Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χανει.
Σε περιοχές με έντονο ανάγλυφο με πυκνή βλάστηση πουρνάρια κυρίως με την μεγάλη κεραία στο δέκτη είναι μια χαρά. Και χωρίς να το βγάζω από την τσέπη... βλέποντας από το ρολόι. Χάνει στιγμιαία το σήμα..... και συνήθως στην επόμενη ανανέωση ....2,5 δευτερόλεπτα μετά το ξαναβρίσκει.... συνήθως χάνει όταν ο σκύλος περνάει τα 500 -600 μέτρα..... αλλάζοντας ρέμα....

Αφού ρε Αντρέα τα σεττερ είναι φόρμουλες. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ναι το κάνει, για δευτερόλεπτα όμως φίλε μου.
ασε εχω ενα ποιντερακι 5,5 μηνων εκει να δεις φορμουλα...
σε βαθμο που υπαρχει προβλημα....1645168072747.jpg

Last edited:
ασε εχω ενα ποιντερακι 5,5 μηνων εκει να δεις φορμουλα...
σε βαθμο που υπαρχει προβλημα....View attachment 42542
Φτου φτου να είναι γερό και να το χαίρεσαι. Πολύ ωραίο ζώο..... τέτοια προβλήματα θέλω να υπάρχουν....

Φτου φτου να είναι γερό και να το χαίρεσαι. Πολύ ωραίο ζώο..... τέτοια προβλήματα θέλω να υπάρχουν....
ναι αλλα οχι να το λυνω στο καμπο και να γραφει το gps 600 και 700 μετρα..και να σταματαει μονο οταν βρει το στημενο και φερμαρει..
να του φοναζω και να του σφυριζω και να με γραφει κανονικα...
αλλα θα παει και στην πετρα και θα στροσει..
δυνατο αλλα δυσκολος σκυλος

ναι αλλα οχι να το λυνω στο καμπο και να γραφει το gps 600 και 700 μετρα..και να σταματαει μονο οταν βρει το στημενο και φερμαρει..
να του φοναζω και να του σφυριζω και να με γραφει κανονικα...
αλλα θα παει και στην πετρα και θα στροσει..
δυνατο αλλα δυσκολος σκυλος
Το είπες από μόνος σου.....θα πάθει και θα μάθει.... άλλωστε το μακρινό μαζεύεται....το κοντινό δεν ανοίγει ποτέ....Να είστε και οι δύο γεροί και να χαρείτε αμετρητες στιγμές μαζί

Το είπες από μόνος σου.....θα πάθει και θα μάθει.... άλλωστε το μακρινό μαζεύεται....το κοντινό δεν ανοίγει ποτέ....Να είστε και οι δύο γεροί και να χαρείτε αμετρητες στιγμές μαζί
Το μακρινο το τρωει ο λυκος...
Πολλες φορες και κανα γυφτος.

Το μακρινο το τρωει ο λυκος...
Πολλες φορες και κανα γυφτος.
Και το κοντινό το τρώει ο λύκος.... και στο κουμάσι έρχεται και ο λύκος και ο γύφτος.... λέω να παρατήσουμε το κυνήγι με σκύλους....

2.5 ωριτσες βολτουλα, δεν ειχα χρονο για παραπανω...1 πουλι νεο βρεικαμε σε ελαιώνα....ανυσυχο, ετυχε κ το ειδα στο βαθος που μας ακουσε κ σηκωθεικε...την εψαξα κ τη βρεικα σχεδον 100m ακρη σε πουρναρι...καρφωμα απο τη μικρη
(ακουσα μπιπερ) κ ως οτου βγω στο σκυλο, την ακουσα που σηκωθηκε....+1 ζεστη θεση σε πουρναρι αργοτερα σε αλλο ασχετο σημειο...αυτα τα ολιγα...

Υ.Γ. Για πολυυυυυ τσιχλοκοτσυφο λεμεεε...με το ζωρι κρατιωμουν να μη ριξω στα μαυρα...

20220218_090423.jpg
20220218_090016.jpg20220218_094053.jpg

Καλη συνεχεια σε ολους σας!!

Η τελευταία της κυνηγετικής σεζον ; Ίσως
Σίγουρα η καλύτερη , καθώς οι κόποι όλης της χρονιάς έπιασαν τόπο , ήξερα ότι παίρνοντας την Κάρυ μαζί θα μου χάλαγε πουλιά , θα έκανε λάθη και τα περισσότερα πουλιά φέτος ήταν ζορικα , όπως και το σημερινό που δεν έκατσε πολύ στη φερμα και πήγε να την κάνει χαμηλά και αθόρυβα , της έριξα μια τουφεκιά δεν είδα εάν έπεσε και έτσι άρχισα το ψάξιμο , κάποια στιγμή φερμαρε η Λωρυ και πήγα προς τη φερμα αλλά τίποτα , όταν σε λίγο βλέπω τη Κάρυ με τη μπεκατσα στο στόμα να μου την φέρνει , ενώ μέχρι τώρα που τις έβρισκε τις πήγαινε να τις θάψει, χωρίς ποτέ να την μαλώσω για αυτό , η χαρά απερίγραπτη

Status
Not open for further replies.
Back