Μακάρι...Μπράβο Δημήτρη...... πέρασε ο καιρός και θα μας λείψουν οι βασίλισσες και η αναμέτρηση μαζί τους. Γεροί και δυνατοί να είμαστε να τις περιμένουμε και να αναμετρηθούμε μαζί τους τη νέα σεζόν.
Μακάρι...Μπράβο Δημήτρη...... πέρασε ο καιρός και θα μας λείψουν οι βασίλισσες και η αναμέτρηση μαζί τους. Γεροί και δυνατοί να είμαστε να τις περιμένουμε και να αναμετρηθούμε μαζί τους τη νέα σεζόν.
εχη πανωτης η φατσουλατης μια γλυκαΤης έχεις αδυναμία φίλε Σάκη βλέπω.....![]()
Ομορφιές.....Καλησπέρα και από μένα . Μπράβο σε όλους για τις επιτυχίες, ωραία τουφεκιά Γιάννη δεν άφησες περιθώριο.Εμείς σήμερα πήγαμε σε μέρος που έχουμε αφήσει λογαριασμούς . Ο ένας έκλεισε καθώς αφού ήξερα την συνήθειά της να σηκώνετε ανάποδα από τον σκύλο είχα τον νου μου και ήρθε μαζί μας . Η άλλη παμπόνηρο πουλί μας άφησε προσπεράσαμε και ενώ η σκυλίτσα έψαχνε έντονα σε ένα άνοιγμα έφυγε από πίσω μου, της έριξα μία μπηχτή αλλά δεν. Αν πάμε αύριο ή μεθαύριο θα την ξαναψάξουμε και ότι γίνει. Όπως και νάχει θα το τελειώσουμε στο βουνό.
Γρήγορα εντριβή με πετρέλαιο !!!!Α ρε τρελαμένοι !!Αν και ο καιρός ήταν χάλια εγω τρωγόμουνα.
Τέσσερις παρά 20 παίρνω το σκύλο και ανεβαίνουμε στο βουνό με σκοπό να ασχοληθούμε με με αυτή που δεν την καταφέραμε δύο φορές. Άλλωστε τώρα με τη βροχή είχαμε μεγαλύτερη πιθανότητα να την πετύχουμε έξω από το πυκνό. Φτάνουμε με το αμάξι γύρω στα 300 μέτρα πριν. Σταματάμε και από τα πρώτα μέτρα ο σκύλος άρχισε να έχει μυρωδιά . Εψαχνε με πολλή ένταση και πάθος . Εδώ θα είναι ,εκεί είναι, τελικά φτάσαμε κοντά στο σημείο που τη σηκώσαμε δύο φορές . Ηταν από την άλλη πλευρά στην άκρη του καθαρού . Με το που ξεπρόβαλα σηκώνεται και διπλώνει αμέσως πάνω από το πυκνό . Προλαβαίνω τις ρίχνω ένα και την βλέπω να πέφτει . Από κει αρχίζει το μαρτύριο του σκύλου που για 20 λεπτά ψάχνει και δεν μπορεί να βρει τίποτα . Το χειρότερο είναι ότι εγώ δεν μπορούσα με τιποτα να προχωρήσω εκεί μέσα μήπως και μπορουσα να δω αν σκάλωσε κάπου στα πουρνάρια που αυτό είναι το πιο πιθανό.
Στεναχωρημένος αλλά και νευριασμένος παίρνω τον σκύλο και συνεχίζουμε ένα άλλο κομμάτι . Στην επιστροφή ξαναπροσπαθούμε ,αλλα δυστυχώς τίποτα.
Αν και η βροχή είχε δυναμώσει αρκετά, λέω να ψάξουμε ένα κομμάτι ακόμη . Με το που φτάνουμε πάλι τα ίδια . Βλέπω το σκύλο να έχει έντονη μυρωδιά Ψάχναμε γύρω στα 20 με 25 λεπτά όλο τον τόπο Κάποια στιγμή καβαλάω ένα πυκνό που ενδιάμεσα έχουν κόψει πουρνάρια και ήταν το μόνο κομμάτι που μας είχε μείνει. Ο σκύλος δεν είχε έρθει ακόμη και κάνω τη μαλακία να προχωρήσω. Το δίλημμα ήταν στο πάνω ή στο κάτω κομμάτι . Μπαίνω στο κάτω γιατί εκεί έχω ξανασηκώσει μπεκάτσα, πριν ακομη έρθει ο σκύλος . Είμαι σταματημένος και αρχίζω τα φρ και φρρρρρ. Η μπεκάτσα ήταν στο από πάνω κομμάτι που μπηκε ο σκυλος Εκείνη τη στιγμη σηκωνεται στα 4 μ απο μενα και φυσικά δεν έφυγε προς την πλευρά που ήμουνα εγώ γιατί με κατάλαβε αλλά προς την πλευρά που είχε το σκύλο.
