Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.

Το έχετε ξαναδεί αυτό.. αλλάζει η επικάλυψη στο ράμφος σαν νύχια η κέλυφος; ; η κάποιος τραυματισμός;
Σαν κτυπημα φαίνεται....
Όντως χτύπημα είναι.Μόλις την πήρες, πέφτοντας κάπου βρήκε και γδάρθηκε...

Τους έχεις μάθημα για τις benelli, για τις φασσες κ τις μπεκάτσες....
Για τα champion τίποτα???? Χαχαχαχα
Τους κάνει μάθημα όπως είπες Τάσο με την σειρά.Στο τέλος τους πετάει ένα καταλαβάτε; Αλλά για να έρθουν όλα αυτά πρέπει να ρίξετε Champion, το φυσίγγι του πρωταθλητή! .sarcastic.
Γεια σου Τόλαρε να χαίρεσαι τους μικρούς κυνηγούς!!

Last edited:
Τους έχεις μάθημα για τις benelli, για τις φασσες κ τις μπεκάτσες....
Για τα champion τίποτα???? Χαχαχαχα
Τους κάνει μάθημα όπως είπες Τάσο με την σειρά.Στο τέλος τους πετάει ένα καταλαβάτε; Αλλά για να έρθουν όλα αυτά πρέπει να ρίξετε Champion, το φυσίγγι του πρωταθλητή! .sarcastic.
Ρε παιδιά , αφού είναι Champions από μόνα τους τα πιτσιρίκια, με τα φυσίγγια θα ασχολείται?;)

Υ.Γ: μίλα ρε Τόλη , εγώ θα τα λέω?.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Εσύ τον βγάζεις φωτό και αυτός σε έχει γραμμένο.... ΧΑ ΧΑ.
Ναι εεεε!! Θα σκέφτεται κοιτα να δεις το στραβαδι πείρε 3ης και θελει φωτογραφία, και έχει κλαμπανιασι τον μισώ πληθυσμός μετανάστευσης που πέρασε από την ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟ .sarcastic.

Και γλυφεις και τους καλυκες αχαχααχα

Τι σκυλιά έχεις Τολη;
Και χωρις παρεξυγηση καρτεριτζης ουτε ημουνα ουτε θα γινω ποτε δεν εχω αναγκη να κανω παρανομιες ειδηκα μπεκατσα δοξα το θεο το σκυλι τις περνει μια χαρα διπλα στο χωριο μου ειναι κιωλας τωρα αυτη την εποχη δε τρελενομαι κιολας για φερμα θεορω πιο δυσκολη την φασσα ειδηκα στην τουφεκια IMG-e40a7100d757c501ebb397704695f885-V.jpg να και η προταγωνιστρια στον υπνο καθετε για φοτο αχαχχα

Πολυ καχυποψια ρε παιδια υπαρχει δηλαδη πρεπει να πω ηταν μεσα στα πυκνα και μου εκανε πρασινομπερε και τη δευτερη φορα τον φοραγα εγω και αλλα τετια??? εχει τετιο καιρο ευκολες μπεκατσες στα ανοιχτα και δε το ξερω και σκιζομαι στα βατα και στα αγγαθια

Και πρεπει να κατσω και να βγαλω φοτο με το σκυλο στο κυνηγοτοπο σιγα τωρα αλιως καρτερι παω αιντε ρε παιδες καθε φορα σε μιση ωρα δυο πουλακια τα κανω μετα τη δουλεια και φευγω και εχει και μπορω οπιος θελει ας ερθει να δει απο κοντα και μενα και το σκυλι και το τουφεκι

Ασε και δε βγαζω φοτο τα μερη γτ αναγραφοντε και στοιχεια πλεον τοποθεσια και τετια μη δω καμια μερα το @maniakos στο χωριο μου γτ βλεπω δε μπωρει να βρει μπεκατσες στα μεροι του και ολο με κατεψυγμενες κοκορεβετε αχαχαχχαχαχαχαχαχαχ

Ασε και δε βγαζω φοτο τα μερη γτ αναγραφοντε και στοιχεια πλεον τοποθεσια και τετια μη δω καμια μερα το @maniakos στο χωριο μου γτ βλεπω δε μπωρει να βρει μπεκατσες στα μεροι του και ολο με κατεψυγμενες κοκορεβετε αχαχαχχαχαχαχαχαχαχ
Τόλη έβαλες φωτογραφία με τα σκυλιά στο σαλόνι..... έξω από το σπίτι σου θα περιμένω να σχολασεις....θα σε ακολουθήσω και θα δω τα μέρη που κυνηγάς.... χαχαχα..... κλείσε την τοποθεσία στο κινητό..... εκτός αν χάνεσαι στο βουνό.....χαχαχαχα...σε καλό μας πρωί πρωί... τόσο γέλιο. Μπράβο ρε Τόλη

Καλημέρα. σε όλους .Μερικά στιγμιότυπα από τις τελευταίες εξόδους

Attachments

• GX010183_Moment (2).jpg
    GX010183_Moment (2).jpg
    525,6 KB · Προβολές: 89
  • GX010192_Moment(6).jpg
    GX010192_Moment(6).jpg
    237,2 KB · Προβολές: 92
  • GX010204_Moment(4).jpg
    GX010204_Moment(4).jpg
    593,6 KB · Προβολές: 91
  • GX010213_Moment(7).jpg
    GX010213_Moment(7).jpg
    491,5 KB · Προβολές: 86
Last edited:
Ναι εεεε!! Θα σκέφτεται κοιτα να δεις το στραβαδι πείρε 3ης και θελει φωτογραφία, και έχει κλαμπανιασι τον μισώ πληθυσμός μετανάστευσης που πέρασε από την ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟ .sarcastic.
Να τα λες ολα μαστορα, μην κοβεις το σκυλι!!!

Σκεφτεται αυτα και συμπληρωνει
…..και λεει εμενα μετα Χομπιστα !!!!

Και πριν τελειωσει την σκεψη του ριχνει και ενα ´´Μ…….η γαμιεςε ετσι γιατι ειναι μαγκας.love..big smile.

Status
Not open for further replies.
Back