Στέλιο Καλημέρα!Ευχαριστώ Βασίλη.
Τελικά τις 2 κ 3 χρησιμοποιώ.
Περισσότερο την 3.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση στην πρώτη μου απάντηση ήταν το (περιμένω το στόχο) αλλά ταίριαζε πιο πολύ με τον τρόπο που ρίχνω (το οπλο μπροστά από το στόχο) κ γι αυτό το επέλεξα.
Όμως σχεδόν πάντα επιβραδυνω την κίνηση του όπλου κ πατάω. Μερικές φορές το σταματάω.
Καλό ή κακό δεν ξέρω. Έτσι έχω συνηθίσει να ρίχνω.
Δεν έχω όμως θέμα μιας κ έχω φέρει 42/42 (όχι σε μια ημέρα) σε τσίχλες κ άλλα καλά ποσοστά σε πέρδικες, τρυγόνια
Υπάρχουν κ ημέρες που έχω αρκετές αστοχιες.
Αν δεν υπήρχαν αστοχιες τι γλυκα θα είχε το κυνηγι?
Έχω την εντύπωση οτι δεν σταματάς , σου φαίνεται οτι σταματάς...
Απλά επιβραδύνεις ενώ ξεκινάς πιο γλήγορα για να βάλεις(να έρθεις στην) την προσκόπευση που θέλεις , και πατάς ... όταν δε πατάς το όπλο έχει ροπή...συνεχίζει την κίνιση...(αλλιώς θα έχεις συνεχόμενες αστοχίες, θα έμενες πάντα πίσω!!! που δεν το νομίζω!!!)
Σύνηθες φαινόμενο...
Είμαι δε σχεδόν βέβαιος οτι οι περισσότερες αστοχίες είναι σε "σημαδεμένες" τουφεκιές αρχικά , και ίσως αν επακολουθήσαν και άλλες οικολογικές έχει γίνει και λόγω ψυχολογίας...
Ενώ όταν έχεις ρίξει από ένστικτο εστιάζοντας στον στόχο μόνο είσαι πάνω...και έχεις βάλει και προσκόπευση!
Υ.Γ : Aστοχίες ... είπαμε, χαλάλι του επόμενου! έτσι πρέπει να είναι ο Κυνηγός...μεγαλόκαρδος!!!
Last edited: