Μύθος ή Πραγματικότητα;

• Thread starter Thread starter HL Mod
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Βασίλη Καλημέρα!:)

Νομίζω ομοίως έχω μια γενική εικόνα!

Αν εξαιρέσουμε το θέμα της σκοπευτικής δεινότητας , νομίζω ότι ο αρθρογράφος δίνει μια σύντομη σφαιρική εικόνα αρκετά κατατοπιστική.

Πραγματεύεται το θέμα της "Τετράγωνης Γόμωσης" σε συνδυασμό με την κατάλληλη ταχύτητα , το μέγεθος και το είδος των σκαγιών και τις μοντέρνες εφευρέσεις (π.χ. το bufer).

Ως ένα σημείο για το Cal.12 όσο πιο κοντά μένουμε στην Τετράγωνη γόμωση τα πράγματα είναι ικανοποιητικά. Από ένα σημείο και μετά η ανωτερότητα του μεγαλύτερου διαμετρήματος (π.χ. 10 & 8) είναι δεδομένη(στις υπερ-γομώσεις).

Κατι ανάλογο συμβαίνει και με τα μικρά διαμετρήματα.

Υπάρχει και η ειδική περίπτωση του 2ιντσου όπλου επίσης (αντίστροφη όμως).

Προσωπικά πιστεύω το γεγονός ότι οι επιλογές που επιβλήθηκαν εμπορικά με τα Cal. 12 & 20 και η τσέπη μας μας δένει τα χέρια....

Αυτά γενικά...
Ποια η άποψη της ποντικομαμης ....για τις βλητικες δεινοτητες ....από Αγγλία μεριά❓τετράγωνη.... Μάη αςς....αυτά ήταν για 18.1 αυλό μάλλινες τάπες....

Έχει κάποιος σε εικόνα το προφίλ της κατά μήκος τομής μιάς κάννης λειόκαννου, και μπορεί να την ανεβάσει στο φόρουμ;
Ευχαριστώ.
Kαλησπέρα Θεόδωρε!:)

Εδώ θα το πάμε βαθιά το νυστέρι!!!.sarcastic.

Εγχείρηση
θα της κάνεις?.sarcastic..sarcastic.

Kαλησπέρα Θεόδωρε!:)

Εδώ θα το πάμε βαθιά το νυστέρι!!!.sarcastic.

Εγχείρηση
θα της κάνεις?.sarcastic..sarcastic.
Καλησπέρα Ιωάννη και καλό μήνα!

Εχω λίγο χρόνο και σκέφτηκα να θεωρητικοποιήσω την πράξη. Αλλά θέλω κάποιος να βάλει το πτώμα στο τραπέζι.:rolleyes:

View attachment 41353
'Αντε να δούμε, αυτό κάνει?
Απ' τολότελα, καλή κι η Παναγιώταινα:)

Ιωάννη σ'ευχαριστώ πολύ. Αυτό που λείπει τώρα είναι το πάχος των τοιχωμάτων;) (οχι για τώρα, αλλά για την επόμενη φάση, αν υπάρξει)
Ένα απλό σχέδιο με το χέρι δεν αρκεί ;
Ως αρχή, ναι.

Ιωάννη σ'ευχαριστώ πολύ. Αυτό που λείπει τώρα είναι το πάχος των τοιχωμάτων;) (οχι για τώρα, αλλά για την επόμενη φάση, αν υπάρξει)

Ως αρχή, ναι.
Πάρε data φίλε ..

Attachments

Ως αρχή, ναι.
Α, ΕΣΥ πας για ανατομία κανονική !!!.sarcastic.

Ένα γιατρό!!!.sarcastic..sarcastic.

Βασίλη (Dr V) για κανόνισε καμιά άδεια εν ευθετώ χρόνο!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Σκοπευτής - φυσίγγι το δίπτυχο της επιτυχίας το όπλο μπαίνει μέσα σε ελάχιστες εξαιρετικές περιπτώσεις ιδιαίτερων βολών έχοντας αλλάξει και πειράξει τόσα όπλα εκεί έχω καταλήξει.
Ετσι γιαννη και μενα η γυναικα μου δυο μοσχαρια εκαψε μεχρι να μαθει να το κανει λουκουμι πλεων αχαχαχαχ

Ως αρχή, ναι.
Ωχ καταλαβα αλεζουαρ θα πεσει αχαχαχαχ

Αυτος ο dava carrie παντως βαραει τοσο μακρυα αλλα αμα δεις τουφεκιες του δε τις λες και long range
Άμα βλέπεις το θήραμα είναι εντός παραμέτρων βολής.
Μακρυά είναι βολές πέρα του ορίζοντα.

Εγώ θα στα μαθαίνω όλα ... ;;;;;

Last edited:
Άμα βλέπεις το θήραμα είναι κοντά.
Μακρυά είναι βολές πέρα του ορίζοντα.

Εγώ θα στα μαθαίνω όλα ... ;;;;;
Αμα δεις ποση προσκοπευση βαζει και ποση ωρα πεφτει ο φασιανος καταλαβαινεις οτι ριχνει μακρυα

Back