Από τους πολλούς ύμνους άρχισα ν ανταριάζει και να βρέχει ακόμα περισσότερο . Η ώρα είχε πάει 5:30 και γυρίσαμεόσο πιο γρήγορα μπορούσαμε στο αυτοκίνητο γιατί είχαμε γίνει μούσκεμα μεχρι το κόκκαλο.
Μπορεί να είναι η τυχερή σου μέρα αύριο Σάκη . Τελευταία και τυχερή.πρωινη βωλτουλα σε μια γνωριμη,, η ρουφιανα ακωμη εκη ητανε,,μας γλεντησε κανονικα δυο φωρες και αντε γιααααδυο μηνες και εχη εκη το πουλι ωποτε παω με γλενταη και φευγωωωω τρελαμενοςςς
,,αλη μια εξωδος και αυριω και να πανε στο καλο η κυριεςςςς,,του χρονου παλι ραντεβου
![]()
δεν ντρεπομε να το πω φιλε δημητρη το οτι φετως σηκωνα πουλια αλα δεν μου δινανε εστω ενα παραθυρακι για τουφεκια,,,ασε που δεν ειχαμε πουλια ετρωγες ολο το βουνο για 1 2 πουλια,,και ετσι το πηγα χαλαρα φετως,,πουλι δεν πηρα φετωςςςςΜπορεί να είναι η τυχερή σου μέρα αύριο Σάκη . Τελευταία και τυχερή.
Bαλε μια χαντρα μη στο ματιασουναλα εχω το δικομου πουλι ακρας υγιαςςςς αυτο μου φτανη
Πολλή ωραίο, μπράβο..... υποδειγματικό απορτ από τη σκυλίτσα
Τελικά κατάφερα να ανεβάσω και το βίντεο της φάσης
Εσύ το βιολί σουΑν και ο καιρός ήταν χάλια εγω τρωγόμουνα.
Τέσσερις παρά 20 παίρνω το σκύλο και ανεβαίνουμε στο βουνό με σκοπό να ασχοληθούμε με αυτή που δεν την καταφέραμε δύο φορές. Άλλωστε τώρα με τη βροχή είχαμε μεγαλύτερη πιθανότητα να την πετύχουμε έξω από το πυκνό. Φτάνουμε με το αμάξι γύρω στα 300 μέτρα πριν. Σταματάμε και από τα πρώτα μέτρα ο σκύλος άρχισε να έχει μυρωδιά . Εψαχνε με πολλή ένταση και πάθος . Εδώ θα είναι ,εκεί είναι, τελικά φτάσαμε κοντά στο σημείο που τη σηκώσαμε δύο φορές . Ηταν από την άλλη πλευρά στην άκρη του καθαρού . Με το που ξεπρόβαλα σηκώνεται και διπλώνει αμέσως πάνω από το πυκνό . Προλαβαίνω τις ρίχνω ένα και την βλέπω να πέφτει . Από κει αρχίζει το μαρτύριο του σκύλου που για 20 λεπτά ψάχνει και δεν μπορεί να βρει τίποτα . Το χειρότερο είναι ότι εγώ δεν μπορούσα με τιποτα να προχωρήσω εκεί μέσα μήπως και μπορουσα να δω αν σκάλωσε κάπου στα πουρνάρια που αυτό είναι το πιο πιθανό.
Στεναχωρημένος αλλά και νευριασμένος παίρνω τον σκύλο και συνεχίζουμε ένα άλλο κομμάτι . Στην επιστροφή ξαναπροσπαθούμε ,αλλα δυστυχώς τίποτα.
Αν και η βροχή είχε δυναμώσει αρκετά, λέω να ψάξουμε ένα κομμάτι ακόμη . Με το που φτάνουμε πάλι τα ίδια . Βλέπω το σκύλο να έχει έντονη μυρωδιά Ψάχναμε γύρω στα 20 με 25 λεπτά όλο τον τόπο Κάποια στιγμή καβαλάω ένα πυκνό που ενδιάμεσα έχουν κόψει πουρνάρια και ήταν το μόνο κομμάτι που μας είχε μείνει. Ο σκύλος δεν είχε έρθει ακόμη και κάνω τη μαλακία να προχωρήσω. Το δίλημμα ήταν στο πάνω ή στο κάτω κομμάτι . Μπαίνω στο κάτω γιατί εκεί έχω ξανασηκώσει μπεκάτσα, πριν ακομη έρθει ο σκύλος . Είμαι σταματημένος και αρχίζω τα φρ και φρρρρρ. Η μπεκάτσα ήταν στο από πάνω κομμάτι που μπηκε ο σκυλος Εκείνη τη στιγμη σηκωνεται στα 4 μ απο μενα και φυσικά δεν έφυγε προς την πλευρά που ήμουνα εγώ γιατί με κατάλαβε αλλά προς την πλευρά που είχε το σκύλο.
Από τους πολλούς ύμνους άρχισα ν ανταριάζει και να βρέχει ακόμα περισσότερο . Η ώρα είχε πάει 5:30 και γυρίσαμεόσο πιο γρήγορα μπορούσαμε στο αυτοκίνητο γιατί είχαμε γίνει μούσκεμα μεχρι το κόκκαλο.