Καλως αυτη την εποχη σκοπευτηριο μπορουμε να ριξουμε πιστευω,απο αυγουστο στα μεσογεια στη παιδικη χαρα θα τα δεις καλυτερα.Την υπεροχη του διευρημενου εναντι του 18.3 ......
Φρανκι με το 2αρι θα ριξεις,ριχνεις και ψιλα σκαγια?Την υπεροχη του διευρημενου εναντι του 18.3 ......
Κυνηγαω αποκλειστικα με 3* και 2*
Δεν εχω μπενελλι.Με φρανκι κυνηγαω
Γιαννη μπορει ένα σκαγι στην ουσια παραμορφωμενο όπως είναι το flyer να σκοτωσει μεγαλο παπι -φασσα η λαγο ?Δηλ,τα flyers δεν σκοτωνουν??
Επειδή έχω την εντύπωση, πως τουλάχιστον τα 4 στα 10 θηραματα που μπαίνουν στην τσαντα,τα χρωστάμε σ'αυτά.....xm.
Στον ασπροπυργο μπορουμε να ριξουμε οποτε θες....στο σκοπευτηριοΚαλως αυτη την εποχη σκοπευτηριο μπορουμε να ριξουμε πιστευω,απο αυγουστο στα μεσογεια στη παιδικη χαρα θα τα δεις καλυτερα.
Τι τσοκ φορας?Για το δυαρι ρωταω.Στον ασπροπυργο μπορουμε να ριξουμε οποτε θες....στο σκοπευτηριο
Μονο ψιλα ριχνω.
Κωστα εχω φτιαξει ένα browning φιλε δικαννο , εχει αυλο 18,8 , λες να το πουλησω ????? δεν βλεπω να εχει πολλη δυναμηΒρε παιδιά νομίζω ότι φαγωνομαστε άδικα των άδικων, είπαμε οι προτιμήσεις του καθενός μας είναι καθαρά προσωπικό θέμα είτε φυσίγγι λέγεται αυτό είτε όπλο. Συμφωνώ απόλυτα και αυτο θα δείξει τις οποίες διάφορες (Ίσως όχι τα πάντα) μια δοκιμή θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με φωτο, μετρήσεις κτλ. Δυστυχώς είμαι μακριά και δεν μπορώ προσωπικα, όχι για να αποδείξουμε κάτι πιο πολύ από περιέργεια, και για γνώση. Είμαι υπέρ του διευρυμένου αυλού, κωνων και γενικά οποιαδήποτε μηχανική να το πω βελτίωση πάνω στα όπλα, μπορεί πολλοί να το θεωρούμε marketing όμως το προτιμώ αυτό από το να αγοράσω σκαλίσματα, μαρμαροειδη νερα,επιχρυσες στάμπες. Μια ματιά στο benelli usa σε όλα τα όπλα που έχουν αναβαθμιστεί έχει γίνει κωνος σε αυτά.
εκει ομως ειναι benelli usa κωνσταντινε δεν ειναι ο μπαρμπα κωστας.αυτη ειναι η διαφορα.και οι αμερικανοι δεν κυνηγανε τσιχλιτσαΒρε παιδιά νομίζω ότι φαγωνομαστε άδικα των άδικων, είπαμε οι προτιμήσεις του καθενός μας είναι καθαρά προσωπικό θέμα είτε φυσίγγι λέγεται αυτό είτε όπλο. Συμφωνώ απόλυτα και αυτο θα δείξει τις οποίες διάφορες (Ίσως όχι τα πάντα) μια δοκιμή θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με φωτο, μετρήσεις κτλ. Δυστυχώς είμαι μακριά και δεν μπορώ προσωπικα, όχι για να αποδείξουμε κάτι πιο πολύ από περιέργεια, και για γνώση. Είμαι υπέρ του διευρυμένου αυλού, κωνων και γενικά οποιαδήποτε μηχανική να το πω βελτίωση πάνω στα όπλα, μπορεί πολλοί να το θεωρούμε marketing όμως το προτιμώ αυτό από το να αγοράσω σκαλίσματα, μαρμαροειδη νερα,επιχρυσες στάμπες. Μια ματιά στο benelli usa σε όλα τα όπλα που έχουν αναβαθμιστεί έχει γίνει κωνος σε αυτά.
