Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χεραιτω τη παρέα. Απογευματινή βολτούλα με τον κουμπάρο μου και μιας και θέλαμε ταλαιπωρία ανεβήκαμε στα πουρνάρια. Καλα ήτανε, ταλαιπωρία θέλαμε και τα κορίτσια εκει πανω μας έδωσαν απλόχερα, 6 μπεκατσες βρήκαμε, αν είχαμε λιιιιιιγο φάρδος θα μπορούσαμε να τουφεκίσουμε τις δυο αλλα είπαμε εκει πάνω θέλει και μπόλικη τύχη. Ανάστατη συμπεριφορά σήμερα οι μπεκατσες, δεν καθόταν παρά ελάχιστα στα σκυλιά και παραδόξως σήμερα, εκτός απο δυο, δεν τις ξαναβρισκαν τα σκυλάκια μας. Μετα απο 3.5 ωρες στο πουρναρι και τη πέτρα μόλις εκατσα στο αμάξι δεν είχα δύναμη να ξανασκωθω. .pray to God.
20220219_173735.jpg
Μύρισε άνοιξη.......
20220219_165852.jpg

Χεραιτω τη παρέα. Απογευματινή βολτούλα με τον κουμπάρο μου και μιας και θέλαμε ταλαιπωρία ανεβήκαμε στα πουρνάρια. Καλα ήτανε, ταλαιπωρία θέλαμε και τα κορίτσια εκει πανω μας έδωσαν απλόχερα, 6 μπεκατσες βρήκαμε, αν είχαμε λιιιιιιγο φάρδος θα μπορούσαμε να τουφεκίσουμε τις δυο αλλα είπαμε εκει πάνω θέλει και μπόλικη τύχη. Ανάστατη συμπεριφορά σήμερα οι μπεκατσες, δεν καθόταν παρά ελάχιστα στα σκυλιά και παραδόξως σήμερα, εκτός απο δυο, δεν τις ξαναβρισκαν τα σκυλάκια μας. Μετα απο 3.5 ωρες στο πουρναρι και τη πέτρα μόλις εκατσα στο αμάξι δεν είχα δύναμη να ξανασκωθω. .pray to God.
View attachment 42672
Μύρισε άνοιξη.......
View attachment 42673
τι να σε κανω ρε γιαννη εισαι μαζωχαςςςςς .yel.

τι να σε κανω ρε γιαννη εισαι μαζωχαςςςςς .yel.
Πες το ψέματα βρε Σάκη μου........αυτο ακριβώς μου είπε σήμερα ο κουμπάρος μου.......αλλα έβαλε και τον εαυτό τιυ μεσα ..... .sarcastic.
Πάντως πλάκα πλάκα τόσες φορές εχω ανέβει εκει πάνω ψυχή δεν έχουμε δει......

Πες το ψέματα βρε Σάκη μου........αυτο ακριβώς μου είπε σήμερα ο κουμπάρος μου.......αλλα έβαλε και τον εαυτό τιυ μεσα ..... .sarcastic.
Πάντως πλάκα πλάκα τόσες φορές εχω ανέβει εκει πάνω ψυχή δεν έχουμε δει......
μην στεναχωριεσαι γιαννηηηη ολημας ειμαστε μαζωχες για την παρτιτηςςςς .sarcastic.

Ούτε την είδαμε.... ούτε την ακούσαμε.... καλοκαίρι 15 βαθμούς..... γέμισε ο τόπος λουλούδια....τα σκυλιά έψαξαν με πολύ όρεξη.... πολύ τόπο.....ο μεγάλος όσο δεν έβρισκε τόσο άνοιγε.... έφτασε τα 400 +....... πολλές φορές. Αύριο πάλι....ψηλα...IMG_20220221_131056.jpgIMG_20220221_122347.jpg

Last edited:
Ούτε την είδαμε.... ούτε την ακούσαμε.... καλοκαίρι 15 βαθμούς..... γέμισε ο τόπος λουλούδια....τα σκυλιά έψαξαν με πολύ όρεξη.... πολύ τόπο.....ο μεγάλος όσο δεν έβρισκε τόσο άνοιγε.... έφτασε τα 400 +....... πολλές φορές. Αύριο πάλι....ψηλα...View attachment 42843View attachment 42847
short and long term goals examples
Ετσι ειναι φίλε αυτές οι τελευταίες μέρες..
Την άκουσα την είδα αλλά δεν ντουφεκισα..
Ειναι σαν τις γκομμενες του λυκείου που φασονομασταν αλλα δεν γ@@@με και μας πρηζωτουσαν τα αρ@@@ μας.big smile.

Αρκετο τρεξιμο τον τελευταιο καιρο παρολα αυτα 3 βολτες τις προλαβα ....την μια ημουν απαραδεκτος σκοπευτικα, αφου δεν με εφαγε ο σκύλος χαχχαχ.....λίγο εμεινε και για την φετινη λήξη οπότε παμε να το χαρούμε .big smile.

