Πια καρτερια μπεκατσας??? και δεν αρχινας τα δραμιαΧεραιτω ρη παρέα. Με τον κουμπάρο μου σηνερα κοντά 5 ώρες, αλλάξαμε 3 κομμάτια......2 πουλιά βρήκαμε και αυτα στο πυκνό πουρναρι στους γκρεμούς......Φυσικά μας έφυγαν ατουφεκιστες .
Χθές μόνος μου παρεάκι με τον Bravo, βρήκα πάλι 2 πουλάκια αλλα δεν μπόρεσα μονάχος να κλείσω το μεγάλο πυκνό παρόλο που τα πουλιά έμειναν στη φέρμα αρκετά λεπτά δεν κατάφερα να φτάσω ποτέ κοντά. Παντως περίμεναμε περισσότερα πουλιά με τη παγωνιά, ισως τα κομμάτια που επιλέξαμε σήμερα και χθες εγω να μην έβαλαν αλλα τα έχουμε τσεκάρει χρόνια και με τέτοιους καιρούς μας εδιανα πουλιά. Φυσικά να μην σχολιάσω τη γίνεται στα καρτερια γιατί θα αρχίσω τα καντήλια.
Σε πιο λιοσταση μαζευεις ελιες ειπαμε...;;;Πρωινή βόλτα σημερα, 2 πουλακια βρήκαμε αλλά ακατάδεκτα εκ των οποίων τη μια τη σηκώσαμε 2 φορές, αλλά μετά είχε ελιές και δεν ασχολήθηκα όπως θα ήθελα!
κατά τις 11:30 μια χήνα(νομίζω) χωρίς να πλησιασει πολυ εκεί που μαζεύαμε ελιές, έφερνε σβούρες μέχρι που χάθηκε. Αν και δεν έχω εμπειρία από τέτοιο πουλί, η κοιλιά του ήταν άσπρη και τα φτερά μαυρα και κιτρινιζε η μύτη της.
Τα'κανα παλιά αυτά Τόλη....τωρα μεγαλώσαμε και έχουμε οικογένειες. Οι αντιδικίες δε βγαίνουν σε καλό. Ειλικρινά όμως δεν εχω ορεξη να γράψω κατι άλλο, εχω ξενερώσει απίστευτα με αυτα που βλέπω και ακούω. Ενα μονο, είμαστε άξιοι της μοίρας μας, μονη μας βγάζουμε τα ματάκια μας δεν χρειάζεται βα κάνουν πολλα οι απέναντι μας.Πια καρτερια μπεκατσας??? και δεν αρχινας τα δραμια
Δεν έχεις ανάγκη, τις πας χέρι ποδι φέτος!Σε πιο λιοσταση μαζευεις ελιες ειπαμε...;;;![]()
Δεν έχεις ανάγκη, τις πας χέρι ποδι φέτος!![]()
Όντως ο παγετός την ζοριζει.... αλλά βρίσκει τον τρόπο να τραφεί.... τρεις μέρες τώρα που έχουμε παγετό με τις μέγιστες θερμοκρασίες 3 -4 βαθμούς πάνω από το μηδέν τα πουλιά έχουν χαμηλώσει.... αλλά δεν είναι αδύνατα.... σήμερα καθάρισα τις τρεις τελευταίες της Παρασκευής και Κυριακής και ήταν μια χαρά τετραπαχες.... μία μάλιστα άσπρη από το λίπος.... Σεβασμό ναι απέναντι της όπου υπάρχει πολύ χιόνι και παγωνιά....
Ενα λαθος του βρισκω Νικολη , που δεν σε αρχιζει στα καντηλια αλλα δεν θελω να στο πω και να μου κρατας μουτρα
Βολτα πριν το χιόνι.. φέρμα παω ξεκίνησε 50-60μ ποντάρισμα είχα περάσει από πάνω 10μ να βλέπω προχώρησε ο χομπίστας και εγω πατάω ένα ζευγάρι ρίχνω και στις 2 περνω την μία απορτ.. συνεχίζω βρίσκει 1 φερμα πόση ώρα δεν μπόρεσα να ρίξω.. στο γύρισμα φερμα λίγο ποντάρισμα φερμα σταθερή περιμένω σηκωθείκε της ρίχνω 2 μακριά χωρίς να δω ότι έπεσε παει το σκυλί προς τα εκεί που έριξα πετάγεται άλλη μια ρίχνω τίποτα ακούει το ντουφεκι έρχεται ψάχνει εκεί τίποτα παω προς την μεριά της πρώτης βλέπω κατω το πουλί το κάνει απορτ.. το είχε πιάσει και το παρατήρησε όταν άκουσε το αλλο ντουφεκι.. ..
λαθάκια ακόμα ο χομπίστας.
Τα ρίχνει από την αρχή της χρονιάς. συνηθισμένη κατάσταση αυτήΕνα λαθος του βρισκω Νικολη , που δεν σε αρχιζει στα καντηλια αλλα δεν θελω να στο πω και να μου κρατας μουτρα![]()
Μπραβο σας...Απο που να αρχίσω...Ολα τελεια...Δυνατά ολοήμερα κυνήγια με πολλές συναντήσεις και τα κουτάβια μας να παίρνουν μαθήματα από τα λάθη τους.
View attachment 40658
View attachment 40659
View attachment 40660
Και φυσικά με καλή παρέα. OFF ROAD
View attachment 40662
Γεια σου ρε Σωτο...