Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα. Συγνώμη που μπαίνω στη κουβέντα αλλά θεωρώ πως στα πουλιά που δεν δέχονται Φέρμα είναι ότι πρέπει έχοντας κ εγώ Σπάνιελ χωρίς μεγάλη εμπειρία στη μπεκάτσα.
Υ.Γ: θέλει πόδια κ αντανακλαστικά η ράτσα αυτή!!!!
Σωστη παρατηρηση, οχι να περπατησει δεν προλαβαινει...ουτε να το σκεφτει χαχαχα.
Ειναι λιγο ιδιαιτερο ομως το κυνηγι με τετοιο σκύλο και σκοπευτικα οπως ειπες αλλά θελει και πολύ περπατημα....πολυ ομως χαχχα

Είτε είναι Οκτώβριος είτε Φεβρουάριος. Όλα είναι ίδια....

Ωραία μέρα η σημερινή. Η μικρή Greta πήρε 2 δικές της παληκαρισες φερμες ανάμεσα στα μεγαθήρια BRIO SIBA.. η μια μπεκάτσα είναι όλο δικιά τής. αν περνει κεφάλι φέτος στα έμπειρα σκυλιά, του χρόνου θα τρώει τα βουνά για πλάκα.

View attachment 42929ΥΓ. Αυτές οι κύριες που δεν κάθονται κάνουν έξυπνα σκυλιά..
Ωραια η κουκλα, δωστης τοπο.... μια βδομαδα εμεινε ....βαλτην μονη της να τριφτει!!

γιασας παιδεςςς,,μια πρωινη βωλτουλα με ωραιες στιγμες και φασηςς με την ποιντεριναααα,,με 3 κυριες παλεψαμε σημερα και με ζορια κρατησαμε της δυο,,τα πουλια ακωμη χωμενα μεσα στα σφυχτα πουρναρι παλιουρι κτλ,,τελος παντων μας ζωρησανε λιγο αλα περασα ωμορφααα ;)

Και εγώ χθες δύο αλλαγές μέρους,μεσεδες το τερέν στο πρώτο μέρος ούτε μυρωδιά.... στο δεύτερο ένα πουλί που έφυγε μόνο του....το σήκωσα άλλες τέσσερις φορές.... καμία δεν έδωσε ευκαιρία για τουφεκιά.... ούτε καν την είδα.... στο τέλος μας έπιασε και η βροχή.... αύριο πάλι

Και εγώ χθες δύο αλλαγές μέρους,μεσεδες το τερέν στο πρώτο μέρος ούτε μυρωδιά.... στο δεύτερο ένα πουλί που έφυγε μόνο του....το σήκωσα άλλες τέσσερις φορές.... καμία δεν έδωσε ευκαιρία για τουφεκιά.... ούτε καν την είδα.... στο τέλος μας έπιασε και η βροχή.... αύριο πάλι
Στις μεριές μου έχουν στερέψει από μένα και δεν εχει πάρα 1 φάντασμα που σηκώνεται με το μπιπερ.. και παω σε άκυρες μεριές και βρίσκω ένα δύο αλλά παω 2 ώρες ψάξιμο ούτε για κατουριμα δεν προλαβαίνεις σε 2 ώρες... θέλει ώρες.

Βασίλη μου μόνο και μόνο που βρέθηκες στο στο κυνηγότοπο και πέρασες καλά αυτό μετράει.

γιασας παιδεςςς,,μια πρωινη βωλτουλα με ωραιες στιγμες και φασηςς με την ποιντεριναααα,,με 3 κυριες παλεψαμε σημερα και με ζορια κρατησαμε της δυο,,τα πουλια ακωμη χωμενα μεσα στα σφυχτα πουρναρι παλιουρι κτλ,,τελος παντων μας ζωρησανε λιγο αλα περασα ωμορφααααχ αυτή η κόκκινη στα αριστερά...

Από τις τελευταίες εξορμήσεις..... πολεμάμε μέχρι την τελευταία μέρα.... δύο γνώριμες κυρίες....η μία μας παιδεψε πολύ.... μετά από 7 σηκωματα... κατέληξε στο γιλέκο. Η δεύτερη έμεινε στη φερμα.... αρκετά ώστε να προλάβω να κλείσω.... και με μια τουφεκιά μπήκε και αυτή στο γιλέκο.... χαρά για τα σκυλιά μας αλλά και μελαγχολία.... τελειώνει άλλη μία όμορφη σεζόν... πέρασα όμορφες στιγμές με φίλους και τα δεύτερα παιδιά μου....τους σκύλους και συντρόφους μου... Αφιερωμένη σε αυτούς τους τετράποδους φίλους μου η φετινή σεζόν.... άλλες τρεις αγωνιστικές μείνανε. Καλά να περάσετε όλοι σας.....IMG_20220225_125737.jpgIMG_20220213_151551.jpgIMG_20220225_144315.jpgIMG_20220103_135759.jpg

Last edited:
Από τις τελευταίες εξορμήσεις..... πολεμάμε μέχρι την τελευταία μέρα.... δύο γνώριμες κυρίες....η μία μας παιδεψε πολύ.... μετά από 7 σηκωματα... κατέληξε στο γιλέκο. Η δεύτερη έμεινε στη φερμα.... αρκετά ώστε να προλάβω να κλείσω.... και με μια τουφεκιά μπήκε και αυτή στο γιλέκο.... χαρά για τα σκυλιά μας αλλά και μελαγχολία.... τελειώνει άλλη μία όμορφη σεζόν... πέρασα όμορφες στιγμές με φίλους και τα δεύτερα παιδιά μου....τους σκύλους και συντρόφους μου... Αφιερωμένη σε αυτούς τους τετράποδους φίλους μου η φετινή σεζόν.... άλλες τρεις αγωνιστικές μείνανε. Καλά να περάσετε όλοι σας.....View attachment 43144View attachment 43145View attachment 43146View attachment 43147
Μπράβο ρε Βασίλη να είσαι καλά εσύ και οι σύντροφοι σου .

γιασας παιδεςςςς,και εγω παλεβω αυτες της μερες με καπιες κυριες αλα ολεστους ειναι χωμενεςςςς στου βοδιου το κερατοοοοο,,σημερα με 3 κυριες ασχωληθηκαμε αλα δεν μας εκανα την χαρηηηη,,μαλιστα πρως το μεσημερακι σε ενα μαντρι ενως φιλουμου παρατιμενω εδω και καπιους μηνες φερμαρανε τα σκυλια επανω στον δρομο σε πουρναρι σφυχτοοο και παλιουρα πιανω θεση ωσο μπωρο και ξαφνικα ακουω να σχιζωντεεε τα πουρναρια και ποδοβωλητοοοο,,και νασου καμια 5ο μετρα και βγενη ενας καπρωςςςςς :oops: ,,αυτα για σημεραααα αυριω παλιιιι καμια νεα ιστοριαααα .hair.

Ωραια μεροι!!!!
ελα να τα κυνηγησουμε μαζι κωστηηηη,,να μην σου μηνη σωβρακοοοο,,εαν δεν γνωριζης και τα ελαχιστα μονοπατια που εχη εαν και κληνουνε και αυτααα θα χαθης μεσα στον πουρναροτοποοοοο,,χωρια που εχης τον κυνδινο να σε παρη στην αγκαλιατου και κανενας αγριοχοιροςςςςς :oops:
.yel.

Status
Not open for further replies.
Back