Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την Κυριακή που μας πέρασε ειμαι μαζί με τον συγκυνηγο μου σε ένα κομμάτι που ξέραμε ότι έχει ένα ή δύο πουλιά..... κάποια στιγμή σηκώνει ένα ο σκύλος του και ένα ο δικός μου ο μικρός..... πηγαίνουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις ...... δεν μας έδωσαν τουφεκιά.....ο μεγάλος μου ο σκύλος πάει στην παράλληλη ρεματιά και φερμαρει το ένα....μας ξαναφεύγει παρόλο που το τουφεκισαμε.... και φεύγει ακόμη μία φορά.... ψάχνοντας την στην πορεία της καταλήγουμε σε άλλο παράλληλο ρέμα από το αρχικό.....φερμα από το ποιντερ του Γιάννη και φεύγουν και οι δύο μαζί...... είχαν κάτσει στο ίδιο σημείο......με ένα μέτρο απόσταση η μία από την άλλη.....το ίδιο σήμερα με το πουλί που πήρα..... έκανε κύκλο και στο τελευταίο σήκωμα έφυγε 50 μέτρα πιο πάνω από το αρχικό της το πρωί.....

Την Κυριακή που μας πέρασε ειμαι μαζί με τον συγκυνηγο μου σε ένα κομμάτι που ξέραμε ότι έχει ένα ή δύο πουλιά..... κάποια στιγμή σηκώνει ένα ο σκύλος του και ένα ο δικός μου ο μικρός..... πηγαίνουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις ...... δεν μας έδωσαν τουφεκιά.....ο μεγάλος μου ο σκύλος πάει στην παράλληλη ρεματιά και φερμαρει το ένα....μας ξαναφεύγει παρόλο που το τουφεκισαμε.... και φεύγει ακόμη μία φορά.... ψάχνοντας την στην πορεία της καταλήγουμε σε άλλο παράλληλο ρέμα από το αρχικό.....φερμα από το ποιντερ του Γιάννη και φεύγουν και οι δύο μαζί...... είχαν κάτσει στο ίδιο σημείο......με ένα μέτρο απόσταση η μία από την άλλη.....το ίδιο σήμερα με το πουλί που πήρα..... έκανε κύκλο και στο τελευταίο σήκωμα έφυγε 50 μέτρα πιο πάνω από το αρχικό της το πρωί.....
Μπεκάτσα και λαγός έχουν πολλά κοινά στο πώς προσπαθούν να μπερδέψουν τα σκυλιά και εμάς

2 εχασα σήμερα τα φυσίγγια φταίνε οχι εμείς :p
Με τον καλό μου φίλο τον Κουρέα , κουτσομπολεύουμε τις αποτυχίες άλλων και λεμέ ...εντάξει δεν κόβανε τα φυσίγγια!!!.my man.
Όταν τα κάνουμε παρέα, λέμε μετά..."ρε καλά που δεν είχε κανέναν άλλο, να γίνουμε ρεζίλι...", βούβα, τσιμουδιά....νέκρα σου λέω!!!.sarcastic.

Και ένα σημερινό στιγμιότυπο...... ένα κλικ πριν το χαμένο πέναλτι.....χαχαχαView attachment 40373
Με τις μπεκάτσες δεν έχουμε πέναλτι έχουμε χτύπημα φάουλ σε πλεονεκτική θέση
Χαμένο πέναλτι αυτό ήταν άντε να συνέλθεις μετά.......baggio-italy-5.jpg

Με τις μπεκάτσες δεν έχουμε πέναλτι έχουμε χτύπημα φάουλ σε πλεονεκτική θέση
Χαμένο πέναλτι αυτό ήταν άντε να συνέλθεις μετά.......View attachment 40375
Άμα σου λέω πέναλτι.... σχεδόν χωρίς τερματοφύλακα..... και μη νομίζεις ότι έχω συνέλθει από το πρωί....παραμιλαω ακόμη....

