Όποιος ματιαζει τα σκυλιά.....να του βγει το μάτι..... ούτε πουλί πεταμενο να μη βρεθεί μπροστά του..... για να μην πω τίποτε χειρότερο.....
Εγώ πάντως και το πιστεύω και τ φοβάμαιΌποιος ματιαζει τα σκυλιά.....να του βγει το μάτι..... ούτε πουλί πεταμενο να μη βρεθεί μπροστά του..... για να μην πω τίποτε χειρότερο.....
Το πιστευεις και το φοβασαι!!!Εγώ πάντως και το πιστεύω και τ φοβάμαι
Είχα μια ποιντερ 20μηνων σκυλαρα αυτη που χω στο αβαταρ δυσκολα νομίζω θα ξαναβρώ θηλυκά με τέτοιο σωματοτυπο καθόμαστε σήμερα και.πινουμε.μπυρες ο ένας θα ρθω ν πάρω τ σκύλα ο άλλος δωσε μ τη σκύλα κτλ κτλ
Την άλλη μερα εκπαιδευτικό πέρδικας φόλα υδροκιανιο δίπλα στο αμάξι ψαθι η σκύλα Αύγουστος μηνας
Το πιστεύεις η δε τ πιστεύεις τ μάτι?
Σορυ για τ οφ τοπικ
Εδώ είμαι πάντα σας παρακολουθώ καθημερινάΚυριε στεφανε σε χερομαι πολυ με τα σκυλακια σου που χαθηκες
Για κανα λεπτο καλοι ειμαστε αχαχχαχααΕδώ είμαι πάντα σας παρακολουθώ καθημερινά
Ευχαριστώ πολύ![]()
Κάτσε να δεις τι θα του φτιάξω τώρα ...Θεος
Οχι θελω να δω ποιος μπορει να του απαντησει σε αυτο
![]()
Γυρνούσα από λαγό και βρίσκω έναν φίλο (όχι κυνηγό) να περιμένει αγουροξυπνημένος στις 11.00 το πρωί σε ένα βενζινάδικο.Εγώ κατέβηκα από το αυτοκίνητο και είχα ήδη μια πίσω στο γιλέκο από την προηγούμενη μέρα το απόγευμα.Την είχα ξεχάσει
Και η γειτόνισσα απέναντι πιάνει το όριο κάθε μέρα στα πουλάκια με γυμνά χέριαΚάτσε να δεις τι θα του φτιάξω τώρα ...
Γυρνούσα από λαγό και βρίσκω έναν φίλο (όχι κυνηγό) να περιμένει αγουροξυπνημένος στις 11.00 το πρωί σε ένα βενζινάδικο.
Τι κάνεις εδώ ρε ;;;
Περιμένω να μου φέρουν πεσκέσι έναν λαγό να φάμε ....
Ούτε κυνήγι ούτε τίποτα ...
Αυτά είναι![]()
Το όριο της πέρδικας ή το όριο της τσίχλας;Και η γειτόνισσα απέναντι πιάνει το όριο κάθε μέρα στα πουλάκια με γυμνά χέρια![]()
Άμα ανασταίνει το ίδιο πάει στο καλό...Μια παροιμία λέει: όταν ένας κυνηγός παίρνει την ζωή ενός πουλιού στο δάσος....η γυναίκα του στο σπίτι δίνει ζωή σε ένα άλλο.....
Της φασσαςΤο όριο της πέρδικας ή το όριο της τσίχλας;
Έχει σημασία....
Και εδώ με ένα φίλο που μίλησα δύο σήκωσε αλλά είχε αέρα που δεν παλευόταν τα μαζεψε και έφυγεΧεραιτω ρη παρέα. Με τον κουμπάρο μου σηνερα κοντά 5 ώρες, αλλάξαμε 3 κομμάτια......2 πουλιά βρήκαμε και αυτα στο πυκνό πουρναρι στους γκρεμούς......Φυσικά μας έφυγαν ατουφεκιστες .
Χθές μόνος μου παρεάκι με τον Bravo, βρήκα πάλι 2 πουλάκια αλλα δεν μπόρεσα μονάχος να κλείσω το μεγάλο πυκνό παρόλο που τα πουλιά έμειναν στη φέρμα αρκετά λεπτά δεν κατάφερα να φτάσω ποτέ κοντά. Παντως περίμεναμε περισσότερα πουλιά με τη παγωνιά, ισως τα κομμάτια που επιλέξαμε σήμερα και χθες εγω να μην έβαλαν αλλα τα έχουμε τσεκάρει χρόνια και με τέτοιους καιρούς μας εδιανα πουλιά. Φυσικά να μην σχολιάσω τη γίνεται στα καρτερια γιατί θα αρχίσω τα καντήλια.
Οταν εισαι νεος κυνηγος, μπορει να σε εκνευρισει μια ντριπλα, ενα τσαλιμι απο μια εξυπνη μπεκατσα !....ηλικρινά το αξιζε με αυτη την τριπλα που εκανε στο σκυλο κ μετα σε μ'ενα!!![]()
Αυτο ειναι ξεφτυλα για εναν αντρα.....μην σχολιάσω τη γίνεται στα καρτερια γιατί θα αρχίσω τα καντήλια.
Δυο φορές Μπράβο Βασίλη!!!Σήμερα η έξοδος στο ίδιο σημείο με την Παρασκευή.... είχαμε αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς με την κυρία του πέναλτι.....τη φερμαρε ο μεγάλος μου αλλά έφυγε 40 μέτρα μπροστά..... παγωνιά με -3 βαθμούς.... άλλο ένα πουλί που δε δέχτηκε τα σκυλιά..... και τίναξε μόνο του..... μπήκε στο γιλέκο με μια γρήγορη τουφεκιά....στην επιστροφή στο αυτοκίνητο κατά τις 14:00 λέω δεν ψάχνουμε ξανά την πρωινή..... τελικά ήταν εκεί που υπολόγιζα..... πάλι έφυγε μπροστά από τον μικρό..... αλλά..... έκλεισαν οι λογαριασμοί μαζί της..... καλό απόγευμα σε όλους μας.