Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μια 3ωρη βολτουλα σημερα (09.30-12.30) με -3°C και ανα σημεια λιγο χιονι που ειχε ριξει χθες σε εκεινη την περιφερεια...στο μερος αυτο ειχα να παω καιρο...ενα πουλακι βρεικαμε χωμενο λιγο μεσα στα πευκα το οποιο μας την εκανε χωρις να τη παρει χαμπαρι το σκυλι...οσο κ αν ψαξαμε δεν την ξανα βρεικαμε...επειτα επισκεφθηκα το μερος που βρηκα την χθεσινη κυρια....ηταν κ παλι εκει χωμενη στα πευκα παραδιπλα....κ παλι ακαταδεκτη στη φερμα...μια με τον κυλινδρο στο ξεφωτο κ τελος....
Το εδαφος τσιμεντο στα πεδινα κ ξενικοτερα στα ξεφωτα....στα πυκνα μια χαρα υγρασια εχει για τα πουλια.

View attachment 40628
View attachment 40630
View attachment 40631

Θερμοκρασια -3°C με πολυ παγο.
Φυσιγγια ιδιογομωση SIPE 33gr No9 μαλλινόταπο....

Υ.Γ. Και ενα φρεσκο θυμα γερακιου...πρωινο μαλλον.

View attachment 40633
Αντε ρε έσπασε η γκίνια.

Δυνατά ολοήμερα κυνήγια με πολλές συναντήσεις και τα κουτάβια μας να παίρνουν μαθήματα από τα λάθη τους.
View attachment 40658

View attachment 40659

View attachment 40660
Και φυσικά με καλή παρέα. OFF ROAD

View attachment 40662
Γεια σου ρε Σωτο...
Μπράβο σας λεβέντες!
Ωραίος σκυλος, το μοντέλο στο αυτοκίνητο!!!
Φτου φτου μη το ματιασω!

Βολτα πριν το χιόνι.. φέρμα παω ξεκίνησε 50-60μ ποντάρισμα είχα περάσει από πάνω 10μ να βλέπω προχώρησε ο χομπίστας και εγω πατάω ένα ζευγάρι ρίχνω και στις 2 περνω την μία, απορτ.. συνεχίζω βρίσκει 1 φερμα πόση ώρα δεν μπόρεσα να ρίξω.. στο γύρισμα φερμα λίγο ποντάρισμα φερμα σταθερή περιμένω σηκωθείκε της ρίχνω 2 μακριά χωρίς να δω ότι έπεσε παει το σκυλί προς τα εκεί που έριξα πετάγεται άλλη μια ρίχνω τίποτα ακούει το ντουφεκι έρχεται ψάχνει εκεί τίποτα παω προς την μεριά της πρώτης βλέπω κατω το πουλί, το κάνει απορτ.. το είχε πιάσει και το παρατήρησε όταν άκουσε το αλλο ντουφεκι.. ..
λαθάκια ακόμα ο χομπίστας.
Πολυ ωραίος ο χομπιστας.
Εμφανισιακά εντυπωσιακός αλλά και κυνηγετικα πολύ ωραίος.
Να τον χαίρεσαι

Δυνατά ολοήμερα κυνήγια με πολλές συναντήσεις και τα κουτάβια μας να παίρνουν μαθήματα από τα λάθη τους.
View attachment 40658

View attachment 40659

View attachment 40660
Και φυσικά με καλή παρέα. OFF ROAD

View attachment 40662
Γεια σου ρε Σωτο...
Ίσιωμα όλα..... Είτε με τα νέα είτε με τα μεγάλα....! Δυνατός....

Μια 3ωρη βολτουλα σημερα (09.30-12.30) με -3°C και ανα σημεια λιγο χιονι που ειχε ριξει χθες σε εκεινη την περιφερεια...στο μερος αυτο ειχα να παω καιρο...ενα πουλακι βρεικαμε χωμενο λιγο μεσα στα πευκα το οποιο μας την εκανε χωρις να τη παρει χαμπαρι το σκυλι...οσο κ αν ψαξαμε δεν την ξανα βρεικαμε...επειτα επισκεφθηκα το μερος που βρηκα την χθεσινη κυρια....ηταν κ παλι εκει χωμενη στα πευκα παραδιπλα....κ παλι ακαταδεκτη στη φερμα...μια με τον κυλινδρο στο ξεφωτο κ τελος....
Το εδαφος τσιμεντο στα πεδινα κ ξενικοτερα στα ξεφωτα....στα πυκνα μια χαρα υγρασια εχει για τα πουλια.

View attachment 40628
View attachment 40630
View attachment 40631

Θερμοκρασια -3°C με πολυ παγο.
Φυσιγγια ιδιογομωση SIPE 33gr No9 μαλλινόταπο....

Υ.Γ. Και ενα φρεσκο θυμα γερακιου...πρωινο μαλλον.

View attachment 40633
Κωστή να σε ρωτήσω...

Βλέπω το ρελάκι "βαθούτσικο" και το ριγμένο φυσίγγιο σχετικά "σιδερωμένος" ο κάλυκας...λογικό με -3C...τι θα ρίξεις...

Είναι με γνήσια μάλλινη η couvette και diana; τι δόση αν επιτρέπεται και τι καψύλλιο;

Το ρίξες με κύλινδρο είπες... άρα το έστησες για αυτόν... η και για αυτόν...