Άμα σου λέω πέναλτι.... σχεδόν χωρίς τερματοφύλακα..... και μη νομίζεις ότι έχω συνέλθει από το πρωί....παραμιλαω ακόμη....
Καταλαβαίνω τι λες Βασίλη στα νεανικά μαλακισμένα χρόνια μου έβγαλα όπλο στο σφυρί μετά από τέτοιο ατυχές χτύπημα πέναλτι .big smile.
Και από τότε χτυπάω το κεφάλι μου

μπραβω σε ολουσας παιδες που κανεται την βωλταςαςς και βρησκαιτε και βαρατε εστω αυτα τα λιγα πουλιααα παντα η μηνες αυτοι λογω μεταβωλης θερμωκρασιας παιζουνεεεε,,δηλ αρχηζουνε κατεβαινουνε στο πουρναρι και υπαρχουνε και καπιες τοπικες μετακινησηςςς,,η μπωρη να δωση πουλια και πιω νοτια αν αισθανθουν να απηλουνται απο ακραιες θερμωκρασιεςςςς,,,παντως ητανε και θα ειναι μια καλη χρονιαααα για την μπεκατσουλαααα και πιστευωωω πανω απωλα να την σεβαστουμε τωρα με της παγωνιεςςςς να την αφησουμε να επιβιωσηηηη και οχι να την αφνησουμεεεεεε ;)

Κυνήγι back to back που λένε και στο χωριό μου , παρέα με το Στέφανο σήμερα τα πήγαμε καλύτερα από πλευρά καρπωσης
Και μια απίστευτη φάση με ζαρκάδι το οποίο φοβισμένο από τα σκυλιά ήρθε κατά πάνω μου καθώς με είδε στα δύο μέτρα , εγώ σταμάτησα το βηματισμό και αυτό με απέφυγε ελάχιστα , αλλιώς η σύγκρουση θα ήταν σφοδρή , τυχερός ήμουν
Ωραιος ρε σταυρο πηγα και γω τα πουλια τεσερα και φυγανε απο τα 40 μετρα ουτε καν κοντα να παμε

Ωραιος ρε σταυρο πηγα και γω τα πουλια τεσερα και φυγανε απο τα 40 μετρα ουτε καν κοντα να παμε
Καλημέρα Τόλη , τα πουλιά είναι πολύ κυνηγημένα και ανήσυχα δεν ανέχονται ουτε το σκύλο μερικές φορές , τον ακούν και φεύγουν , στη φάση αυτή βοήθησε το μέρος και την μπλοκαραν τα σκυλιά οπότε έκατσε στη φερμα
Γενικά πρέπει να αλλάζεις συνεχώς μέρη και να ψάχνεις ακόμα και σε απίθανα μέρη όπου τυχαίνει να τις βρεις μαζεμένες και ήσυχες

Καλημέρα Τόλη , τα πουλιά είναι πολύ κυνηγημένα και ανήσυχα δεν ανέχονται ουτε το σκύλο μερικές φορές , τον ακούν και φεύγουν , στη φάση αυτή βοήθησε το μέρος και την μπλοκαραν τα σκυλιά οπότε έκατσε στη φερμα
Γενικά πρέπει να αλλάζεις συνεχώς μέρη και να ψάχνεις ακόμα και σε απίθανα μέρη όπου τυχαίνει να τις βρεις μαζεμένες και ήσυχες
Κατω απ το μπαξε της γιαγιας ηταν και πηγα αχαχα

Last edited:
μπαγιατικες ειναι η φωτο γατακιιι δεν μετρανεεεε,,τον ποιντερα θελω φωτοοο .yel.

μπαγιατικες ειναι η φωτο γατακιιι δεν μετρανεεεε,,τον ποιντερα θελω φωτοοο .yel.
Ο.μπαξες έχει από όλα φίλε
Φετινές ειπα είναι δεν είπα σημερινές...
Άστον ποιντερα φοβάμαι τ μάτι
Χαχα

Status
Not open for further replies.
Back