Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όποιος ματιαζει τα σκυλιά.....να του βγει το μάτι..... ούτε πουλί πεταμενο να μη βρεθεί μπροστά του..... για να μην πω τίποτε χειρότερο.....
Εγώ πάντως και το πιστεύω και τ φοβάμαι
Είχα μια ποιντερ 20μηνων σκυλαρα αυτη που χω στο αβαταρ δυσκολα νομίζω θα ξαναβρώ θηλυκά με τέτοιο σωματοτυπο καθόμαστε σήμερα και.πινουμε.μπυρες ο ένας θα ρθω ν πάρω τ σκύλα ο άλλος δωσε μ τη σκύλα κτλ κτλ
Την άλλη μερα εκπαιδευτικό πέρδικας φόλα υδροκιανιο δίπλα στο αμάξι ψαθι η σκύλα Αύγουστος μηνας
Το πιστεύεις η δε τ πιστεύεις τ μάτι?
Σορυ για τ οφ τοπικ

Εγώ πάντως και το πιστεύω και τ φοβάμαι
Είχα μια ποιντερ 20μηνων σκυλαρα αυτη που χω στο αβαταρ δυσκολα νομίζω θα ξαναβρώ θηλυκά με τέτοιο σωματοτυπο καθόμαστε σήμερα και.πινουμε.μπυρες ο ένας θα ρθω ν πάρω τ σκύλα ο άλλος δωσε μ τη σκύλα κτλ κτλ
Την άλλη μερα εκπαιδευτικό πέρδικας φόλα υδροκιανιο δίπλα στο αμάξι ψαθι η σκύλα Αύγουστος μηνας
Το πιστεύεις η δε τ πιστεύεις τ μάτι?
Σορυ για τ οφ τοπικ
Το πιστευεις και το φοβασαι!!!
Εγω το τρεμω παντως
Επαθα και εμαθα
Και τα φοραω και Σταυρουδακι στο κολλαρο!!!

Θεος.sarcastic.
Οχι θελω να δω ποιος μπορει να του απαντησει σε αυτο

.sarcastic.
Κάτσε να δεις τι θα του φτιάξω τώρα ...
Εγώ κατέβηκα από το αυτοκίνητο και είχα ήδη μια πίσω στο γιλέκο από την προηγούμενη μέρα το απόγευμα.Την είχα ξεχάσει
Γυρνούσα από λαγό και βρίσκω έναν φίλο (όχι κυνηγό) να περιμένει αγουροξυπνημένος στις 11.00 το πρωί σε ένα βενζινάδικο.
Τι κάνεις εδώ ρε ;;;
Περιμένω να μου φέρουν πεσκέσι έναν λαγό να φάμε ....
Ούτε κυνήγι ούτε τίποτα ...
Αυτά είναι :)

Κάτσε να δεις τι θα του φτιάξω τώρα ...

Γυρνούσα από λαγό και βρίσκω έναν φίλο (όχι κυνηγό) να περιμένει αγουροξυπνημένος στις 11.00 το πρωί σε ένα βενζινάδικο.
Τι κάνεις εδώ ρε ;;;
Περιμένω να μου φέρουν πεσκέσι έναν λαγό να φάμε ....
Ούτε κυνήγι ούτε τίποτα ...
Αυτά είναι :)
Και η γειτόνισσα απέναντι πιάνει το όριο κάθε μέρα στα πουλάκια με γυμνά χέρια:p

Χεραιτω ρη παρέα. Με τον κουμπάρο μου σηνερα κοντά 5 ώρες, αλλάξαμε 3 κομμάτια......2 πουλιά βρήκαμε και αυτα στο πυκνό πουρναρι στους γκρεμούς......Φυσικά μας έφυγαν ατουφεκιστες .
Χθές μόνος μου παρεάκι με τον Bravo, βρήκα πάλι 2 πουλάκια αλλα δεν μπόρεσα μονάχος να κλείσω το μεγάλο πυκνό παρόλο που τα πουλιά έμειναν στη φέρμα αρκετά λεπτά δεν κατάφερα να φτάσω ποτέ κοντά. Παντως περίμεναμε περισσότερα πουλιά με τη παγωνιά, ισως τα κομμάτια που επιλέξαμε σήμερα και χθες εγω να μην έβαλαν αλλα τα έχουμε τσεκάρει χρόνια και με τέτοιους καιρούς μας εδιανα πουλιά. Φυσικά να μην σχολιάσω τη γίνεται στα καρτερια γιατί θα αρχίσω τα καντήλια.

Εχθες 6 ωρες κυνηγι και σημερα αλλες 4....απογοητευση!! Εξαφανιστηκαν ολα, εφτασα μεχρι την Ασεα σημερα δεν πηρα φερμα στο καμπο μεσα στις βατιες ειχε κοτσυφια αρκετα που δεν εβγαιναν με τιποτα.
Αυτα....τελος η μπεκατσα φετος μαλλον, πρωτη χρονια να μην εχω ουτε μια πονηρη να την κυνηγαω μεχρι τις 28...

