Αύριο και μεθαύριο είναι δύο επικίνδυνες μέρες καθαρά λόγο καιρικών συνθηκών αλλαγών ίσως ικανοποιηθούν όσοι θα βρεθούν στους κυνηγότοπους .
Πιθανόν τη Δευτέρα είναι καλύτερη περίπτωση,αν ο καιρός χαλάσει από Κυριακή βράδυ ότι πουλιά ταξιδεύουν θα τα "φρενάρει" και οποιος βρεθεί πάνω στα περάσματα το πρωί θα περάσει καλά..Εχουμε σκοπο να παμε ενα ολοημερο προς Αιτωλοακαρνανια (Ευηνοχωρι-Γαλατα ή Κατοχη-Λεσινη ακομα δεν εχουμε αποφασισει).Το προβλημα μας ειναι οτι εγω πρωτιμω την Δευτερα και ο φιλος την Τριτη.Αν κανει καποιο περασμα,ποια μερα πιστευεται ειναι πιο πιθανη;
Ετσι ακριβως το σκεφτομαι κι εγω!Βλεπω και δυνατο αερα στο Ιονιο την νυχτα και θεωρω θα ευνοηθουν τα παραλια....Πιθανόν τη Δευτέρα είναι καλύτερη περίπτωση,αν ο καιρός χαλάσει από Κυριακή βράδυ ότι πουλιά ταξιδεύουν θα τα "φρενάρει" και οποιος βρεθεί πάνω στα περάσματα το πρωί θα περάσει καλά..
Μη σου πω πως αύριο είναι πονηρή μέρα,γιατί αν χαλάσει επάνω ο καιρός από αύριο το βράδυ δεν νομίζω να ξεκινήσουν τα ορτύκια,πολύ ευαίσθητο θήραμα...Ετσι ακριβως το σκεφτομαι κι εγω!Βλεπω και δυνατο αερα στο Ιονιο την νυχτα και θεωρω θα ευνοηθουν τα παραλια....
Και ο πατέρας μου στο Θυμάρι ένα έβγαλε...Αγία Φωτεινή - Χάρακας - Λεγρενά 10 ντουφεκιες όλες όλες.Λιγοι κυνηγοί παρόλο Κυριακή.Θηραματα άφαντα
Νομιζω τον ειδα τον άνθρωπο με ενα Jimny ασημί?Και ο πατέρας μου στο Θυμάρι ένα έβγαλε...
Ένα ford maverick γκρίζογαλάζιο χρώμα, πήγε ψηλά στον προφήτη ΗλίαΝομιζω τον ειδα τον άνθρωπο με ενα Jimny ασημί?
Οκ πάσοΈνα ford maverick γκρίζογαλάζιο χρώμα, πήγε ψηλά στον προφήτη Ηλία
αφου στα ειπα απο χθες τι ηθελες να παςΚωπαιδα σήμερα πίκρα! Κόψανε τα τριφύλλια και δεν βρίσκαμε χωράφι να κυνηγήσουμε...κόσμος πολύς τουφεκιές σχεδόν τίποτα...με το ζόρι βρήκαμε 1 ορτυκι 3 άτομα με 3σκυλια....
Δύο δικοί μου δε βγήκαν καθόλου καταλαβαίνεις ούτε ήχος ντουφεκιάςΚαμία ανταπόκριση από Μάνη έχουμε σήμερα?