Οπλουργοί

Φωτη επεμεινε να σου βαλει διπλα διπλα κ μια καινουργια βελονα με την παλια σου κ να κρινει εκει αν θελει η οχι αλλαγη, αλλιως πιστευω οτι δεν θα σου την αλλαξει... Φυσιολογικη η τιμη που σου ειπε...

Γενικο σερβις καθαρισμός και αλλαγη όλα τα ελλατήρια 50 ευρώ Δημήτρη.
Στον Αντωνακο ? Φωτη.
Εμενα μου τον συστησαν και πηγα τον σεμπτεμβρη που πηρα την beretta και μου εφτιαξε τα μετρα ...αλλα δεν μου αφησε και τις καλυτερες εντηπωσεις, οχι οτι ειχα θεμα
με το ολπο ,αλλα μου πηρε πολλα 150 € αλλα εγω δεν ηξερα σαν ψαρακας που πρωτη φορα το εκανα εφτιαχνα οπλο . Πες δεν βαριεσαι....με πειραξε ομως που μου ειπε να
κα νω καποιες δοκιμες φυσιολογικα σε στοχους για να δουμε τελειοτηκα αν εχουμε καποιο προβλημα ....και δεν σηκωσαι ποτε ξανα το τηλ αφου προσπαθησα αρκετες φορες να τον παρω ,και με μηνυμα...kkk.

Στον Αντωνακο ? Φωτη.
Εμενα μου τον συστησαν και πηγα τον σεμπτεμβρη που πηρα την beretta και μου εφτιαξε τα μετρα ...αλλα δεν μου αφησε και τις καλυτερες εντηπωσεις, οχι οτι ειχα θεμα
με το ολπο ,αλλα μου πηρε πολλα 150 € αλλα εγω δεν ηξερα σαν ψαρακας που πρωτη φορα το εκανα εφτιαχνα οπλο . Πες δεν βαριεσαι....με πειραξε ομως που μου ειπε να
κα νω καποιες δοκιμες φυσιολογικα σε στοχους για να δουμε τελειοτηκα αν εχουμε καποιο προβλημα ....και δεν σηκωσαι ποτε ξανα το τηλ αφου προσπαθησα αρκετες φορες να τον παρω ,και με μηνυμα...kkk.
Μιλαω για τον γιο παντα τον πατερα δεν τον γνωρισα..

Στον Αντωνακο ? Φωτη.
Στα 150 ευρώ τι εργασίες έγιναν ακριβώς;

Μου ρυθμισε το κοντακι αριστερα ....και το εφερε στα μετρα μου
Ο Αντωνάκος είναι που φέρνει τα μέτρα από τις εφαρμογές, ζήταγε 120€ αν θυμάμαι καλά, το έκανε 150€ ; .asking.

Δεν πειράζει, εμπειρίες είναι αυτές, μόνο παιδιά να κρατάτε γερά την απόδειξη στα χέρια σας για να του ζητήσετε τον λόγο ... όταν απαντήσει στο τηλέφωνο.. .vert funny.

Δεν πειράζει, εμπειρίες είναι αυτές, μόνο παιδιά να κρατάτε γερά την απόδειξη στα χέρια σας για να του ζητήσετε τον λόγο ... όταν απαντήσει στο τηλέφωνο.. .vert funny.
Έχω την εντύπωση ότι χαλάς το καλό επίπεδο του forum.

Έχω την εντύπωση ότι χαλάς το καλό επίπεδο του forum.
Το χιούμορ μας μπορεί να μην συμπίπτει αλλά έχεις κάθε δικαίωμα να εκφράζεις την εντύπωση σου ;)

Εχεις καθε δικαιωμα να γελας.. αλλα ειναι σαν να λες οτι αν καποιος δεν ξερει το αντικειμενο πρεπει να τον κλεψουν...? Ωραιως ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ.!!!!!
Να με φωναξεις στο σπιτι σου να σου φτιαξω τα ηλεκτρικα , και επειδη δεν κατεχεις ,να σου σλαξω τα φωτα...congrats.

