Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άστα αυτά.... ήθελες να μας δείξεις τη φωτογραφία με τις μπεκάτσες......χαχαχα.....η 612 έβγαινε και μαύρη ή εσύ την εβαψες;
Με συνθετικά μέρη μαμά, αγορασμένη το 2001 με δώρο την προέκταση (8+1). Πολυβόλο. Καταπίνει τα πάντα. Την πρώτη χρονιά που την πήρα και ήμουν στον Έβρο 1250 φυσίγγια μετρημένα από 34 έως 42 γραμμάρια, φουλ υδρόβιο σε ακραίες συνθήκες, 0 εμπλοκές.

Ωραία παράσταση έχει το όπλο σου,ποια franchi είναι?
Διευκρίνιση παιδιά.... η Αsso είναι του ξαδέρφου μου, εκείνος είναι στη Ρόδο τρια χρόνια τώρα για επαγγελματικούς λόγους και το ξουραφι η Θεία μου την ειχε πεταμενη στο κατώγι.....ευτυχώς τη πηρα να τη κυνηγάω και γλίτωσε απο τις υγρασιες.

Μπεκατσάδες ισχύει όταν βρέχει ότι η μπεκάτσα κάθεται πιο έξω ή στο καθαρό; Διότι αυτή που βάρησα έβρεχε και ήταν μέσα σε ελαιώνα πρόχειρα.
Η απάντηση είναι ναι ,η φασαρία που κάνει η βροχή τις κόβει ένα σημαντικό όπλο της την ακοή και συνήθως πιάνει είτε άκρη να αντιληφθεί με το μάτι τον κίνδυνο, και πολλές φορές ένα κεδρακι έχει η λάκα είναι από κάτω.Τα μάτια τις μπεκάτσες έχουν ορατότητα 360 μοίρες έτσι όπως είναι τοποθετημένα, μπορεί να κοιτάει μπροστά και να σε βλέπει ότι έρχεσαι πίσω της

Σήμερα κοντινή έξοδος για κάνα τρίωρο με τον κουμπάρο μου.... τελικά έπρεπε να φύγει νωρίτερα.... τέσσερα πουλιά βρήκαμε....τα τρία έμειναν στη φερμα αλλά μόνο δύο καταφέραμε να πάρουμε....το φτερό είναι η δεύτερη που πήρε ο κουμπάρος....τα δίνω σε φίλους θηροφυλακες για μελέτη που βρίσκεται σε εξέλιξη σε σχέση με την ηλικία των μπεκατσων που έρχονται στη χώρα μας.... και διάφορα άλλα στατιστικά....IMG_20220204_131516.jpg

Πρωινη 2ωρη κ γρηγορη βολτα σημερα λογο υποχρεωσεων και με αρκετο κρυο...πιο πολυ "εκπαιδευτικο" ηταν σε μια παλια γνώριμη φυτεμενη εκει 2 μηνες τωρα.....σε αυτη τη μπεκατσα εκει που ποιανει, δεν τη βαζεις χερι....πας, αμολας το σκυλακι, τη φερμαρει στα απατητα, κ φευγεις...

20220204_093909.jpg20220204_093904.jpg

Πρωινη 2ωρη κ γρηγορη βολτα σημερα λογο υποχρεωσεων και με αρκετο κρυο...πιο πολυ "εκπαιδευτικο" ηταν σε μια παλια γνώριμη φυτεμενη εκει 2 μηνες τωρα.....σε αυτη τη μπεκατσα εκει που ποιανει, δεν τη βαζεις χερι....πας, αμολας το σκυλακι, τη φερμαρει στα απατητα, κ φευγεις...

View attachment 41568View attachment 41569
Ωραία μέρη έχετε Κωστή!.love.

Δεν ειναι ολα ετσι Γιανναρε....που να δεις τις συνηθυσμενες που κυνηγαω.....tired. πρεπει να ξερεις να κανεις Crossfit για να πας στη φερμα...
Είδαμε τον λαιμό σου τις προάλλες...:p

Last edited:

Στης 3 λεω να πάω μια χομπιστικη βόλτα.
Φερμα στην πρώτη πρέπει να είναι από το Νοέμβριο εκεί κάθομαι σε ένα βραχώ να βλέπω, και έρχεται σαν πεταλούδα δεξια αριστερά ριχνω μια ντουφεκια πέφτει μετράω 43 βήματα στο Πουρναρι που της εριξα λεω πολύ τυχερός.
Παω για την δεύτερη φερμα μπλοκάρισμα κυκλικές φερμες ο χομπίστας σηκωθείκε της ρίχνω πέφτει παω να την πάρω ξανα σηκωθείκε ξανα ρίχνω πέφτει απορτ.
Λεω καλα με θελει σήμερα φεύγω ρουκέτα για μια που ήξερα 4χλμ μακριά φτάνω φερμα σηκωθείκε κλαμπανι ξανα φερμα παλι κλαμπανι καλό.. άμα θέλει να τα δώσει τα δίνει αν δεν σε θέλει άστα.

Last edited:
Από τη στιγμή που αποφάσισα να κυνηγάω μόνος, έχω συμβιβαστεί με την έννοια του "πεταλώματος"....ρίχνω τα καντήλια μου εκείνη την στιγμή και προχωράω ακάθεκτος για την επόμενη φέρμα... .big smile.

Τι με παρεα τι μόνος.

Είδαμε τον λαιμό σου τις προάλλες...:p
Πες το ψεματα...:p
Χαχαχα δεν έχω τη κάμερα στο όπλο για σου δείξω τι πεταλωσα εγώ εχθές !!!
Πετάλωσα δύο
Δεν περιγράφω άλλο......
Ολα στο προγραμμα ειναι παιδια....κι εγω πεταλωσα φετος...και;;;
Όλα καλά....
ρίχνω τα καντήλια μου εκείνη την στιγμή και προχωράω ακάθεκτος για την επόμενη φέρμα... .big smile.
Εχω στησει πολλα εικονοστασια φετος....θου κύριε, φυλαξεί το στόματί μου.....pray to God.

Status
Not open for further replies.
Back