.Μου το είχε σκίσει μπροστά στη ρόγα, αίμα να μην σταματάει.Πάω ενώ το σταμάτησα και για καρτέρι γιατί δεν ήθελα να χαθεί η μέρα και ξανά πλημμύρα....Από τότε με ενοχλεί και εμένα όταν πατάω τις σκανδάλες ειδικά στο μπαικαλ ιζη54 που είναι σκληρές..
Για να φτάσει στο σημείο να σου ματώσει την ρόγα του δαχτυλου η σκανδάλη σημαίνει ότι η επιφάνεια της είναι "άγρια" κ οχι λεία...

Μια δευτερη εκδοχή κ επειδή οπως λες είναι σκληρές οι σκάνδαλες κ προφανως βάζεις παραπανω ζόρι ενδέχεται καποιες φορες να γλιστράει το δάχτυλο κατά την βολή κ να βρίσκει στον υποφυλακτηρα........

Για να φτάσει στο σημείο να σου ματώσει την ρόγα του δαχτυλου η σκανδάλη σημαίνει ότι η επιφάνεια της είναι "άγρια" κ οχι λεία...

Μια δευτερη εκδοχή κ επειδή οπως λες είναι σκληρές οι σκάνδαλες κ προφανως βάζεις παραπανω ζόρι ενδέχεται καποιες φορες να γλιστράει το δάχτυλο κατά την βολή κ να βρίσκει στον υποφυλακτηρα........
Η πέτρα ευθύνεται Τάσο.Απλά μετά από αυτό έμεινε και σημάδι,καθώς το κόψιμο ήταν βαθύ και μεγαλούτσικο, ενοχλεί λίγο με τις σκληρές.Αλλά εντάξει όλα παλεύονται!!

test keyboard
Ρε τον τσιλιμίγκρα το Φωτη...:p

Καλημερα κι απο δω...
Βγηκαμε την 3ωρη καθηερωμενη πρωτοχρονιατικη βολτα μας....
1 πουλακι του διαβολου βρηκαμε 3 φορες το οποιο δεν στεκόταν με τιποτα...:(
Την πρωτη φερμα ζεστη θεση...στα επομενα 200m περιπου παλι τα ιδια...:mad: στην 3η φερμα λεω εδω σ'εχω....αμ δε...η κυρια ειχε βατραχοπηδησει γυρω στα 30m αριστερα κ γειά σας....:mad: εισα που την ακουσα...
Στις 11.00 η ωρα 17°C...που να μινει πουλί στη θεση του....hair.

View attachment 38861

Εσίως το 2021, φτασαμε τις 20 εξόδους
(με 1000 ζώρια) και πανω απο 30 σηκώματα για τη σκυλίτσα, συμφωνα παντα με τα δικα μου δεδομενα...ελπιζουμε σε μια ομορφη συνεχεια κ το 2022...:) τα μαθήματα συνεχίζονται.!!
Ουτε ψηλα εχει...ανοιξε η γη και τα εξαφανισε, εχθες κυνηγησα ψηλα και σημερα χαμηλα...

Εχθες πηγα Ελατη, Χρυσοβιτσι, Πιανα...ενα πουλι εφυγε φαντασμα. Σημερα απο Δαβιά και κάτω μεχρι βλαχοκερασια εφτασα πηρα μια λευκη πιθανον φαντασμα αυτο δεν το ακουσα.
View attachment 38877
Χρόνια Καλα Καλή χρονιά σε όλους με υγεία . Ο στόχος επετεύχθη η πρώτη του 2022 ηρθε μαζί μας βρήκαμε άλλες τρεις αλλά πολύ ακαταδεκτες μέσα βαθιά στα πυκνά και σηκωνόταν 25,30 μέτρα από τό σκύλο. Αλλά δεν πειράζει καθόλου το θέμα ήταν να πιάσω στα χέρια μου την πρώτη βασίλισσα .
Μια γρήγορη βόλτα σήμερα στο κλαρί για να πάει καλά η χρονιά. Η πρώτη κυρία για φέτος έπεσε μετά από μια ωραία φέρμα και ένα κατακόρυφο σήκωμα. Μετά γρήγορα στο σπίτι, το τζάκι η τηγανιά και το ξινόμαυρο περίμεναν...

