Μύθος ή Πραγματικότητα;

• Thread starter Thread starter HL Mod
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πέρα από την πλάκα όλα γίνονται. Με αεροβόλο όταν ήμασταν παιδιά πετουσαμε κουτάκι αναψυκτικού στον αέρα και το χτυπούσαμε. Με μονόβολο δεν βρήκα ποτέ νόημα να προσπαθήσω να πετύχω κάτι στον αέρα αφενός και αφετέρου δεν μπορώ να φανταστώ που θα μπορούσα να το κάνω αυτό με ασφάλεια, χωρίς τον κίνδυνο να προσγειωθεί το μονόβολο από ελεύθερη πτώση κάπου που δεν θα έπρεπε. Οι ΒΟΛΈΣ με ΜΟΝΌΒΟΛΑ και ΔΡΆΜΙΑ πρέπει να ΤΕΡΜΑΤΊΖΟΥΝ στο ΧΏΜΑ παιδιά. Το λέω γιατί διαβάζουν και πιτσιρικάδες. ΜΗ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ.

Κώστα εχω ακουσει πως όλοι οι μεγάλοι σκοπευτές επίδειξης με αεροβόλα προπονούνται ή τουλάχιστον έτσι ξεκίνησαν.
Πολύ λογικό μου φαίνεται. Τώρα πως από μαθητευόμενος " μεγάλος σκοπευτής" έφτασα να κλαμπανιζω τη μπεκάτσα στα δέκα μέτρα μέσα σε λάκα ο Θεός ξέρει τι να πω .yel.

Εγώ ρε με το αεροβο ,σκωτουνα πλια στουν αιέρα‼️12-13 χρ.κ το αεροβο ...δεν είχε καν χαντάκι.....ένα σύρμα είχα μπροστά‼️σημάδευα νεροφιδα σε κίνηση στο κεφάλι....κ με το κωλο 12αρια είπα αμάν να χτυπήσω στον αέρα‼️

Όσο πιο σίγουρος νιώθεις για τη ντουφέκια στο κυνήγι τόσο αυξάνεις τη πιθανότητα να τη χάσεις γιατί χαλαρώνεις σε σημείο που κανείς λάθος
Και όταν κάνεις το λάθος δεν το διορθώνεις μετά γιατί μπλοκάρεις που δεν έπεσε με την πρώτη ενώ ήταν εύκολη και πάνε και οι άλλες στον βρόντο
Το λεγόμενο παρατεταμένο κλαμπάνισμα

Άμα δεις τα βιδεο ....θα πειστείς για τον Τόλη‼️
Αντιαεροπορικος‼️
Ο πρώτος που τον αμφισβήτησε,όταν πέτυχε τον κάλυκα ξυστά.... ήταν ο γιος του(προφανώς)‼️
Εγώ ούτε με σκάγια δεν τον πετυχαίνω.....ένας φίλος τον πετυχαίνει ,έχοντας πλάτη προς τον κάλυκα‼️
Τα έχει δει τα βίντεο και κάνει πλάκα ο Μάριος ... όλοι όσοι είδαν τα βίντεο τρελάθηκαν ... με εμένα πρώτο.
Συμπέρασμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ... ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ :)

Προσοχή όσοι πάτε με τον Τόλη για κυνήγι :)
Δεν θα προλαβαίνετε να επωμίζετε !!!
όπως είπε κι ο Βασίλης πλάκα κάνω, τα είδα
έχω δει ακόμα πιο απίστευτα

Σιγα
Σιγά μην είσαι μόνος.........
Είμαστε πολλοί αλλά σκορπιοί.....
Μία μέρα λίγο πριν την έναρξη του λαγού πήγα σκοπευτήριο. Δεν πολυσκέφτηκα ούτε οτι την προηγούμενη ήμουν στα τσίπουρα μέχρι αργά ούτε ότι δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου ... Κι άλλες φορές έχω γίνει ρεζίλι στο σκοπευτήριο αλλά ποτέ δεν άγγιξα το απόλυτο μηδέν . Εκείνη την μέρα τα κατάφερα και ... έκανα το κουλούρι πράξη. Σαν να μην έφτανε η ανικανότητά μου με παρακολουθούσε κι ο Γιαννάκης ο Χατζητσακίρογλου που με έβλεπε επειδή ήμουν ο μόνος που τουφεκούσε στους βατήρες. Αντε να είσαι μόνος το κουκουλώνεις αλλά το να σε παρακολουθούνε στην απόλυτη ξεφτίλα ... ε είναι βαρύ... όταν τελείωσε η πούλα, βάζω το όπλο στον ώμο και του λέω "μην κοιτάς ρε Γιάννη στα ίδια ποσοστά είμαστε. Μηδέν με 1 στα 25 χάνεις εσύ μηδέν με 1 στα 25 πετυχαίνω εγώ". Το παιδί γέλασε και μου λέει κοιτάζοντας το όπλο μου " λογικό κύριε Μήτσο ιδιαίτερα άμα ρίχνετε τραπ με τσοκ κύλινδρο και skeet" . Τότε είδα ότι, επειδή έριχνα πριν λίγες μέρες σπόρτιγκ, δεν είχα αλλάξει τα τσοκ. Εριξα τραπ αναγκαστικά επειδή ήταν όλα τα μηχανήματα ρυθμισμένα για τραπ ... είχε αγώνες τραπ εκείνες τις μέρες και παντού έριχναν τραπ. Ε δηλαδή και ανίκανος και ξεφτίλας και άσχετος όλα τα είχε εκείνη η μέρα .hair..

όπως είπε κι ο Βασίλης πλάκα κάνω, τα είδα
έχω δει ακόμα πιο απίστευτα
Πριν κάμποσα χρόνια κάναμε ένα βίντεο κυνηγετικής σκόπευσης με τον Χατζιωτη στο σκοπευτήριο της Πάρνηθας, το οποίο για εισαγωγή είχε ολίγον "exhibition shooting". Στο τέλος έσπασα και μερικά πιατάκια με το αεροβόλο, το οποίο έκανε απίστευτη εντύπωση στον Χρήστο. Κατά την διάρκεια του γυρίσματος συνάντησε τον Νίκο Μαυρομμάτη και του είπε με ενθουσιασμό "Νίκο, ο Μητσιάλης έσπασε πιάτα με το αεροβόλο!!!!". Και του απαντάει ο Νίκος απαθεστατα "ε και; Θες να σου πετύχω σφαιρακια του αεροβόλου με το αεροβόλο;" Και η πλάκα είναι ότι το εννοούσε κανονικότατα! o_O :D

Πριν κάμποσα χρόνια κάναμε ένα βίντεο κυνηγετικής σκόπευσης με τον Χατζιωτη στο σκοπευτήριο της Πάρνηθας, το οποίο για εισαγωγή είχε ολίγον "exhibition shooting". Στο τέλος έσπασα και μερικά πιατάκια με το αεροβόλο, το οποίο έκανε απίστευτη εντύπωση στον Χρήστο. Κατά την διάρκεια του γυρίσματος συνάντησε τον Νίκο Μαυρομμάτη και του είπε με ενθουσιασμό "Νίκο, ο Μητσιάλης έσπασε πιάτα με το αεροβόλο!!!!". Και του απαντάει ο Νίκος απαθεστατα "ε και; Θες να σου πετύχω σφαιρακια του αεροβόλου με το αεροβόλο;" Και η πλάκα είναι ότι το εννοούσε κανονικότατα! o_O :D
Κυριε Λεο θελει κακαλα για να παραδεχθεις οτι υπαρχει και καλυτερος για το μουσατο το λεω

Back