Αντε ρε έσπασε η γκίνια.
Ελα μου ντε.....
Το ελεγα στο συνκυνηγο μου και γελαγε....του χρονου παλι μου λεει.....sarcastic....αααμμμ δικιο εχει....με εχουν γλωσσοφαει...τι να πω....:rolleyes:

Υ.Γ. Οταν καποιοι ξερουν πως καθε κυριακη παω για μπεκατσα κ με βλεπουν Σαββατο βραδυ φευγοντας απο τη δουλεια κ μου λενε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ........τοτε γαμησετα.....hair.

Ειμαι κ λιγο προληπτικος αλλα.........

Μ
Ελα μου ντε.....
Το ελεγα στο συνκυνηγο μου και γελαγε....του χρονου παλι μου λεει.....sarcastic....αααμμμ δικιο εχει....με εχουν γλωσσοφαει...τι να πω....:rolleyes:

Υ.Γ. Οταν καποιοι ξερουν πως καθε κυριακη παω για μπεκατσα κ με βλεπουν Σαββατο βραδυ φευγοντας απο τη δουλεια κ μου λενε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ........τοτε γαμησετα.....hair.

Καποιοι η καποιες;
Στους καποιους θα λες μπα κανει κρυω θα πηδαω
Στις καποιες θα λες μπα κανει κρυο θα κανω ερωτα
Ψεματα δεν θα λες
Αφου ειναι ερωτας η μπεκατσα και στα μερη σου πηδας απο πυκνο και πυκνο.sarcastic.
Αλλα η που δεν θα σε ξαναρωτησουν
Η που δεν θα σου ξανακατσει ουτε θυληκια μυγα
Η που θα σου κτυπανε χαραματα την πορτα.sarcastic.
Παντως κυνηγι θα βρισκεις.big smile.

με εχουν γλωσσοφαει...τι να πω....:rolleyes:

Υ.Γ. ... μου λενε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ........τοτε γαμησετα.....hair.

Τι προληπτικός ? έχει μάτι που "ΞΕΡΑΙΝΕΙ ΠΛΑΤΑΝΟ"!!!

Υ.Γ1
: απ' την πίσω πόρτα να φεύγεις...

Υ.Γ2: και αχνά... πολλές φορές με ρωτάνε "αύριο θα πάς;" , "όχι, είμαι κουρασμένος/έχω δουλεία/θα πάω για ψάρεμα , έχει μπουνάτσες... η γυναίκα το βράδυ : "θα πας κυνήγι αύριο;" , "όχι, κοιμήσου"...αξημέρωτα φεύγω , ε' και γυρίζω νωρίς-νωρίς , με κανένα κουνελάκι!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Ναι ναι..άστα αυτά,αφού όλο τις πετούσαν. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Ε αυτό λέμε αυτά τις πετουσαν και εγώ κοίταγα κάτω ακόμα τα σκυλιά που να τις δω στον αέρα χα χαχα. Τώρα που μπήκαν τα κουτάβια στο νοημα όλο πανω θα κοιταω να δεις τι καλός θα είμαι την επόμενη φορά χα χα χα

Σακη καλημερα

Βλεπω το ποστ σου και θυμαμαι και παλαιοτερα που εβαλες

Δεν ξερω τι παιζει γιατι δεν ασχολουμε με τετοια αλλα κοψτω ρε φιλε

Εαν εχεις κατι μετα παιδια ( υποθετω - δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει) πεστο σε αυτα και μην χαλας το θεμα της μπεκατσας

Αντρικια και ομορφα

Περασαν ομορφα οπως φαινετε στις φωτο και το μοιραστηκαν
Που ειναι το προβλημα;
Οτι πηραν 5-6;

Εαν κυνηγησαν ολοημερο δυο ατομα το βρισκεις υπερβολικο;

Αλλος παει μια ωρα αλλος δυο αλλος ολη μερα αλλος καθε μερα !

Μακαρι να ναι καλα ολοι οι συναδερφοι και να τους επιτρεπει η καθημερινοτητα τους να βφαινουν οσο πιο πολυ μπορουν!

Εχουμε ενα σωρο προβληματα αληθινα φιλε και σοβαρα

Μπαινουμε να ξεσκαμε εδω μεσα και κυνηγαμε συν των αλλων για να αφηνουμε πισω για λιγο τα σοβαρα που εχουμε ολοι να παλεψουμε

Υπαρχουν προβληματα πολυ δυσκολα που κραταμε μεσα μας- δεν τα βγαζουμε ολα στην φορα!

Και εδω μεσα ειναι σαν να κυνηγαμε ολοι μαζι αφου μοιραζομαστε την χαρα των εξορμησεων μεταξυ μας

Σε χαιρομαι οταν σε βλεπω με τα σκυλακια σου να βγαινεις και με την παρεα σου και να περνας καλα

Χαιρομαι που βλεπω να κυνηγας με φοντο το ομορφο εκκλησακι πουε φτιαξες!!!

Χαιρομαι να βλεπω και τα αλλα παιδια

Δικηγορος δεν ειμαι και δεν με νοιαζει εαν εχεις κατι με καποιο μελος- απλα αστο εκτος απο δω μεσα

Υπαρχουν και τηλεφωνα αμα δεν γουσταρεις κατι η καποιον

Status
Not open for further replies.
Back