View attachment 38889
καλησπερα ,καλη χρονια σε ολους 3 πουλακια σηκωσα σημερα δεν πηρα κανενα, αλλα ειδα καλυκες σε περιεργα σημεια υποπτευομαι οτι το παρανομο καρτερι μπεκατσας καλα κρατει λυπαμαι για τις βασιλισες που δολοφονουνται απο κατσαρολαδες
test keyboard
Μπράβο σας αγόρια μου για τις αγκαλίτσες και σε όσους δε τη κατάφεραν σηνερα για τη προσπάθεια.

Χαιρετω την ομαδα...
Σημερα αποφασησα να τραβιχτω λιγο ψηλωτερα για την αναζητηση της μπεκατσας,σε ενα μερος το οποιο δεν το εψαξα καθολου φετος...
Αρχικα 4°C κ φουλ υγρασια...απο τις 08.00 -12.00 χωρτασαμε ομορφες εικονες σε πουρναρι,βατα,αγραπιδιες κ βελανιδιες mix...
Με τη σεντρα φερμα απο τη Ria τουλαχιστο 3' κ δεν ηθελε να σηκωθει η μπεκατσα...στο τελος εκανα εγω θορυβο να σηκωθει το πουλι...η κυρα εφυγε προς τα βαθια κ της εκοψα την πορεια οριακα...
Στα επομενα 50m σε πιο σφηχτο σημειο,καρφωμα απ'εξω κ φερμα απο τη μικρη....πολυ ποδαρωμα η βασιλισσα αλλα η Ria την πηγενε πονταρωντας χερι-ποδι....δυστιχως το πουλι μου βγεικε στα 35+ m της εκανα 2 σμπαρα αλλα ματαια...στα επομενα 100m την ξανα μπλοκαρει η μικρη κ εκει την πατησα....σηκωθεικε το πουλι κ με τη 2η τουφεκια πεφτει κοψοφτερη σε βατονα μηκους 30m που ουτε φιδι δεν περνουσε...η μικρη μπεικε,σκηστικε κ ποντοφερμαριζε το πουλι για κανα 5'...δυστιχως εμεινε εκει αφου ηταν το σημειο απροσπελαστο...:( τσαμπα οι προσπαθειες 30' που εκανα...:(
Στη συνεχεια βρεικαμε αλλες 2 κυριες
(εκ των οποιων η μια ΙΣΩΣ ηταν απο προηγουμενο σηκωμα)...αυτες ηταν στα βαθια αλλα ηταν λιγο ακαταδεχτες...παρολο τα μονοσμπαρα που προσπαθεισα, δεν καρπώθεικα καμια...οποτε αρκεστεικα στη μια...δεν με πολυκαιει να πω την αληθεια,παρα μονο τη σκυλιτσα που εχει πιασει για τα καλα το νόημα κ γινεται ολο κ καλυτερη...:)
Συνολο 3 πουλια 1 στο χερι κ 1 χαμενο =5 σηκωματα...και αλλο ενα σχολειο για τη μικρη, ελαβε τελος...
Καλη συνεχεια σε ολους...;)

20220102_084725.jpg
20220102_102906.jpg
20220102_103123.jpg
Σκησαμε κ τα πτηχεία μας σημερα....:(

20220102_105056.jpg
20211214_161110.jpg

Εσύ τις εκαψες. ΧΑ ΧΑ ΧΑ μπράβο φίλε μου.
Τι έκαψα ρε Λάμπρο ανατινάχτηκε η μπεκάτσα στον αέρα γεράκωσε σαν πέρδικα δεν μπορούσε ούτε φτερό να βαρέσει πήγα εκεί ακριβώς που προσγειώθηκε καταμεσίς στον λογγο σφαχτηκα βρήκα αίμα και μπεκάτσα πουθενά
Έφαγα τον τόπο εγώ και το σκυλί τίποτα που πήγε και τρυπωσε ένας θεός ξέρει
Ξενέρωσα τελείως αλλά τουλάχιστον μου θύμισε λίγο από τα παλιά το σκυλί Screenshot_20220102-124459_Photos.jpg

Status
Not open for further replies.
Back