Ο Ιάσονας ήταν.Σαν τον Μύνωα που κουβαλησε στον ώμο το χρυσόμαλλο δερας..
Ο Ιάσονας ήταν.Σαν τον Μύνωα που κουβαλησε στον ώμο το χρυσόμαλλο δερας..
Εκεινος ο π...στης τελος παντων....Ο Ιάσονας ήταν.
Αυτό είναι το πιό ευχάριστο να επανέλθει η σκύλα όπως ήταν....Το πρωί έβρεχε οπότε είπα δεν θα πάω για κυνήγι και μόνο στην σκέψη είχα φρικαρη στην σκέψη τελευταία μέρα να μην βγω. Οπότε μετά το μεσημεριανό είχε καθαρίσει ο ουρανός φεύγω λέω και δε με νοιάζει . Σήμερα λέω θα πάρω και την κοπέλα μου που είχε να βγει από της 19/11 λόγω διροφυλαριας . Ξεκινήσαμε στο 5λεπτο βρίσκει την πρώτη έρχεται και ο γέρος κάνει συνενεση σηκώνεται την παίρνω με μιά τουφεκια λοιπόν για να μην μακρυγορω αυτό το παιχνίδι συνεχίστηκε για 7φορες τουφεκισα τα 5πουλια και πήρα τα 3.Αλλα αυτό που είδα και με έφτιαξε ήταν η κοπέλα μου που έμοιαζε σαν να μην είχε λείψει όλο αυτό το διάστημα η χαρά μου είναι απερίγραπτη πιο πολύ και από την καρπωση να είμαστε όλοι καλά να έχουμε υγεία και τού να ξαναβρεθούμε με τους συντρόφους μας κοντά στην βασίλισσα .
View attachment 43311View attachment 43313
Το πρωί έβρεχε οπότε είπα δεν θα πάω για κυνήγι και μόνο στην σκέψη είχα φρικαρη στην σκέψη τελευταία μέρα να μην βγω. Οπότε μετά το μεσημεριανό είχε καθαρίσει ο ουρανός φεύγω λέω και δε με νοιάζει . Σήμερα λέω θα πάρω και την κοπέλα μου που είχε να βγει από της 19/11 λόγω διροφυλαριας . Ξεκινήσαμε στο 5λεπτο βρίσκει την πρώτη έρχεται και ο γέρος κάνει συνενεση σηκώνεται την παίρνω με μιά τουφεκια λοιπόν για να μην μακρυγορω αυτό το παιχνίδι συνεχίστηκε για 7φορες τουφεκισα τα 5πουλια και πήρα τα 3.Αλλα αυτό που είδα και με έφτιαξε ήταν η κοπέλα μου που έμοιαζε σαν να μην είχε λείψει όλο αυτό το διάστημα η χαρά μου είναι απερίγραπτη πιο πολύ και από την καρπωση να είμαστε όλοι καλά να έχουμε υγεία και τού να ξαναβρεθούμε με τους συντρόφους μας κοντά στην βασίλισσα .
Δεν ξέρεις Γιώργο μου πως νιώθω να την βλέπω σήμερα να με παίρνει από πουλί σε πουλί. Την κοιτούσα και καρδιά μου πήγαινε στα ύψη. Μετά από κάθε πουλί την έπιανα και την φιλούσα όχι γιατί βρήκε ακόμη ένα πουλί αλλά για ότι είμαστε και πάλι μαζί να κάνουμε αυτό που λατρεύουμε.Αυτό είναι το πιό ευχάριστο να επανέλθει η σκύλα όπως ήταν....
