Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επιστρόφια ανηφορίζουν όλα τώρα σιγά σιγά ...
Εδώ εφέτος είχε ελάχιστες σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Τελευταία είχαν μείνει κάτι λίγες ντοπιάρες, ήξερα 2-3 σε πολύ δύσκολα σημεία, σήμερα έλειπαν και αυτές !!!
Σορρυ μπρο αλλα δεν ξερω απο που εισαι , πες νομο και εγω θα πιασω δυο και θα στις στειλω πισω τις κουφαλες που θελουν και βολτα χαχα

Καλη χρονια για μπεκατσα φετος οσες ειδα και στον δρομο το βραδυ και με τα ποδια που σηκωσα δεν τις ειδα τοτε που κυνηγουσα αχαχ

Σορρυ μπρο αλλα δεν ξερω απο που εισαι , πες νομο και εγω θα πιασω δυο και θα στις στειλω πισω τις κουφαλες που θελουν και βολτα χαχα

Καλη χρονια για μπεκατσα φετος οσες ειδα και στον δρομο το βραδυ και με τα ποδια που σηκωσα δεν τις ειδα τοτε που κυνηγουσα αχαχ
Αργολίδα Άλεξ Ερμιονίδα τ.κ. 21300 :D

Επιβεβαιώνω σήμερα από τις 8 το πρωί έκανα 15χλχ και δεν είδα φτερό !!!αλλαξα 5 μεριές πουρνάρια έλατα Ντούσκο ξανά πουρνάρι τίποτα !!!
Μια δέρμα πήραμε και αυτή όχι σίγουρα μόνο την ακούσαμε …
Δεν πειράζει όμως ευχαριστήθηκα βόλτα !!!

Άλλη μια όμορφη μέρα με τα παιδιά...View attachment 42148View attachment 42149View attachment 42150τεσσερα ζαρκάδια μας χάρισαν όμορφες εικόνες..... πήραμε και ένα πουλάκι.... όλα καλά.... καλή συνέχεια σε όλους
Ορισμένοι είστε εκτός από κυνηγοί και καλλιτέχνες.

Ωραίες φωτο.

Μπράβο!

Πολλές συναντήσεις σήμερα… Καινούργια πουλιά και σχετικά εύκολα. Οι ακατάδεκτες του Φλεβάρη…. Αλλά αν είναι "βαρύ" το βιογραφικό του σκύλου, βρίσκεται η άκρη…
View attachment 42185
Μπράβο Δημήτρη !!!
Και πάνω που έλεγα να αραξω αύριο χαχαχα μας έβαλες στην μπριζα
Έτσι και αλλιώς ψηνομουνα από μόνος μου να ανέβω στα ψηλά ...

Στα ψηλά πουρναρωτα σηνερα με τον κουμπάρο μου. 6 μπεκατσες βρήκαμε με κάμποσα σήκωματα αλλα κλασικά παλι τουφεκιά δεν κάναμε. Νοτιας σήμερα και τα πουλιά είχαν λίγο αναστατη συμπεριφορά κάνοντας φτερό και βατραχοπηδηματα συνεχώς. Σε δυο περιπτώσεις και αφου τα σκυλιά βαραγαν φέρμα κανα 10λεπτο κάναμε το κίνημα να ανέβουμε τη πλαγιά με τα κοντοπουρναρα και στις δυο περιπτώσεις αν και φτάσαμε μετα πολλη κόπο μια ανάσα απο τα σκυλιά οι μπεκατσες εκαναν ενα μπραφ δίχως να βγάλουμε κιχ.....τις επόμενες 2-3 φορές ούτε σκέψεις δε κάναμε να πάμε πάλι.....
Είχαμε την ελπίδα μπας και πετύχουμε κανα κορίτσι σε καμια άκρη αλλα δεν μας έκατσε πάλι.

καλησπερα στην παρεα. χαιρομαι που σας ξανα διαβαζω και βλεπω πως το παλευετε μεχρι τελους και βγενετε ακομη. εγω δυστηχως ολες αυτες της μερες δεν μπορεσα να παω πουθενα λογο κοβιτ και μαλλον δεν θα βγω στο βουνο για φετος αλλο. υπομονη για εκπεδευτικα στον καμπο πλεον.

καλησπερα στην παρεα. χαιρομαι που σας ξανα διαβαζω και βλεπω πως το παλευετε μεχρι τελους και βγενετε ακομη. εγω δυστηχως ολες αυτες της μερες δεν μπορεσα να παω πουθενα λογο κοβιτ και μαλλον δεν θα βγω στο βουνο για φετος αλλο. υπομονη για εκπεδευτικα στον καμπο πλεον.
Περαστικά και γρήγορη ανάκαμψη Γιάννη.

Σιδερένιος Γιάννη......

Μια γρήγορη βόλτα το πρωί με φιλαράκι που κυνηγάμε μαζί οποτε μπορουμε(μετά είχε ελιές και επιτέλους τελειώσαμε μετά κόπων και βασάνων), 2 πουλάκια βρήκαμε, παλιες γνωριμες και με πολυ κόπο πήραμε τη μια, μετά από 6 σηκώματα και αφού μας έκανε τη χάρη να βγει από το πυκνό. Η δεύτερη δεν μας έκανε τη χάρη να βγει και ας τη σηκώσαμε 5 φορές σε μια πλαγια πηγαίνοντας αριστερά και δεξιά, άλλοτε να δέχονται φερμα και άλλοτε όχι!
Ωραία ήταν!!! :)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back