Γειά σου ΣΕΤΤΕΡ-ΜΑΝ!!! με το εργαλείο σου!!Όμορφη και η σημερινή έξοδος....View attachment 41624
Γειά σου ΣΕΤΤΕΡ-ΜΑΝ!!! με το εργαλείο σου!!Όμορφη και η σημερινή έξοδος....View attachment 41624
Φτου φτου φτου φορτηγό είναι το ΜΑΣΚΑΝΤΟΥΡΙΚΟ!Πάρε και μία φετινή με τον ποιντερ έτσι να δικαιολογείται και το όνομα...View attachment 41635
Καλα του κανανε, αν εχω καταλαβει καλα....Χεραιτω τη παρέα.
Ενας λιγότερος όπως εμαθα το πρωί και η αλήθεια είναι πως το χάρηκα......περιμένω επίσημες ανακοινώσεις για να πω περισσότερα.....![]()
Εκεί είσαι πάλι ε?Καλα του κανανε, αν εχω καταλαβει καλα....![]()
Negus!Ο μαύρος πάνθηρας.
View attachment 41648 θα είχα άλλες 3 με 4, αλλά τα κουτάβια κάνανε διαχείριση. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΥΓ.Ετσι είναι αυτά. Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις
Καλα κατάλαβες.....Καλα του κανανε, αν εχω καταλαβει καλα....![]()
Γιάννη φέτος σε χάσαμε από την τσίχλα.........Καλησπέρα αγόρια μου.
Στα ψηλά με τον κουμπάρο μου το μεσημεράκι. Απο τις παραξενιές των πουλιων αυτο που ειδαμε σήμερα. Ξεκινήσαμε στο κατω κομμάτι και για 40 λεπτά δεν πήραν μυρωδιά τα σκυλάκια. Λεμε δεν εχει πουλιά και του λεω να πάμε στο πάνω κομμάτι, μην φανταστητε μεγάλη αποσταση, καμια 200αρια μέτρα, να δοκιμάσουμε.......5 πουλιά βρήκαν τα σκυλάκια, περπαταγαν αρκετά και εκαναν φτερό αλλα τελικά ολα εμειναν στη φέρμα, τουφεκιά δεν κάναμε παλι κλασικά αλλα δεν μας πειράζει, τα σκυλάκια δούλεψαν πανέμορφα σε δύσκολα πουλιά και είχαν άψογη συνεργασία.
Θα έρθει κι άλλο...Μπράβο σας... Εμείς εδώ στα βόρεια κοντευουμε έναν μήνα με πολυ χιόνι κ αρνητικές θερμοκρασίες. Δεν λέει να το σηκώσει , αν έβαγε το πολυ 10 ποντους, έχει σίγουρα ακόμα 30 με 40.τα σκυλιά Έχουν σκάσει.... View attachment 41672
Μετά της 28 ας έρθουν και οι εξωγήινοι...!Θα έρθει κι άλλο...
Σαν το Χοντα άλλο κανένα.Έξι πουλάκια σήμερα στα πολύ πυκνά,πήραμε τα 3 με την μικρή Grey.Έσκισα και το παντελόνι μου...χαχα,κλωστή και βελόνα την άλλη φορά.Καλά να περνάτε.
Ευχαριστώ πολύ,αν σου λεγα τι έχει τραβήξει μαζί μου θα βαζες τα κλάματα,γεννημένος σιδεροφάγος από κούνια.Σαν το Χοντα άλλο κανένα.
Να παινέψουμε το σπίτι μας.
Έχω κι εγώ το hrv
Σκυλί, δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Απ τα πιο καλά SUV χωρίς προβλήματα.
Καλά να περνάς.