αποκλειστικά με τον κούταβο κυνηγησα 5 πουλια η καρπωση

0-02-05-d8e30db6877266df1767b660f82361588d3bb9dcb666eb9ba9887bb0b8a9d1bf_a1ca83bd76b6c63c.jpg0-02-05-36c462e35aa8d7ba6140316c22ac439f09c4cffbad97d6c205f04a2759fe0acf_98dc40371b2e0e2b.jpg0-02-05-c44dc520939ec9f8bc52a15adedd508dc9c65672f89218f1d10bb4448e2c6252_8249fc5bdc3d1316.jpg0-02-05-b717c9d0dd9fc6e34bda1f6b56552f2569e7bee31b0ec3488caae5d9ac8c1ead_cbd1214641c493f.jpg0-02-05-826ecfda782337ecdfd0205d5c0299fc303c8a5bd9a886a8640399e844cf41ad_e60eb8fba1cfa1bd.jpg

καλό υπολοιπο να εχουμε !!!

Αρκετο τρεξιμο τον τελευταιο καιρο παρολα αυτα 3 βολτες τις προλαβα ....την μια ημουν απαραδεκτος σκοπευτικα, αφου δεν με εφαγε ο σκύλος χαχχαχ.....λίγο εμεινε και για την φετινη λήξη οπότε παμε να το χαρούμε .big smile.

View attachment 42902View attachment 42903View attachment 42905View attachment 42906View attachment 42907

Παρε τον ιβαν μονο του μια εξορμηση!
Μην με δεις μπροστα σου και φυγεις σαν μπεκατσα του φλεβαρη.yel..love..big smile.

View attachment 42902View attachment 42903View attachment 42905View attachment 42906View attachment 42907

Μπράβο Κώστα !!!
Ομολογώ ότι έχετε κάνει φοβερό δίδυμο με το σκυλάκο
Ωραία θα ήταν να βλέπαμε σε βίντεο πώς δουλεύει αυτό το σκυλί σε μπεκατσα

Παρε τον ιβαν μονο του μια εξορμηση!
Μην με δεις μπροστα σου και φυγεις σαν μπεκατσα του φλεβαρη.yel..love..big smile.
Εννοειται!! Τωρα το Μάρτη .yel.
τον εβγαλα και αυτον χρυς απογευματα στα κοντινα, ειναι ενα πουλι στο κομματι που τον παω και του ζαλιζει τα παπαρια χαχαχα

Μπράβο Κώστα !!!
δεν έχω ασχοληθεί με κάμερες Σταύρο μου... για να ασχοληθω θα πρεπει να εχει σιγουρα καλό φακό και να λυσω και το θεμα μπαταρια...να κρατάει πολυ δλδ....
Επίσης θα χρειαστείς δραμαμίνες .big smile.

Εννοειται!! Τωρα το Μάρτη .yel.
τον εβγαλα και αυτον χρυς απογευματα στα κοντινα, ειναι ενα πουλι στο κομματι που τον παω και του ζαλιζει τα παπαρια χαχαχα

δεν έχω ασχοληθεί με κάμερες Σταύρο μου... για να ασχοληθω θα πρεπει να εχει σιγουρα καλό φακό και να λυσω και το θεμα μπαταρια...να κρατάει πολυ δλδ....
Επίσης θα χρειαστείς δραμαμίνες .big smile.
Μακρυμαλλη
Χρωστας στον Ιβαν μια εξορμηση με καρπωση
Αλλιως αν μου πεις μα και μου και αυτο και το αλλο θα βλαστησει στο ξερο σου το κεφαλι ντοματια ανοιξιατικη.yel.
Τον Μαρτη πεστον σε αλλους οχι σε μενα.big smile..love.

Μπράβο Κώστα !!!
Καλησπέρα. Συγνώμη που μπαίνω στη κουβέντα αλλά θεωρώ πως στα πουλιά που δεν δέχονται Φέρμα είναι ότι πρέπει έχοντας κ εγώ Σπάνιελ χωρίς μεγάλη εμπειρία στη μπεκάτσα.
Υ.Γ: θέλει πόδια κ αντανακλαστικά η ράτσα αυτή!!!!

Είτε είναι Οκτώβριος είτε Φεβρουάριος. Όλα είναι ίδια....

Ωραία μέρα η σημερινή. Η μικρή Greta πήρε 2 δικές της παληκαρισες φερμες ανάμεσα στα μεγαθήρια BRIO SIBA.. η μια μπεκάτσα είναι όλο δικιά τής. αν περνει κεφάλι φέτος στα έμπειρα σκυλιά, του χρόνου θα τρώει τα βουνά για πλάκα.

View attachment 42929ΥΓ. Αυτές οι κύριες που δεν κάθονται κάνουν έξυπνα σκυλιά..
Αν τα πάει καλά σε αυτά τα πουλιά του Φλεβάρη του χρόνου στα μπασιματα θα δεις φοβερά πράγματα φίλε μου .

Είτε είναι Οκτώβριος είτε Φεβρουάριος. Όλα είναι ίδια....

Ωραία μέρα η σημερινή. Η μικρή Greta πήρε 2 δικές της παληκαρισες φερμες ανάμεσα στα μεγαθήρια BRIO SIBA.. η μια μπεκάτσα είναι όλο δικιά τής. αν περνει κεφάλι φέτος στα έμπειρα σκυλιά, του χρόνου θα τρώει τα βουνά για πλάκα.

View attachment 42929ΥΓ. Αυτές οι κύριες που δεν κάθονται κάνουν έξυπνα σκυλιά..
ΜΠΡΑΒΩ Λαμπρο να εχεις ποδια να τα χαρεις..
ομορφα ζωα αλλα με πολες τριχες

Status
Not open for further replies.
Back