Μύθος ή Πραγματικότητα;

• Thread starter Thread starter HL Mod
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μην σου κάνει εντύπωση Τζων. Σε βολή στα Γλαφυρά στο Βόλο, όλοι οι στρατιώτες έβαλαν στο χαρτί και τις δέκα σφαίρες στα 300 μέτρα, χωρίς σκοπευτικό βοήθημα,μόνο με τα μεταλλικά σκοπευτικά. Όπλο M16 A2. Όταν λέμε όλοι όλοι, που να βαζανε και τριτζικον διόπτρα πάνω. Για λειοκαννο δεν ξέρω, δεν το έχω επιχειρήσει ποτέ αλλά για να το λέει ο Τόλης έτσι είναι.
Η βολη αφορουσε στοχο σε σχημα ανδρικελου εμεις μιλαμε για το στρογγυλο

Παιδια καπιοι εχουμε ριξει τοσο φυσιγγι και εχουμε δωσει τοσα λεφτα σε οπλα που επερνες σπιτι και εχουμε φτασει σε ενα επιπεδο πχ να πετυχενω με μονοβολο πετρα σε μεγεθος γροθιας στον αερα τι να κανουμε τωρα και εχω στειλει και βιντεο σε σωβαρο ανθρωπο εδω μεσα για να μη λεμε μονο λογια οπιος δε πιστεβει δικαιομα του αλλα μη περιμενετε με μια πενταδα μονοβολα που περνουν μεροικοι και τα φυλανε πεντε χρονια να πιστεψουν η να καταφερουν και πολλα θελει εξασκιση με τα λογια δε γινετε τιποτα

Μα ρε παιδια εδω βλεπω συνεχει πολλους στη βιοτεχνια φυσιγγιων που πριν παρουν φυσιγγια θελουν να τα δωκιμασουν και στα 36 μετρα δε βρισκουν το πινακα ο αλλος βλεπει το καπρο λεει στη κορη του που ηταν μαζι του τραβαμε βιντεο ριχνει στο καπρο στα πεντε μετρα και στο βιντεο δε βλεπεις καν που σκαν η βολες τι να λεμε τωρα

Παιδια καπιοι εχουμε ριξει τοσο φυσιγγι και εχουμε δωσει τοσα λεφτα σε οπλα που επερνες σπιτι και εχουμε φτασει σε ενα επιπεδο πχ να πετυχενω με μονοβολο πετρα σε μεγεθος γροθιας στον αερα τι να κανουμε τωρα και εχω στειλει και βιντεο σε σωβαρο ανθρωπο εδω μεσα για να μη λεμε μονο λογια οπιος δε πιστεβει δικαιομα του αλλα μη περιμενετε με μια πενταδα μονοβολα που περνουν μεροικοι και τα φυλανε πεντε χρονια να πιστεψουν η να καταφερουν και πολλα θελει εξασκιση με τα λογια δε γινετε τιποτα

Ο Τόλης δεν υπερβάλει ...
Σε 2 βίντεο (άκοπα) που μου έχει στείλει, με 2 μονόβολα πετυχαίνει στον αέρα έναν άδειο κάλυκα !!!!!!!! με το ένα και μια πέτρα μεγέθους γροθιάς με το δεύτερο.

Ο τύπος απλά δεν παίζεται (εγώ κουφάθηκα) .... αν θέλει ο Τόλης ανεβάζω και τα βίντεο αλλά νομίζω με πιστεύετε ...

Last edited:
Ο Τόλης δεν υπερβάλει ...
Σε 2 βίντεο (άκοπα) που μου έχει στείλει ο Τόλης με 2 μονόβολα πετυχαίνει στον αέρα έναν άδειο κάλυκα με το ένα και μια πέτρα μεγέθους γροθιάς με το δεύτερο.

Ο τύπος απλά δεν παίζεται (εγώ κουφάθηκα) .... αν θέλει ο Τόλης ανεβάζω και τα βίντεο αλλά νομίζω με πιστεύετε ...
Είπαμε‼️δε λέει μλκς ο Τόλης‼️
Καθαρόπαιδί‼️

1.jpg

Δεκτά όλα. Δεν γνωρίζω τον Τολη, και φυσικά κάνω πλάκα. Ακόμη και αν κάτι μοιάζει υπερβολικά απίθανο, έχω μάθει να μην το αποριπτω από προκατάληψη. . Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι, που αν και σπανιωτατοι έχουν ο καθένας σε κάποιο πράγμα μοναδική ικανότητα, γιατί όχι ο Τόλης στην βολή, ίσα ίσα που γουστάρω να βλέπω δικά μας παιδιά να είναι οι κορυφαίοι. Άσχετο αλλά είχα έναν φίλο την εποχή που υπήρχαν τα στέκια με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, τα πιο μεγάλα τότε στην Θεσσαλονίκη ήταν νομίζω κάτι yuris ή κάπως έτσι, που είχε τέτοιο ταλέντο σε αυτά ( εγώ ούτε τα κατάφερνα ούτε τα γούσταρα), που αν ήταν ολυμπιακό άθλημα ,χωρίς υπερβολή, θα έπαιρνε χρυσό για πλάκα.

αυτά δεν είναι τίποτε μπροστά σ'αυτό που έχω κάνει εγώ!!!!

εγώ κατέβασα τυρανόσαυρο ρεξ με νεροπίστολο .very funny.

γατάκια ε, γατάκια!!!! .yelling.
Άμα δεις τα βιδεο ....θα πειστείς για τον Τόλη‼️
Αντιαεροπορικος‼️
Ο πρώτος που τον αμφισβήτησε,όταν πέτυχε τον κάλυκα ξυστά.... ήταν ο γιος του(προφανώς)‼️
Εγώ ούτε με σκάγια δεν τον πετυχαίνω.....ένας φίλος τον πετυχαίνει ,έχοντας πλάτη προς τον κάλυκα‼️

Άμα δεις τα βιδεο ....θα πειστείς για τον Τόλη‼️
Τα έχει δει τα βίντεο και κάνει πλάκα ο Μάριος ... όλοι όσοι είδαν τα βίντεο τρελάθηκαν ... με εμένα πρώτο.
Συμπέρασμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ... ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ :)

Προσοχή όσοι πάτε με τον Τόλη για κυνήγι :)
Δεν θα προλαβαίνετε να επωμίζετε !!!

Παιδιά τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο εάν το πιστέψεις και εξασκηθεί πολύ βέβαια υπάρχουν και οι άνθρωποι με έμφυτα ταλέντα .Και επειδή όλοι πιστεύω άλλοι πολύ άλλοι λιγότερο έχουμε δει περίεργα στο κυνήγι και παραγματα δύσκολα ,εγώ δεν αμφισβητώ τίποτα γιατί έχω δει άνθρωπο να ρίχνει με browning ελατηρίου μονοβολα και να ρίχνει πουλιά για στοίχημα 3 στη σειρά ήμουν παιδί και μου χει μείνει δεν ήθελα να το αναφέρω αλλά τώρα ταίριαξε για να μη λέει ο κάθε ένας το κοντό και το μακρύ τού.Ολα είναι θέμα εξάσκησης πρώτον και ταλέντου δεύτερον εδώ Αμερικάνοι πυροβολούν νόμισμα με περίστροφο από τη μέση.

Back