Last edited:
Μπράβο σας ρε παιδιά, το μαγκάλι δεν βλέπω πού είναι;;;;
Το Σάββατο να έχουμε χρόνο , μόλις φύγουμε για κυνήγι αρχίζουν τα τηλέφωνα ...Μπράβο σας ρε παιδιά, το μαγκάλι δεν βλέπω πού είναι;;;;
Πολύ ωραίο και το βιντεάκι , μπράβο στους κυνηγούς και τα σκυλάκια...Ωραιότατα και ηρεμότατα!!!
Φίλε κουκλί ο σκύλος ,μακάρι και το σεττερ να είχε τέτοιο τρίχωμα.Το καλό με το πουρνάρι είναι ότι τα πουλιά κάθονται. Μου φεύγουν λίγο μπαμπέσικα μα παίρνουμε από καμία.View attachment 40328View attachment 40329Καλή συνέχεια σε όλους..
2 εχασα σήμερα τα φυσίγγια φταίνε οχι εμείςΜόνος σήμερα..... πουρνάρια και μεσεδες... τρία πουλιά αρκετά δεκτικά σε φερμα.... λόγω του πυκνού.... ένα ήρθε μαζί μας μετά από τέσσερα σηκωματα.... έπρεπε να πάρω ένα ακόμη..... χαμένο πέναλτι.... ακόμη δεν κατάλαβα πως έχασα αυτό το πουλί.....χαχαχα.... καλή συνέχεια σε όλουςView attachment 40327
Ούτε τα φυσίγγια, ούτε τα όπλα..... εμείς και μόνο εμείς....2 εχασα σήμερα τα φυσίγγια φταίνε οχι εμείς![]()
Το γνωρίζω φίλε!Ούτε τα φυσίγγια, ούτε τα όπλα..... εμείς και μόνο εμείς....
Έχει και η τρίχα την χάρη της μαζί με την ταλαιπωρία τηςΦίλε κουκλί ο σκύλος ,μακάρι και το σεττερ να είχε τέτοιο τρίχωμα.
Αμα γραφει τ'ονομά σου...................View attachment 40347Αλλοτε περπατάμε 5-6 ώρες και δεν τη βλέπουμε και σήμερα 8:15 ήταν στο στόμα του Μπερεκ!Αν έχεις τύχη διάβαινε...
Εγώ κατέβηκα από το αυτοκίνητο και είχα ήδη μια πίσω στο γιλέκο από την προηγούμενη μέρα το απόγευμα.Την είχα ξεχάσει.Αμα γραφει τ'ονομά σου...................
Η πιο γρηγορη μπεκατσα που βαρεσα φετος ηταν τα 3'...παρκαρω, ετοιμαζομαι και αμολαω το σκυλι....στα 30m ειχα παρκαρει απο τη μπεκατσα....
ΘεοςΕγώ κατέβηκα από το αυτοκίνητο και είχα ήδη μια πίσω στο γιλέκο από την προηγούμενη μέρα το απόγευμα.Την είχα ξεχάσει.
Φίλε οι ατάκες που γράφεις είναι επικές σε όλα τα θέματα.Εγώ κατέβηκα από το αυτοκίνητο και είχα ήδη μια πίσω στο γιλέκο από την προηγούμενη μέρα το απόγευμα.Την είχα ξεχάσει.
Αυτό είναι αληθινό συμβάν.Ειχα μια ποιντερινα με κράταγε στυλακι.Οσο και να την κυνηγούσα σε μπεκάτσα ντυμένο και πέρδικα σε γρανίτες δεν έπαιρνε χαμπάρι.Φίλε οι ατάκες που γράφεις είναι επικές σε όλα τα θέματα.
Πάνε γυρω στα 15 χρόνια πισω....Αμα γραφει τ'ονομά σου...................
Η πιο γρηγορη μπεκατσα που βαρεσα φετος ηταν τα 3'...παρκαρω, ετοιμαζομαι και αμολαω το σκυλι....στα 30m ειχα παρκαρει απο τη μπεκατσα....