Περιεργη χρονια

Χεραιτω ρη παρέα. Με τον κουμπάρο μου σηνερα κοντά 5 ώρες, αλλάξαμε 3 κομμάτια......2 πουλιά βρήκαμε και αυτα στο πυκνό πουρναρι στους γκρεμούς......Φυσικά μας έφυγαν ατουφεκιστες .
Χθές μόνος μου παρεάκι με τον Bravo, βρήκα πάλι 2 πουλάκια αλλα δεν μπόρεσα μονάχος να κλείσω το μεγάλο πυκνό παρόλο που τα πουλιά έμειναν στη φέρμα αρκετά λεπτά δεν κατάφερα να φτάσω ποτέ κοντά. Παντως περίμεναμε περισσότερα πουλιά με τη παγωνιά, ισως τα κομμάτια που επιλέξαμε σήμερα και χθες εγω να μην έβαλαν αλλα τα έχουμε τσεκάρει χρόνια και με τέτοιους καιρούς μας εδιανα πουλιά. Φυσικά να μην σχολιάσω τη γίνεται στα καρτερια γιατί θα αρχίσω τα καντήλια.
Και εδώ με ένα φίλο που μίλησα δύο σήκωσε αλλά είχε αέρα που δεν παλευόταν τα μαζεψε και έφυγε

Μια 3ωρη βολτουλα και παλι μονος
(09:30-12:30) σε σκιντο,πουρναρι κ πευκο με 4°C....1 πουλακι βρηκαμε σε πευκο χωμενο στα βαθια αλλα σε ξεφωτο κ προσβασιμο σημειο....αλλα κι αυτο ηταν ακαταδεκτο....
Περασε η σκυλα μπροστα απο το πουλι στο 1 μετρο και το πηρε πρεφα κανα 5αρι μετρα μετα...σταματα αποτομα (σαν τετακέ) κ αμεσως σηκωθεικε μαεστρικα μες τα πευκα,πριν καν χτυπησει το beeper....τις εριξα 2 μπιχτες, αλλα μπορω να πω πως αυτη η μπεκατσα, μου εφυγε παλικαρισια....ηλικρινά το αξιζε με αυτη την τριπλα που εκανε στο σκυλο κ μετα σε μ'ενα!! :)

20220123_102232.jpg20220123_110532.jpg

Περίμενα πως με τα κρύα που κάνει και τα χιόνια πιο βόρεια θα βρίσκαμε καμιά σήμερα αλλά τζιφος.λιγες τσίχλες και άλλοι 3-4 κυνηγούσαν στην περιοχή. Ούτε τουφέκια δε έπεσε. Δεν ξέρω τι γίνετε αλλού πάντως εδώ κάτι χιονονιφάδες έριξε τίποτα το σημαντικό και το ακραίο

....ηλικρινά το αξιζε με αυτη την τριπλα που εκανε στο σκυλο κ μετα σε μ'ενα!! :)
Οταν εισαι νεος κυνηγος, μπορει να σε εκνευρισει μια ντριπλα, ενα τσαλιμι απο μια εξυπνη μπεκατσα !
Μπορει να σε κανει να θες να σπασεις το οπλο εκεινη την στιγμη!!
Οταν ομως μεγαλωσεις λιγο, φιλοσοφησεις το θεμα κυνηγι μετα απο τετοια ¨τσαλιμια¨ της βγαζεις το καπελο.
Γιατι παλεψε για τη ζωη της!
Μακαρι να βρισκαμε μια μπεκατσα (οπως εγραψε ο φιλος πιο πανω) να την σηκωναμε μεχρι τις 28/2 και μετα ας πηγαινε στο καλο!

Σήμερα η έξοδος στο ίδιο σημείο με την Παρασκευή.... είχαμε αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς με την κυρία του πέναλτι.....τη φερμαρε ο μεγάλος μου αλλά έφυγε 40 μέτρα μπροστά..... παγωνιά με -3 βαθμούς.... άλλο ένα πουλί που δε δέχτηκε τα σκυλιά..... και τίναξε μόνο του..... μπήκε στο γιλέκο με μια γρήγορη τουφεκιά....στην επιστροφή στο αυτοκίνητο κατά τις 14:00 λέω δεν ψάχνουμε ξανά την πρωινή..... τελικά ήταν εκεί που υπολόγιζα..... πάλι έφυγε μπροστά από τον μικρό..... αλλά..... έκλεισαν οι λογαριασμοί μαζί της με ένα μεγαλειώδες απορτ από τον μικρό μου σεττερ..... καλό απόγευμα σε όλους μας.IMG_20220123_134759.jpgIMG_20220123_135253.jpgScreenshot_2022-01-23-16-37-28-381_com.garmin.android.apps.connectmobile.jpg

Last edited:
Σήμερα η έξοδος στο ίδιο σημείο με την Παρασκευή.... είχαμε αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς με την κυρία του πέναλτι.....τη φερμαρε ο μεγάλος μου αλλά έφυγε 40 μέτρα μπροστά..... παγωνιά με -3 βαθμούς.... άλλο ένα πουλί που δε δέχτηκε τα σκυλιά..... και τίναξε μόνο του..... μπήκε στο γιλέκο με μια γρήγορη τουφεκιά....στην επιστροφή στο αυτοκίνητο κατά τις 14:00 λέω δεν ψάχνουμε ξανά την πρωινή..... τελικά ήταν εκεί που υπολόγιζα..... πάλι έφυγε μπροστά από τον μικρό..... αλλά..... έκλεισαν οι λογαριασμοί μαζί της..... καλό απόγευμα σε όλους μας.
Δυο φορές Μπράβο Βασίλη!!!

Υ.Γ: αυτό είναι που λένε "τους είχες πάρει τις ταυτότητες!!!"

Υ.Γ: γ@μ@τ@...κατι έχει πάθει αυτό και δεν μπορώ να βάλω καρδούλες!!!

Status
Not open for further replies.
Back