Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ένα όμορφο κυνήγι στα μέσα Δεκέμβρη, με πολλα πουλια ,εξελίχθηκε σε ..... αναρρωτικη άδεια 20ημερων ..... για εναν κουταβο μου.... Στάμπα, δίωξη κ τελικά κόψιμο μέχρι τα εντερα..... Επειδή αναφέρθηκε πιο πανω...
Ευτυχως που τη γλυτωσε...μπραβο σας κ σιδερενιο το σκυλακι..

Ο σετερακος μου το 2016 ανήμερα Χριστουγέννων τα έβαλε με μεγάλο καπρο, του έκοψε το μισό πάγκρεας και όλο το διάφραγμα.... 3 ώρες ράψιμο.... Πολύ τυχερός που τη γλύτωσε... Είχα βγει απόγευμα κοντά στο σπίτι για περπάτημα μετά το φαΐ....
Απο τότε ποτέ ξανά ανήμερα γιορτών..

Παγο σήμερα κ αφου τελείωσα με τις ελιές χθες, ειπα να βγω μια γυρα μετα απο 1.5 εβδομαδα... Στους - 4°C τα μεροι που εψαξα με πουρναρι,βελανιδια και αλιγαριά...τη προς ήλια, τη ριάκια με νερα ψαξαμε, μονο μια μπεκατσα Ο.Υ.Κ. βρεικαμε η οποια μας αφησε 3 φορες ζεστες θεσεις...τα πουλια εχουν χαθει απο τα πεδινα, απ'οτι πληροφορουμε τις τελευταιες 10 μερες κ σημερα ας πω, πως το επαληθευσα θεωριτικά παντα...
Ομορφες κ σταθερες φερμες απο τη μικρή, αλλα σε ζεστες θεσεις δυστιχώς....δεν πειραζει...

20220119_083308.jpg20220119_084331.jpg

μια χθεσινη βωλτουλα με τον φιλο αποστολη με τα ποιντερακιαμας,,με 3 κυριες ασχωληθηκαμε τουφεκιστηκαν ολεστους και μια μπηκε γυλεκο,,δυσκωλα πουλια με πωλη πωδαρωμαααα,,παντως περασαμε ωμορφααα ,ηπιαμε και το τσιπουρακιμαςςς

Αφού όλοι στη δουλειά κόλλησαν ιό , ευκαιρία να πάω για κυνήγι
Παρέα με το Στέφανο από το Πέπλο 6 πουλιά βρήκαμε τα δύο ακαταδεχτα τα άλλα δύο τα πεταλωσαμε κανονικά και τα άλλα δύο τα έπιασε ο Στέφανος
Ωραία κεφάλια, έχουν τα Σέττερ σου.
Να τα χαίρεσαι.

Παρέα με το Στέφανο από το Πέπλο 6 πουλιά βρήκαμε τα δύο ακαταδεχτα τα άλλα δύο τα πεταλωσαμε κανονικά και τα άλλα δύο τα έπιασε ο Στέφανος
Πολύ ωραία φωτογραφία με πανέμορφα σκυλιά!!!

Για τα νούμερα που ανεβάζουν ορισμένα <<νούμερα >> πρέπει να περαστεί νόμος
Όποιος ανεβάζει δημόσια φωτογραφία με παραπάνω θηράματα από την ημερήσια καρπωση να διώκεται
Ούτε είναι από κυνήγι δύο ημερών ή μίας εβδομάδας ούτε τίποτα
Όποιος θέλει ας βγάλει φωτογραφία και με τα θηράματα όλης της χρονιάς μαζεμένα αλλά ας την κρατήσει για τον εαυτό του και την παρέα του
Να δεις πώς θα κοπεί το εφέ και η μαγκιά ορισμένων και πώς αυτόματα αλλάζει και η εικόνα των κυνηγών προς το καλύτερο
Και δεν μιλάω για αντικυνηγους που αυτοί έτσι είναι έτσι θα μείνουν
Μιλάω για κόσμο που δεν είναι εναντίον αλλά όπως και να το κάνουμε άλλο να δούνε μία φωτογραφία με τις 3-4 μπεκάτσες της ημέρας και άλλο να δούνε μία με τις 30 του δεκαήμερου π.χ
Ας είναι νόμιμα χτυπημένες ας είναι και αποτέλεσμα 10 ημερών η εικόνα μετράει και η εικόνα είναι ένα καπό γεμάτο μπεκάτσες
Πολυ σωστός εύγε.

τι κανη ρε σταυρο ο στεφανος ειναι καλαααα ;; παη καλα στης μπεκατσες φετωςς;; δωστου χαιρετισματααααα ;)
.shake hands.

τι κανη ρε σταυρο ο στεφανος ειναι καλαααα ;; παη καλα στης μπεκατσες φετωςς;; δωστου χαιρετισματααααα ;)
.shake hands.
Μια χαρά είναι Σάκη ο Στέφανος, έχει 4 σκυλιά και τα παίρνει παρέα όλα
Μπεκάτσες το Δεκέμβριο δεν έβρισκε πολλές , τώρα όμως βρίσκει

Μια χαρά είναι Σάκη ο Στέφανος, έχει 4 σκυλιά και τα παίρνει παρέα όλα
Μπεκάτσες το Δεκέμβριο δεν έβρισκε πολλές , τώρα όμως βρίσκει
βρε τον στεφανο ολοκληρη αγελη με σεττερ εκανεεεεε ωραια σκυλακια ολα ενα και εναα.exciting.

Ο σετερακος μου το 2016 ανήμερα Χριστουγέννων τα έβαλε με μεγάλο καπρο, του έκοψε το μισό πάγκρεας και όλο το διάφραγμα.... 3 ώρες ράψιμο.... Πολύ τυχερός που τη γλύτωσε... Είχα βγει απόγευμα κοντά στο σπίτι για περπάτημα μετά το φαΐ....
Απο τότε ποτέ ξανά ανήμερα γιορτών..
Ποτε ξανα χωρις οπλο και μονοβολα

Σταυρο τη κανει η πεθερα σου ρεεε δουλεβα καποτε εκει ρε ο τολης ειμαι με θυμασε???

Σταυρο τη κανει η πεθερα σου ρεεε δουλεβα καποτε εκει ρε ο τολης ειμαι με θυμασε???
Μια χαρά είναι Τόλη , παρόλο που είμαστε στα μαχαίρια προσεύχομαι να είναι καλά για να μπορώ να φεύγω για κυνήγι ρε φίλε , χαχαχα

Κυνήγι back to back που λένε και στο χωριό μου , παρέα με το Στέφανο σήμερα τα πήγαμε καλύτερα από πλευρά καρπωσης
Και μια απίστευτη φάση με ζαρκάδι το οποίο φοβισμένο από τα σκυλιά ήρθε κατά πάνω μου καθώς με είδε στα δύο μέτρα , εγώ σταμάτησα το βηματισμό και αυτό με απέφυγε ελάχιστα , αλλιώς η σύγκρουση θα ήταν σφοδρή , τυχερός ήμουν

Status
Not open for further replies.
Back