Κωσταντινε δεν φαγωνετε κανεις.Βρε παιδιά νομίζω ότι φαγωνομαστε άδικα των άδικων, είπαμε οι προτιμήσεις του καθενός μας είναι καθαρά προσωπικό θέμα είτε φυσίγγι λέγεται αυτό είτε όπλο. Συμφωνώ απόλυτα και αυτο θα δείξει τις οποίες διάφορες (Ίσως όχι τα πάντα) μια δοκιμή θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με φωτο, μετρήσεις κτλ. Δυστυχώς είμαι μακριά και δεν μπορώ προσωπικα, όχι για να αποδείξουμε κάτι πιο πολύ από περιέργεια, και για γνώση. Είμαι υπέρ του διευρυμένου αυλού, κωνων και γενικά οποιαδήποτε μηχανική να το πω βελτίωση πάνω στα όπλα, μπορεί πολλοί να το θεωρούμε marketing όμως το προτιμώ αυτό από το να αγοράσω σκαλίσματα, μαρμαροειδη νερα,επιχρυσες στάμπες. Μια ματιά στο benelli usa σε όλα τα όπλα που έχουν αναβαθμιστεί έχει γίνει κωνος σε αυτά.
Αυτα υποφερουν απο δυναμη,ασε που ριχνουν και ανοιχτα,υποφερουν και απο πιεσεις,που πας με αυτο!Κωστα εχω φτιαξει ένα browning φιλε δικαννο , εχει αυλο 18,8 , λες να το πουλησω ????? δεν βλεπω να εχει πολλη δυναμη
αυτο που ξερεις εσυ φιλιππα δεν το ξερει ο κοσμος ολος.αλλα βλεπεις στην ελλαδα ολοι ειδικοι του ποδοσφαιρου ειμαστε η προεδροι.παντως μαλλον τ οπλο σου ειναι κακο και δεν σκοτωνει.αν πουλαει κανεις οπλο με διευρυμενο αυλο παρτο ρε φιλε να σωθεις.μονο αυτα σκοτωνουν.αν βρεις και κανενα σε ανταλαγη τσιμπα το.μιλαμε για ευκαιριαΚωσταντινε δεν φαγωνετε κανεις.
Ειμαι ανθρωπος που μου αρεσουν οι δοκιμες και μου αρεσει να μαθαινω απο ανθρωπους που ξερουν κατι παραπανω απο αυτα που γνωριζω.
url=https://postimg.org/image/c6fy5vkml/]Αυτα υποφερουν απο δυναμη,ασε που ριχνουν και ανοιχτα,υποφερουν και απο πιεσεις,που πας με αυτο!
Και πορτινγκ και δ,αυλο,high-flyer,carlsons ported,για τα σκουπιδια το εκανες.αυτό ριχνει σπορτινγκ , τα σκληρα δεν τα ανεβαζω
Δεν ξέρω για το παπί...Γιαννη μπορει ένα σκαγι στην ουσια παραμορφωμενο όπως είναι το flyer να σκοτωσει μεγαλο παπι -φασσα η λαγο ?
κωνο και porting εκανες???αν οχι πως σκοτωνε???Αρε φιλε.......τη μου θημησες με αυτην την φωτο.........
FRANCHI ALKIONE 2000 με 66 ποντους κανη χωρης ρηγα πανω με τσοκακια.....οπως αυτη της φωτο......
Προ 20ετιας της ζαχαρωνα ........τη ζαχαρωνα......τη ζαχαρωνα.......αλλα τελικα ακουσα τον γερο μου για 71 με σταθερο 1-3..............
κωνο και porting εκανες???αν οχι πως σκοτωνε???
Πολλλλες τρυπες εχεις....να προσεχεις τις βροχερες μερες