Μπραβο ρε παιχταρά!!!!!!!!!!!!!!Το πρωί έβρεχε οπότε είπα δεν θα πάω για κυνήγι και μόνο στην σκέψη είχα φρικαρη στην σκέψη τελευταία μέρα να μην βγω. Οπότε μετά το μεσημεριανό είχε καθαρίσει ο ουρανός φεύγω λέω και δε με νοιάζει . Σήμερα λέω θα πάρω και την κοπέλα μου που είχε να βγει από της 19/11 λόγω διροφυλαριας . Ξεκινήσαμε στο 5λεπτο βρίσκει την πρώτη έρχεται και ο γέρος κάνει συνενεση σηκώνεται την παίρνω με μιά τουφεκια λοιπόν για να μην μακρυγορω αυτό το παιχνίδι συνεχίστηκε για 7φορες τουφεκισα τα 5πουλια και πήρα τα 3.Αλλα αυτό που είδα και με έφτιαξε ήταν η κοπέλα μου που έμοιαζε σαν να μην είχε λείψει όλο αυτό το διάστημα η χαρά μου είναι απερίγραπτη πιο πολύ και από την καρπωση να είμαστε όλοι καλά να έχουμε υγεία και τού να ξαναβρεθούμε με τους συντρόφους μας κοντά στην βασίλισσα .
Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα μου να είμαστε καλά.Μπραβο ρε παιχταρά!!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο ρε Μητσαρα να είσαι καλά και του χρόνου με την κουκλάρα σου να αλωνισεις τα βουνά.Αυλαία και για μένα φέτος. Μία θα έλεγα αρκετά καλή χρόνια… Πολλά χιλιόμετρα, πολλές συναντήσεις αλλά και πολύ νταούλι…. Και του χρόνου να είμαστε γέροι να την αναζητήσουμε όπως της αρμόζει… Χθες και σήμερα πολλά πουλιά τα οποία φυσικά και δεν τουφέκισα. Μια μόνο μιας και το μπλοκάρισμα ήταν στα 480…
Και του χρόνου με υγεία φίλε. Γεροί να είμαστε και όλα θα γίνουν…Μπράβο ρε Μητσαρα να είσαι καλά και του χρόνου με την κουκλάρα σου να αλωνισεις τα βουνά.
Γιάννη μην το υποτιμάς το 10αρακι για πρώτη τουφεκιά είναι ότι πρέπει. Και γω φέτος με 10αράκια την έβγαλα...Λοιπόν παίδες το άλλο που θέλω να πω είναι ότι τα φυσίγγια που βλέπετε στην φωτογραφία είναι του Ρουμελιώτη σε ν10 που μου τα έκαναν δώρο με αυτά λοιπόν και έχοντας δοκιμάσει ότι καλύτερο σε μαλινοταπα αυτά τους έχουν βάλει γυαλιά φοβερές τουφεκιες και πίσω από κλαριά και σε πυκνό τα πουλιά ξερά. Δεν είχα ποτέ σε υποκύψει το10ν τώρα όμως εχω αλλάξει άποψη .
φιλε γιαννηηηη μπωρης να μου λυσης μια απορια γιατι εχης αναποδα το μπιμπερ στο σκυλακιιΤο πρωί έβρεχε οπότε είπα δεν θα πάω για κυνήγι και μόνο στην σκέψη είχα φρικαρη στην σκέψη τελευταία μέρα να μην βγω. Οπότε μετά το μεσημεριανό είχε καθαρίσει ο ουρανός φεύγω λέω και δε με νοιάζει . Σήμερα λέω θα πάρω και την κοπέλα μου που είχε να βγει από της 19/11 λόγω διροφυλαριας . Ξεκινήσαμε στο 5λεπτο βρίσκει την πρώτη έρχεται και ο γέρος κάνει συνενεση σηκώνεται την παίρνω με μιά τουφεκια λοιπόν για να μην μακρυγορω αυτό το παιχνίδι συνεχίστηκε για 7φορες τουφεκισα τα 5πουλια και πήρα τα 3.Αλλα αυτό που είδα και με έφτιαξε ήταν η κοπέλα μου που έμοιαζε σαν να μην είχε λείψει όλο αυτό το διάστημα η χαρά μου είναι απερίγραπτη πιο πολύ και από την καρπωση να είμαστε όλοι καλά να έχουμε υγεία και τού να ξαναβρεθούμε με τους συντρόφους μας κοντά στην βασίλισσα .