Last edited:
Δηλαδή έκοψε το κοντακι ή έβαλε άλλο πελμα;
Θα σου πω ,οταν τον ρωτησα τη εκανε, αφου μου ειπε την τιμη και επαθα σοκ ....κομπιασε λιγο και μου ειπε οτι εκοψε το κοντακι.
Τον εκοψα οτι ειναι λιγο τζασμενος απο τα λεγομενα του την πρωτη μερα που του πηγα το οπλο

Εχεις καθε δικαιωμα να γελας.. αλλα ειναι σαν να λες οτι αν καποιος δεν ξερει το αντικειμενο πρεπει να τον κλεψουν...? Ωραιως ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ.!!!!!
Να με φωναξεις στο σπιτι σου να σου φτιαξω τα ηλεκτρικα , και επειδη δεν κατεχεις ,να σου σλαξω τα φωτα...congrats.
Καυτηριάζω με τον τρόπο μου, Αργύρη, εννοείται ότι δεν γελάω μαζί σου ;). Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, μην παρασύρεσαι από περίεργα σχόλια :) Για τον επαγγελματισμό, μην τα λες σε μένα....

Να τα βάλουμε τα πράγματα στην σειρά .Ολα γίνονται κατόπιν συμφωνίας. π.χ Κούρκουλος πολυ καλός οπλουργός αλλά απο προσωπική εμπειρια που είχα πανάκριβος. Παπατσαρουχας πιστευω πως είναι απο τους καλύτερους στην Ελλάδα γνωρίζει το αντικείμενο πολύ καλά και διαθέτει πολυ καλά μηχανήματα.Αντωνάκος τον θεωρώ τον οπλουργό των οικονομικά ασθενέστερων συνοικιών επισκευάζει ισως πιο οικονομικά απο όλους τους υπόλοιπους τα όπλα και όταν δεν μπορεί να το κάνει κάτι θα στο πει.Με όλους αυτους εχω καποια εμπειρία.
Αλλά για μέτρα όπλου θα προτιμούσα τον Γιώργο τον Ψυλλάκη επειδη ο άνθρωπος αυτός ειναι πιο ειδικός στο να ταιριάξει ένα οπλο πάνω σου γιατί γνωρίζει το αντικείμενο καλύτερα απο τους οπλουργους.Και προσωπικά μου εχει δώσει λύση. Ολα αυτα που παραθέτω ειναι προσωπική μου εκτίμηση και μόνο

Θα σου πω ,οταν τον ρωτησα τη εκανε, αφου μου ειπε την τιμη και επαθα σοκ ....κομπιασε λιγο και μου ειπε οτι εκοψε το κοντακι.
Τον εκοψα οτι ειναι λιγο τζασμενος απο τα λεγομενα του την πρωτη μερα που του πηγα το οπλο
Αργυρη πριν να κόψει το κοντάκι σε ρώτησε? Αν όχι είναι απαραδεκτος

Καυτηριάζω με τον τρόπο μου, Αργύρη, εννοείται ότι δεν γελάω μαζί σου ;). Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, μην παρασύρεσαι από περίεργα σχόλια :) Για τον επαγγελματισμό, μην τα λες σε μένα....
Δεκτη η διευκρινιση. Αλλωστε δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα , στα φορουμ μπαινουμε για να καταθετουμε αποψεις και εμπειριες ωστε να μαθαινουμε πραγματα , και να αποφευγουμε τις κακπτοπιες. .shake hands.

Αργυρη πριν να κόψει το κοντάκι σε ρώτησε? Αν όχι είναι απαραδεκτος
Ειπα οχι μου το ειπε αφου τον ρωτησα οταν πηγα να το πσρω. Εγω οπως ειπα δεν ηξερα απο τιμες , μετα ακουγοντας αποψεις και αφου αρχησα να πηγαινω σκοπευτηριο
γιατι ηθελα τωρα που ξεκινησα να τα κανω ολα σωστα...

