το παιδιιι!!!το παιδιιιι!!!Ένα κολλυριο ρε!!!
Καντα δυο!!!Ένα κολλυριο ρε!!!
Κλείστα και τα δύο με γάζες!Ένα κολλυριο ρε!!!
Τα παπιά στο νερό έχουν κέβλαρΣυγχωρεμένος φίλος του πατέρα μου ήταν άσσος στο φτερό. Τουφέκισε φάσσα μέσα από το αυτοκίνητο εν κινήσει. Μια μέρα έριξε 1 κουτί φυσίγγια σε ένα βουτηχτάρι το οποίο καθόταν ακίνητο στην επιφάνεια του νερού και με την τουφεκιά απλά πήγαινε λίγο παρακάτω. Τον έπαιζε μπάλα κανονικότατα. Ελέφαντα ακίνητο στα 5μ να τον έβαζες δεν θα μπορούσε να τον πετύχει. Άντε πείτε μου εσείς τώρα πως γίνεται αυτό.
Εγώ από εδώ που είμαι ακούω πορδες στην Ηγουμενίτσα !!! Μαλλον έχω πρόβλημα στα αυτια
Το εκπεδευμενο αφτί μπορεί να ακούσει πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμαστε ακόμα και υποσυνείδηταΜε την ακοή δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ένα "αργό" από ένα "γρήγορο" φυσίγγι.
Ξεχάστε το ...
Το εκπαιδευμένο αυτί μπορεί να ακούει ότι θέλει και το εκπαιδευμένο μάτι να βλέπει ότι θέλει.Το εκπεδευμενο αφτί μπορεί να ακούσει πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμαστε ακόμα και υποσυνείδητα
Δεν μιλάμε για διάφορες 15-20 μ/σ
Αλλά σε προκαθορισμενη απόσταση έχει μεγάλη πιθανότητα να πιάσει σοβαρή διαφορά
20-30 πόντους στα πόσα μέτρα περίπου ?Πριν μερικά χρόνια είχα ανέβει στα πεθερικα Αθήνα και είχα ρίξει στο Σχιστό με κάποια παιδιά από εδώ κάτι 28 με χαμηλό παφυλα με το Baikal και επειδή σε κάποια μου τα μαγκωναν οι εξολκεις, δεν τα έριξα όλα και τα αφησα για τη καραμπίνα (155).
Βγαίνω για περπατητο για τσίχλες μια χαρά, τελειώνουν παίρνω κάποια 32αρια, ξανά για περπατητο και να μη μπορώ να παρω πουλι, έπρεπε να τραβάω το ντουφεκι 20-30 ποντους μπροστά και να παραμιλαω, "τράβηξε το ντουφεκι μπροστά"!!!
Εγώ πάντως δεν μπορώ να υπολογίσω τόση μικρή διαφορά στις τουφεκιές μου. Θα φταίει που ρίχνω συνήθως με "σκούπισμα" του στόχου.20-30 πόντους στα πόσα μέτρα περίπου ?
Από 20 έως 30 μέτρα, δε θυμάμαι τώρα.... Αλλά η εικόνα που είχα, είχε αλλάξει και προσπαθουσα να μου θυμίζω να τραβάω το όπλο μπροστά!20-30 πόντους στα πόσα μέτρα περίπου ?
Πήγαινω το πουλι στη μύτη, αλλά πιστευω το "σκούπισμα" είναι το ιδανικό!!!Εγώ πάντως δεν μπορώ να υπολογίσω τόση μικρή διαφορά στις τουφεκιές μου. Θα φταίει που ρίχνω συνήθως με "σκούπισμα" του στόχου.
Εγώ πάντως δεν μπορώ να υπολογίσω τόση μικρή διαφορά στις τουφεκιές μου. Θα φταίει που ρίχνω συνήθως με "σκούπισμα" του στόχου.
Παιδιά, τα επιπλέον 20cm στα 30m σημαινει γωνία 0,38 μοίρες ή να τραβήξεις ηθελημένα το άκρο της κάνης περίπου 5 χιλιοστά πιο μπροστά.Από 20 έως 30 μέτρα, δε θυμάμαι τώρα....
Τα 28αρια ν8.5 και τα 32αρια ν9!
Αυτό ναι, ... αλλά χωρίς να αμφισβητώ αυτό που λες, πιθανόν το τράβαγες πολύ περισσότερο από τόσο.Αλλά η εικόνα που είχα, είχε αλλάξει και προσπαθουσα να μου θυμίζω να τραβάω το όπλο μπροστά!
Ισχυριζόταν κανένας ότι κόβει ανάκρουση?Για αναπήδηση κάννης ήξερα μόνο.Η επιστήμη μίλησε ξανά.
Τα τρύπια δεν μικραίνουν την ανάκρουση.
3 βίντεο έβγαλε ο Ελληνάρας ο Konetes ... εεε νομίζω το εξάντλησε το θέμα.