καλο είναι ολοι μας πριν επέμβουμε στο κοντακι να παμε να μας δει ενας δάσκαλος σκοποβολής η αν δεν εχουμε καποιον κοντα μας καποιος πολυ εμπειρος σκοπευτης , πρωτα από όλα πως θα φτιαξουμε το κοντακι στα μετρα μας αν στις 5 επωμισεις οι 2 ειναι στην ανατολη και οι τρεις στην δυση ? πρεπει πρωτα λοιπον να μαθουμε πως επωμίζεται σωστα το οπλο , πως κουμπωνει στο ωμο και στο ζυγωματικο , πως πιανεται η παπια από το εμπρος χερι , κατι που κατά την γνωμη μου ειναι τρομερα σημαντικο για την σταθερη επωμιση και αλλα πολλα , αφου κατασταλάξουμε σε μια σχετικα καλη επωμιση πρεπει να μαθουμε την σωστη σταση σωματος , ανοιγμα στα ποδια , παρα πολλες λεπτομερεις που αλλαζουν ολο το εργο , ακομα και αν ανοιγουμε η κλεινουμε το στομα αλλαζει τρομερα την εικονα που εχουμε επωμισμένοι , πως θα φτιαξω λοιπον εγω κοντακι αν δεν ξερω τα πιο βασικα ολων ???

καλο είναι ολοι μας πριν επέμβουμε στο κοντακι να παμε να μας δει ενας δάσκαλος σκοποβολής η αν δεν εχουμε καποιον κοντα μας καποιος πολυ εμπειρος σκοπευτης , πρωτα από όλα πως θα φτιαξουμε το κοντακι στα μετρα μας αν στις 5 επωμισεις οι 2 ειναι στην ανατολη και οι τρεις στην δυση ? πρεπει πρωτα λοιπον να μαθουμε πως επωμίζεται σωστα το οπλο , πως κουμπωνει στο ωμο και στο ζυγωματικο , πως πιανεται η παπια από το εμπρος χερι , κατι που κατά την γνωμη μου ειναι τρομερα σημαντικο για την σταθερη επωμιση και αλλα πολλα , αφου κατασταλάξουμε σε μια σχετικα καλη επωμιση πρεπει να μαθουμε την σωστη σταση σωματος , ανοιγμα στα ποδια , παρα πολλες λεπτομερεις που αλλαζουν ολο το εργο , ακομα και αν ανοιγουμε η κλεινουμε το στομα αλλαζει τρομερα την εικονα που εχουμε επωμισμένοι , πως θα φτιαξω λοιπον εγω κοντακι αν δεν ξερω τα πιο βασικα ολων ???
Πολυ σωστα ,..ειπαμε οσο ζεις μαθαινεις.!!!! Αυτο θα πραξω με τον γιο μου που θα κανει το ξεκινημα του φετος Δημητρη .well done.

Το κόστος για αλλαγή μέτρων σε κοντάκι με κόψιμο, cast off και τοποθέτηση πέλματος decelarator κοστίζει 150€ στον Κούρκουλο. Αυτό τουλάχιςτον πλήρωσα εγώ πριν από 3χρόνια περίπου που θέλησα να φέρω ένα καινούργιο όπλο στα μέτρα μου.
Η εργασία έγινε επιτόπου με δοκιμές ξηρών επωμίσεων σε πίνακα με laser pointer. Έφυγα με το όπλο να είναι κυριολεκτικά πρόεκταση του σώματός μου και την νόμιμη απόδειξη στην τσέπη μου.
Τώρα με την κρίση έχω την εντύπωση ότι γίνονται καλύτερες τιμές, χωρίς βέβαια να έχω κάνει κάτι αντίστοιχο πρόσφατα.

Argyhunt, αν δεν σου άλλαξε πέλμα είναι ψηλή η τιμή που σε χρέωσε, εκτός κι αν για να σου φέρει την οριζόντια κλίση τον έβαλες να σου λυγίσει το κοντάκι.

Back